luni, 14 septembrie 2015

cu musk-ă, fără musk-ă




    Noutăţi

    tot despre duamna udrea:
    ca unei veritabile elon musk cu fusta strinsa pe cur, duamnei i se adreseaza tot felul de insi cu idei de afaceri, in cautare de finantare.
    aseara, spre sfirsitul emisiunii "ultimul cuvant" a lui catalin striblea, cind am mai poposit pretz de vreun minutzel jumate p'acolo, am avut deosebita placere sa o aud/vad pe duamna zicind ca s'a implicat intr'o afacere care consta in transportul pe caile ferate a cerealelor din vestul tzarii spre portul constantza.
    pentru ca, pardon, catalin striblea a avut reaua credintza s'o intrebe, pe cea care, aparent, ii este un fel de shefa, ce suma a investit in respectiva afacere, duamna s'a vazut pusa, duar um pik, in dificultate, reusind sa iasa din coarde cu pretextul ca nu stie exact, dar domnul catalin striblea, daca are astfel de curiozitatzi bolnave, n'are decit sa se uite in declaratzia de avere, unde, negresit, are sa vaza ca dinsa a fost nevoita sa'si vinza absolut tot ce avea prin casse, pe care cassae bineintzeles ca nu le mai are, de ceva vreme, fiind instrainate cu alte ocazii si din diferite alte motive.
    dar si altzi mari miliardari ai nostri au pornit in afaceri vinzindu'si televizorul, ce mama dracu', si uite unde'au ajuns!





6 comentarii:

Corneliu C spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
niku_elektriku spunea...

emigrante, corneliu calota sau decalota?

edvard spunea...

...pfffuu, ambitzie mare pe mica p...tana, face ce face si, oricum ar lua-o (...exaaact !), tot la port trage, tot la vapor, recte la vaporean, pentru ca, spune si poyetu', "mult e dulce si frumoasa limba ce-o..." s.a.m.d., s.a.m.d.

Vezi, o roade tare (pe dinauntru) pizma - o fi si din complexul navetei dela sat la particulara, "la orash" - ca acum, dupa ce "s-a 'liberat", e disperata iar ca sa produca si sa convinga lumea ca, de fapt, preanefericita de ea a (mai) fost abuzata in vreo doua r^nduri de procurorii-denea.

...si daca stai si te uitz ca sezonul-2 din seria gala-bute (sau din dosar-microsoft) tot zace de-asta vara cu filmul rupt, te cam apuca iar greatza aia poancarista, dar lejera, dela portzile orientului.

niku_elektriku spunea...

edwarde,

raspuns la fel ca pe feibuc, cu evidentzierea, in plus, a pizmii

Anonim spunea...

"Cu fusta-n flux si in reflux/Trecea pe strada o dama lux" (Adi Cusin)

sa traiti, domn' niku_le!

niku_elektriku spunea...

aferim! - imi vine sa zic, dar, in cazul asta, nu'i pentru noi, dom tudorane, ca nu'i loc ioc sa ne ferim!

dinsa precis c'a luat oscarul pentru cel mai rol strain, din cea mai tzara proasta, vorba clasicilor, ba e pe cale sa ia si toate nobelurile pentru pace si pretenie si pentru literatura de sertar cu jertele penale

- asemenea, sa ne traiti o mie de ani!

Trimiteți un comentariu