duminică, 30 ianuarie 2011

bulgarele mineral al prostiei; teveriste, de data asta!

dom'le, iata ca, daca, dint'o data, itzi doresti, ca pe ultimu' lucru din veatza asta, sa te mai adapi putzin den apa vie ce susura, mijit, din mushuroiu' teverist, fost teverist sassu, actualimente agiuns reduta ghedesista/sorosista, si n'ai avut timp, chef, sau n'ai stiut, ca cutare e_misie'i la hora cutare, minutu' cutare, ba, mai mult, si absurd, itzi doresti sa vezi alte (sub)produse mai din vechime, si accesezi saitu' terebelului conglomerat de 'j de mii amploaiatz, care cu mapa, care cu sapa, ei bine, ai toate shansele s'o iei in mina cu o anvergura nebanuita, daca, cumva, nu vrei sa te uitzi la nu's ce tonomatze de pe doi, probabel reminiscentza de la tatulicianu' belitzi cu noi pa programu' doi de mai antzartz cu doo'j de ani, parca n'am fi noi satui de tonomatzi si tonomatze, de la ai'laltz!
gasesti cit'o emisie, hai doo, ratacite, in folderele aleatoare aruncate p'acolo, daca gasesti, ca, d'o pilda, pe mitica, din "d'ale lu' mitica", l'or 'ngropatara in avans, zicindu'si, in sinea lor complexa si cu multe umflaturi, c'ar merita sa'i puie ei floarea'n gura primii, 'naitea hienelor hi_gigi_enice canalizde.
si io care ziceam c'o sa'm fac timp d'un vichend plin de realitatea evropeana cea mai spurulenta ce'o mai zaream p'acolo, pina n'or zapacit'o teverijdii mutind'o, de nici ei nu mai stiu in ce loc din grila lor de danutzi serelisti au mai ascuns'o.
asa si cu programu' cu "cel ce gindeste altfel", cornel mihalache de data asta, pe car' il descoperisem saptamina trecuta, si, neavin' timp, mi'am zis c'o sa'l vaz pa sait.
aiurea!
nu era decit o 'nregistrare a una bucata emisiune, chiar aia vazuta, partzial, de mine...
asa ajungem noi, neste partecoleri sa le facem traba neicusorilor si puicusorilor cu salarii babane de pseudo bujetari, ba mai si platindu'le abonament pentru asta, ca sa nu se mai arunce, dreaku, de la etagi!

nu doare, dom'le, prostia asta fudula teverizda, c'altfel s'ar refugia totz pitziponcii din dorobantz pe motiff de
disconfort acustic...

17 comentarii:

filadel spunea...

Mulțam fain pentru înregistrare!

niku_elektriku spunea...

@filadel
pentru (foarte) putzin!

Shadow spunea...

Uite niku-le ca stiu ca te intereseaza subiectul. Merita citit chiar daca o sa "asuzi" tipand "tonomatii" si compania.

http://www.luju.ro/magistrati/dna/remember-marea-epurare-cum-a-decapitat-tandemul-macovei-basescu-fostul-pna-pentru-a-impanzi-parchetul-anticoruptie-cu-procurori-politici

niku_elektriku spunea...

@shadowe

inchipuie'tz c'am vazut inca d'asara, biensiur ca la lilick, da' n'am cetit pen' ca pe ciracii lu srs nu'i cre' nici cin' imi dau ora ezacta dupa radio erevan.
da' voi, orcum, va simtzitz bine in compania admiratorilor stanoaicei, asa ca n'am ce sa va fac!
ai rabdare, mai e putzin si o sa avetz parte numa de ei, inclusiff la tevereu' pingarit de ghedesisti

Anonim spunea...

Astea, cu plesu si liiceanu si, din cind in cind, tia serbanescu si patrasconiu, sunt perdele de fum meseriase. De fapt, tvr este, la momentele centrale, Sassu gol! Telejurnalul este copiat, bob numarat la sumar, imagini chiar, dupa RTV si A3. Or, acolo se da tunul, la jurnale, ca zice omu: ia sa vad eu stirile, ca sunt obiective acum, sunt cu astia de la putere. Aiurea, saptamina trecuta au transmis toate trei acelasi material cu primariile in care a deturnat fonduri Nicolescu! Acelasi-acelasi, imagini, sincroane, montaj, personaje, tot! Ca sa nu mai vorbim ca "infiltratulului", cum ii zice nevasta-mea, Moise Guran, i se face promovare pentru TVR2 pe TVR 1, in timpul serialului coreean aflat pe primul loc in intervalul ala orar, singura isprava de acest fel a TVR! Ati mai pomenit sa inviti proprii telespectatori sa schimbe, "ACUM", canalul?

niku_elektriku spunea...

@anonime

drept sa'tz spui, io n'am mai vazut un program de stire de ani buni, indiferent de post (daca nu se 'ntimpla, rar, sa'mi mai alunece picioru' pe la alea straineze), asa ca n'am cum sa te contrazic.
orcum, chiar d'ar face madam culcer principalu' giurnal de la sediu' din calea victoriei al ghedese, tot n'ar fi mare brinza, c'am incercat sa ma uit la ceva dezbateri cu neamtzu, cornea (andrei) or stanomir, sh'am fugit repede cin' am vazut cit is de far' de talent(e), nici o comparatzie cu alde srs, chireac, boda, hure, s'altzii ca ei, car' au "scoala" sa plinga pa umaru popo'ului muncitor!

si cum ma 'ndoiesc c'au schimbat ceva la structura redactorilor si shpicherilor, nu cre' ca poa' sa fie mare diferentza de tvr sassu, ca irima'i trage tot sp'e sotzial democratura de p(a)iatza...

las' ca se'ntorc mintenash tatutzii si mamutzile lor, s'ai sa vezi cum 'ncep sa 'nfloreasca

Shadow spunea...

