miercuri, 19 ianuarie 2011

ce l'o fi apucat pe basea?

iacata'l pe diktator dispus, pina la proba contrarie, sa taie mosorelu'  gordian al finantzarilor de campagnii 'lectorale.
el zice ca vrea, da' cin' o sa'l lese?

ca, pina la pouliticieni, s'or gasit citzva dasteptzi  sa descurajeze macar evocarea acestei posiblitatzi.

bre, ce bine ne pricepem noi sa fim avocatzii propriilor nostri calai!

10 comentarii:

Anonim spunea...

se vede clar de un' se expira ,pardon ,inspira lazaroa cu povestile gen Scufila Portocalie ,Albu ca Fumu' ,Capra cu 3 miei(!)si ,ceia cei mai grav ,vad ca virusache asta se si ia(fiind contagios de molipsitor)!

Iaca ,numai Halicsandrel Machitor cu sabia pre nodul gordian taind ,nu-l mai ridicaram in slavi ;noroc cu tine ,chiparosule, ca-i indreptat asta greseala de eroare !!!

Maine ce urmeaza ? Nelson de la Trafalgar -ca si-ala ierea tot marinel cu'n singur ochio-showw !!!

Lilick Auftakt spunea...

Cine sa vrea? Ponta: http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/ponta-despre-propunerea-lui-basescu-privind-finantarea-campaniilor-sa-vina-cu-legea-noi-o-votam-213761.html

niku_elektriku spunea...

@george?
vine unu' calare p'un cotoi (nu sever!)!

niku_elektriku spunea...

@lilick

cine?

aliatu'?

neeeee...

Shadow spunea...

Vai ce frumos e cu "mosorelu'" lui niku. Macar de ar fi un bun "conductor". Dar nu e. Nici macar "bun conducator".
Ideea este sa se taie "finantarea celorlalti" ca tot e pdl pe "descendenta" si frica mare exista ca le "migreaza" finantatorii.

Da dreapta "bre" si asta. Cred ca americanii din partidul lui bush o sa-i decerneze premiul "nobel" republican cu mentiune. Il vor "copia" cu siguranta deh. Ai "dreaqu" licurici cand or venii ei sa "suga" la noi.

Eu le propun pensionarilor, medicilor, profesorilor dar si matale niku-le, de ce nu, sa candidati toti. Asa "onoratul stat" va plati si el pt "campanii electorale" si nu-i asa "banii se vor intoarce spre popor".

Mogulii se vor perpeli de invidie. Parca vad ca isi vor depune si ei "candidatura". Chiar daca pt ei ar fi doar "bani de tigari" carpati.

PS. 1. Ba mai propun ca reprezentatilor "coalitiei"(aliantei) la putere sa li se plateasca banii astia si retroactiv ca sa testam "principiul".
2. Nu e mai usor sa ne scada din "impozite"? S-ar compensa mai bine la cei care intradevar "produc". Dar asta este o idee de "stanga" extrema, nedemna de asa un presedinte de dreapta plin "de succesuri". Unde mai pui ca asa se mentine in cea mai deplina "coordonanta" cu ideologia partidului sau, cica dreapta.
3. Nu mai "descurajati tovarasi" viziunea prezidentiala. Calai rai si fara "inima". Uraaaa urmata binenteles de "lupta pt pace" obligatorie "de clasa". "Sa traim bine"(numai noi si forever) - (semnat de toata "suflarea" portocalie).

niku_elektriku spunea...

nu'i nici o (nu nicio!) tragedie ca nu sintem (IAR!) d'acor', shadowe, ca, oricum, n'o sa fie ni'ca!

doar o vorba, acolo!

sandu spunea...

you just go with the wings of massage in the link
http://achievingmassage.blogspot.com/

Shadow spunea...

@niku

unde ai vazut tu ca nu suntem de acord? Uite la ultimul punct din PS te-am sustinut pana in "panzele albe". NU mai zic ca ti-am propus chiar sa candidezi. Pai daca nici asta nu reprezinta "acordul" eu nu mai stiu ce e aia "dezacordul" :-).

niku_elektriku spunea...

@sandu

nu, merci!

niku_elektriku spunea...

@ shadowe

aparentzele care'nsala (nu'i asa?), ce sa'i fac?!

Trimiteți un comentariu