vineri, 21 ianuarie 2011

am "honoarea" sa va raportez, domnilor-tovarasi ghenerali (pe puncte, puncte): "putetzi sa datzi, cumva, cu barda'n Dumnezeu? sau, macar, o cupa d'etat!"

futu'i patrimonialu'n cui!
daca stai si'tzi rotesti ochiometru' p'in 'mprejur, constatz, fara putintza de tagada (vorba invitatului permanent cristoa), ca ne'am procopsit, dupa 'ndelungi sfortzari ce aduc mai curind a scremete, cu o frumushatza de  diktaura absolumente ridicula, 'n care fututzii sar ca disperatzii'n apararea futacilor.

cin' ziceai ca basea, cel car 'n numele cui se strofoaca sistemu' (sanchi!), vrea sa le mai tae macaroana gradatzilor cu coae lasete la vatra, de toate petlitzele, incluziv la tartorii ce'or strins dej'te'n ushe, la propriu, plus alte dragalasenii, pe vremea realizmului aproape la fel de socializd ca'n vremea de azz, iaca'ta ca apevistii decrepitzi or capatat tzidula de la colejii lor 'ntre ale suferintzii pecuniare abolite, magistratzii magistralii  rosii cu tricoloare baltzate de unsoarea labii'n vint,  ca poa' sa ee la shtanga pentru eternitate popululimea naroada, si repede varsatoare de lacrami pe portofelele lor burdihanoase.

s'or prins atit de repede diktatorii cu robe violet, ca si aia campeoni la proba de chipie aruncate peste gard, ca'i 'nterzis sa interzici dreptu' la huzur pe banii babachii.

babaca ce'o s'o ia'n mina de malineanu, concomitent cu roboteala de albinutza consti'ncioasa ce duce prinosu' polenului propiu spre trompa nesatzioasa a oropsitzilor gradatzi, si negradatzi, ce le (le'au) asigura(at) paza& justitzika&securitatea.

ca pentru ea, babaca, statu' sotzial o sa zvîîîîrseasca muuult mai repede!

sa ne traitzi dom' colonel dogaru!
si dom' colonel pricina!
meritatzi ca tzara sa va fie recunoscatoare pentru luptele duse, cu gura, si sa fitzi avansatzi la gradu ' de gheneral, macar de intendentza, ca ministru' miliardar oprea (ca si el o sa beneficieze de rodu' luptzii voast'e, chiar de, momental, o renuntzat la penzie), sau (de ce nu?) de maresal, daca dom' maresal antenescu nu considera ca s'ar produce o impietate!

6 comentarii:

Shadow spunea...

@niku

stiai ca neaplicarea unei decizii iccj nu este prescriptibila ca fapta penala?

Si acum eu stiu ca la misto ii vrei tu pe aia "generalesi" ai idee insa cati au fost facuti generali prin decret prezidential numai in luna decembrie 2010. O avea vre-un impact la pensie sau n-are? Sa nu te "sparii" cumva ca nu sunt suficiente degetele de la o mana.

niku_elektriku spunea...

pai nu'i normal, shadowe?
ce'i mai prost?
nu strigau totz ca nu le tae penziile securicilor?

el o vrut, da' nu l'om lasat, nu?

cu tzidula buna pen' strazbur, dac'o fi nevoie (mama nievoiii!)

Anonim spunea...

Si trecu acceleratu ,ce mai spaima ,ce mai zumzet ,gibonimea insasi toata se vedea emancipata (scuze ,n-am gasit alta rima!!) ,dar acu' venita pleasca ,legea ie cam de paleasca ,inutila ,infutila si ramase boii ...lila !Papagali-aplaudaci o cam luara intre craci ,ca ,asa-i de cand pamantu' >cand iesti prost ,te bate vantu !(si nu vb. de sov )


Ha,Ha,Ha, sa contribuiti bine pt. pensiile militare !

Riddick spunea...

Eu aş isprăvi rapid cu janghinele ale de judecatori, complicii lor. Unu', doi, plutind pe Dâmboviţa, apoi s-ar da pe brazdă şi ăilalţi.

niku_elektriku spunea...

`anonime,

ai fo' succint, si la subect, ca d'obicei!
n'ai blog?
ca vaz ca ai ce zice!

niku_elektriku spunea...

@riddick

uite, vezi?
asta e cusuru' tau!
esti essttremist!
un' ai vazut tu detasamente martziale de pedeapsa marsaluin' pe ritm de manea?

Trimiteți un comentariu