@nikule

Sa nu citesti si mai ales sa "nu cercetezi". Astea au fost mereu argumentatiile "talibanismului" uneori "religios" alteori doar "politic".

PS. admiratorii "stanoaicei"? Buna gluma. mica "copila" in amestecul in "justitie" pe dosare "politice" in comparatie cu macovei. coana respectiva s-a dus sa ceara "aprobarea" de "relansare" a dosarului flota taman la adita numaratorul de "oo"(oo cum scrie la piata in Romanica) tanti macovei primea "ordinul" direct.

Interesante si informatiile cu privire la "injuraturile" adresate procurorilor, pasamite judecati cu aceeasi "masura" tovarasii vadim si basecu au aceeasi "masura". E drept vadim nu a avut inca "sansa" de a avea si "procurori fideli" ghinionul lui sansa noastra si "invers" cu ghinionul nostr" si sansa prezidentiala in cazul basecului.

niku_elektriku spunea...

@shadowe

zau, ma doare sufletu' cin' te vaz cit suferi, aproape la modu' fizic!

sezi blind, omule, librtatea'i aproape !

de glumele mele rid singur...

niku_elektriku spunea...

clak!!!

Shadow spunea...

@nikusor

nene nu te mai ostenii cu durerile din sufletzel ca nu sufar mai. Incerc sa te "educ" doar. Sa te "informez" ca informatia este primul pas in educatie. Mai departe gandesti singurel. Cred si eu ca razi de glumitele tale singurel nu de alta dar nu mai are cine sa rada de ele, dar nu e bai in cativa ani daca te "antrenezi" sigur o sa reusesti sa devii un un "star". doru octavian dumitru nu avea calitatile tale.

Si ia zii cum e cu libertatea aia si cu "ultrajul" la "justitie" doar cand e vorba de vadim? hai razi "nitel" ca in Creanga poate se face mai cald in tara si nu mai vin facturile la gaze de acolo de unde le-a lasat tovarasu videanu si preluate de "specimenele" actuale.
Linkul din libertatea este sublim, astia erau "dorinta cea mai mare prezidentiala" a majoritatii absolute de peste 70% din 2008 sau erau altii? Mai "buni". Daca tin bine minte aproape imediat "serioasa" aia din coltul stanga sus a blogului a intrat in pdl. Buna alianta ca si mai nou marea angajare de "procurori" care demareaza zilele astea. Stiu "dusmanii e multi si trebuie ciuruiti" viziune pur reformatoare a smecherasilor portocali. Oricum am remarcat "activitatea intensa" a severului cotoi si susnumitei "serioase".

PS. m-am amuzat sa vad ca dupa carnetele de note "portocalii" productie funebru avem si teatru scolar tot portocalez si tot "reformist" funebru.
Sper sa nu ajungeti sa scrieti doar pe coli portocalii cu cerneala portocalie ca ramaneti la monolog si atunci garantat vei rade extrem de singur.

niku_elektriku spunea...

@shadowe

nu crezi ca devii obositor, aripa stinga?

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow si Niku,

A propos de justitie: interesati-va cati procurori a numit Iliescu, cati Constantinescu si cati Basescu. O sa aveti o surpriza de proportii (Shadow mai putin mare). :)

niku_elektriku spunea...

@ lilick
ce, maresalu' o sa refuze sa'i numeasca?

l'am vazut si pe "marele" nastasiu, ala de l'a "scapat" pe hayssam, ce "fidea" o fo', odata ce'o sarit altu' cu banu' gios!

Lilick spunea...

@Niku, diferenta e enorma. Hai, las-o balta. O sa fac totul posibilul ca subiectul asta sa iasa si sa apara cat mai clar ca politizarea justitiei in regimul Basescu si in favoarea lui e ceva de netegaduit.

niku_elektriku spunea...

@lilick

fa'o, fata, ca doar esti 'ntr'o companie (atit de) selecta!

mai stii, te'oi fi procopsit si tu cu ceva bulioane de iouroi, de la scirtza scirtza pa hirtie, ca te 'nerveaza asa tare porcurorii.

or ai delapidat filarmonica da stat?

MONIKA IZ ZA BEST!
(sa nu 'ndraznesti sa mizgalesti vreo terminatzie!)

Shadow spunea...

@nikulaies

iar amesteci "aripile" intre ele? "stanguta" cu "dreptutza"? In fond la asta se reduce "iz za best".

ai obosit intre timp? naspa. Ei las' ca te refaci matale. Cand o veni "bestoasa" in "vizita de lucru".
talibanismul este doar o alta manifestare a "stangii" chiar si atunci cand isi "aroga" o "dreapta extrema" dar tot atat de "socialista" cat este de "nationalista".

niku_elektriku spunea...

@ shadowe & lilick

de ce va certatzi voi cu mine in loc sa punetzi mina pe par?!
(vorba aia: de ce 'njuri, ba? tu nu stii sa dai?)

ce'i asa de greu?

Trimiteți un comentariu