duminică, 23 ianuarie 2011

amusinin' mirosu' de cadavru, virgula

dumenica la prinz, bintuitzi de dor de brinza, viezure, minz, cetim:

Actorul Mitică Popescu, internat în spital
EVZ on line Duminică, 23 Ianuarie 2011
Actorul Mitică Popescu este internat la spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce şi-a fracturat o mână. Se pare că, acesta a căzut de pe scenă şi şi-a dislocat un umăr.
El se află sub îngrijirea medicilor şi a suportat o intervenţie chirurgicală, relatează Antena 3.
Mitică Popescu are 75 de ani, este actor al Teatrului Mic din Capitală şi este gazda emisiunii de pe TVR 2 "D'ale lu' Mitică".
Actorul a avut roluri memorabile în "Moromeţii" şi în "Miss Litoral".

apoi, mergin' la sursa, si ocolin' cu grije anthena trei:

Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca după ce şi-a fracturat o mână
MEDIAFAX - BUCUREŞTI, (ieri, 22:23)
 Actorul Mitică Popescu este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce şi-a fracturat o mână, au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse medicale.
Mitică Popescu a fost internat joi la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a căzut şi a suferit o fractură de umăr, au precizat sursele citate.
Spectacolul "Desculţ în parc" de la Teatrul de Operetă "Ion Dacian" din Bucureşti, în care Mitică Popescu interpreta rolul Velasco, programat iniţial pentru 30 noiembrie 2010, a fost amânat pentru 25 ianuarie, după ce actorul s-a accidentat uşor la o mână.
În perioada de recuperare a lui Mitică Popescu, rolul Velasco va fi interpretat de George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti.
Mitică Popescu face parte în prezent din echipa de actori a Teatrului Mic din Bucureşti şi este gazda emisiunii de pe TVR 2 "D'ale lu' Mitică".
ne oprim aci, absolut edificatzi, cu gindu la bancu' ala cu tipu' ce se vaita de dureri de cap, da' el e bandajat la piceur.
raspunsu' inevitabil, in banc, ca si aici:  "pentru ca o alunecat!"
nu ne mai 'ncurcam cu maruntzisuri, virgule, caderi de pe scena or ba, da', totusi, "rol memorabel" in "miss litoral"?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu