marți, 8 septembrie 2015

mogulul nostru, emanînd excelenţă, curaj şi viziune, la vârf, e mai ubicuu decît mogulii lor

aseara, tocmai bine ajuns acasa, chiar inainte sa intreprind acele actziuni rutiniere ce tzin de igiena personala si de alimentare a matzului cu ceva crapelnitza, am avut ocazia sa'i vad, in premiera (be unu nu emite in HD), si in toata splendoarea, chelia ireal de lucioasa a domnului mircea marian, care tocmai se aburca peste capetele ziarijdilor strinsi intr'o sala a palatului cotroceni pentru a asista la conferintza de presa a presedintelui klaus iohannis-balton.


nu m'a mirat prezentza lui mircea marian la conferintza de presa a unui personaj pe care il injura cu fiecare ocazie, pentru vacantze, baltoane si rochiile nevestei, ca doar il vazusem si pe mircea badea la cele ale presedintelui traian basescu.

daca mircea badea venea pornit pe scandal, si primea tot cam pentru ce venise, mircea marian, fiintza mai curind tragica, n'a reusit sa'l enerveze suficient pe ficusul iohannis, desi parea la fel de hotarit precum era mircea badea pe vremuri.

a incercat sa'l aghetze pe "(i)oha" cu salariul nesimtzit pe care si l'a tras si cu pensiile pentru apevisti, la fel de nesimtzite, pe care gheneralul izmana si iresponsabilul vesel au reusit sa le impuna, fara impotrivirea aparenta a mutalaului.

acuma, eu stiu ca domnului mircea marian si actualului lui patron, nici macar din umbra, domnului traian basescu, le'ar fi convenit ca mutalaului sa i se urce in cap apevisti, pentru un mandat linistit, in continuare, dar - ce sa vezi? - au avut ghinion.

ghinion!

ba al nostru'i mai frumos!

cu toata exasperarea tot mai multor cetatzeni "de toata isprava" (avem mai jos exemplul haiosului petreanu), mediocrul profesor de fizica, reuseste, pas cu pas, ca in anostul lui mandat sa faca nu stiu ce pase supercalifragilistice, astfel incit, altzi cetatzeni, care pina de curind aveau imunitatea sporita pe cale artificioasa, pe timpul precedentelor gubernari, dau de dracu, prin trimisii lui pe pamint, bashchetbalista DNA si posesorul de doctorat, obtzinut supt supervizarea ghenerarului profesor univ. doctor izmana, de la SRI.

Ca să vorbesc pe limba fostului profesor de fizică de la Sibiu, preşedintele Iohannis este de o suficienţă vecină cu mediocritatea – din păcate, exact când ţara are mai multă nevoie de excelenţă, curaj şi viziune la vârf.

evident lipsit de curaj si viziune, suficientul siesi iohannis o fi facut si el pactul cu diavolii, dar macar o fi schimbat echipa de tineret-rezerve care poate fi cercetata penal, lasindu'l pe precedentul , cit l'o mai lasa, sa'si manifesteze excelentza si ubicuitatea pe platourile televiziunii la care pare actzionar exclusiv, unde apare aproape zilnic, spre deosebire de altzi moguli, care si pe vremea cind erau liberi erau ceva mai parcimoniosi cu aparitziile pe ecranele propriilor posturi.

slugile's la fel.

p.s.

'tzmortii ma'ti, domnule corneliu!

Un comentariu:

Emigrant (Corneliu C) spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu