joi, 13 ianuarie 2011

cristian preda si toader paleologu turnatzi de catre doamna AMP la "noua securitate"

tzara fara alegere. o meritam pe alina mungiu pippidi?

memoria de elefanta a doamnei mungiu pippidi continua sa faca pustiu in juru'i, aceasta dovedind,  cu fiecare nou articol aparut, reale calitatzi de dat pe goarna, insusire, probabil, foarte apreciata de catre vechea, si noua (cum a denumit domnu'  felics presa  noast'a capitalist mogulista), securitate.
chiar ma'ntreb de s'o fi rabdat madama alina pe vremea lu' ceashka, data fiind limbaritza'i excesiva.

Oare nu a povestit Voiculescu singur, în 2006, la TVR cum a fost cât pe ce să intre în guvern şi ar fi reuşit  daca nu il oprea "Stalina Pippidi"? Poate aţi crezut că minte? Zicea omul adevărul. Mă bucur că azi dl. Tăriceanu îl critică pe dl Antonescu: dar, cum memoria mea nu mă înşală (e ca în Borges, şi eu mă satur de ea:  memoria unui fost şef de promoţie la Medicină ,  nu uit nimic   nici dupa treizeci de ani, pe el l-am oprit când voia să-l facă pe Voiculescu prim-ministru, şi nu pe dl Antonescu. E drept că s-a oprit: măcar atât. Dl Voiculescu avea şi el dreptate să fie supărat dacă i se promisese aşa ceva şi nu s-au ţinut de cuvânt. Ceva i-au promis când a trădat PSD în 2004 pentru a definitiva soluţia imorală, soluţie cu care eu nu am fost deloc de acord, dar care era promovată pe atunci intens de un tânăr liberal în ascensiune pe nume Cristian Preda, în vreme ce un alt tânăr liberal numit Toader Paleologu încerca să convingă PNL să urmeze linia oficială Patriciu, adică o alianţă cu PSD

fragmentu' de opera alesa de mai sus, pe linga multe perplexitatzi, provoaca (si) infinite nedumeriri.
'ntzeleg, "cristi" preda si toader paleologu sint neste pesedisti/antenisti vapsitzi, pe linga c'or fi si ceva "sectantzi" (vorba lu' riddick), fapt car' ar trebui sa provoace greatza instantanee si accese de voma celor ce ar astepta din partea  astora ceva porniri albacazapada-iste.
 da', to(n)tusi, cin' o fo' dl tariceanu in situatzia d'a desemna un prim ministru?!
 indiferent ca asta s'ar fi numit antenescu sau felics votculescu?!!!!!!


acestea fi'nd zise, e inutil sa remarc ceva din restu' articolului, desi ar mai fi cite ceva p'acolo (ca nu degeaba se re-publeca [socialista romunia] in critzikatzak), si'mi essprim 'ngrijorarea in ceea ce'i priveste pe sorin ionitza, laura stefan, cristian ghinea, s.a.m.d., citzva dint'e "fericitzii" pe care doamna mungiu nu i'a luat inca la refec, si sa ma gindesc cu groaza la ce'or fi apucat sa zica in prezentzea dumneaei p'in diverse locuri si ocazii.

 si pen' ca articolu' meu risca sa fie prea arid, sau sa devie un pamflet, p'in ilustrarea c'o poza d'a doamnei mungiu, am ales sa fur o imagine de pe bleenpunctro, ca'i c'o dama, ceva mai ortomana, si'i si avocatu' tau 'n parlament, si nici nu te lasa sa muncesti, ca sa nu gresesti, ca s'o duci bineeee!!!

9 comentarii:

Turnofftheglory spunea...

Nu o merita, eu nu o merit sigur.

niku_elektriku spunea...

tog-ule, nu te precipita, m'ai gindeste'te!
tocmai pe demiurga amp n'o meritzi?
daca nu ea atunci cind?

niku_elektriku spunea...

eventual "mai gindeste'te" :_)))

Riddick spunea...

Paleologu ăla e un handicapat de care PDL ar face bine să se descotorosească cât mai repede.

Alungă votanţii când vorbeşte la televizor.

niku_elektriku spunea...

@riddick

mie'mi place, ca graseiaza frumos, ba'i si monarhist!

si m'am mai si salutat cu tac'su 'ntr'un an, in fatza la 'ntercontinental, cu ocazia unei paranghelii cu vin si covrigi uscatzi a lu' dinescu - era "baiat de comitet" (central) p'atunci - nu sugea licuriciu' la mogul, inca!

niku_elektriku spunea...

las' c'or fi mai grozavi minunatzii de'i tremete pedeleaua pa la canale!

Catz Kitty spunea...

o ramarcasem si ei pe doamna :
http://aurorademocrata.blogspot.com/2010/11/vant-din-phupha.html

Anonim spunea...

Un raspuns direct la intrebare: Pai Tariceanu era ce e acum Antonescu si impartea virtual slujbele in viitoarea alianta. Ca si acum, intentia conteaza.
In rest ce parere ai de:
"Antonescu a ratat ocazia istorică de a lua electoratul PDL." cu detaliile care urmeaza in text?

Lilick Auftakt spunea...

Vezi ca Preda i-a raspuns azi, indirect, Mungiei. Uita-te la mine...

Trimiteți un comentariu