marți, 4 ianuarie 2011

napocalipseclipsa dupa plesu

n'a prea avut "mina buna" dom' plesu cu "dilematicii" domniei sale ajunsi ministri de externe, ca, pin' acu', si cioroianu si baconschi se dovedira cei mai penibili din lunga lista ce'i cuprinde pina si pe nastase, melescanu si geoana.
se credea ca potzi pune ministru si cuieru' de la gardiropu' ministerului afacerilor din afara, ca tot o sa aiva o imagine mai buna decit oricare ministru din orice alt domeniu.
iacata ca nu'i chiar asa, si dupa  chiflele fostului amant al andreei marin, avem parte de boacanele virilului actual.
si n'am crezut freodata c'am sa fiu d'acor' cu ce'o sa zica unu' ca swoboda:
„O reacţie simplistă şi primitivă" Hannes Swoboda vicepreşedinte S&D (Austria)
Chestiunea denunţării MCV este o chestiune tehnică. Reacţia ministrului român de Externe, Teodor Baconschi, este simplistă şi primitivă, o reacţie ce nu se potriveşte şefului diplomaţiei unei ţări. Cât despre condiţionarea aderării Croaţiei printr-un Mecanism de Cooperare şi verificare similar celui la care este supusă România arată cât de greşit este modul de gândire al ministrului Baconschi. Aud, de jumătate de an, reprezentanţi ai guvernului român la Bruxelles care avansează ideea condiţionării Croaţiei de introducerea MCV. În Europa nu se acţionează la modul: dacă tu nu faci asta...atunci nici eu nu voi face altceva. Ar fi mai raţional ca România şi Bulgaria să discute şi să rezolve problemele pe care le au în reforma Justiţiei şi lupta anticoprupţie, că dacă aderarea la Schengen a celor două nu va avea loc în martie, va avea loc în octombrie.
asa mi'a parut si mie, cit nu ma pricep io la politica iesterna, si nu m'ar mira ca nici macar in aratarea asta a muschilor scofilcitzi sa nu fie vorba decit tot d'o preluare necritica a nervozitatzii cotrocene.
asta dupa ce basescula udrea l'o tras pe teolog de perciuni in publec ca 'ncearca sa'i organizeze o vizita la szarko akas fara a'i cere akordu'n prealabel, exasperindu'l  astfel pe eseist ca'si vede dintr'o dat subminat statutu' de viitoare tinara sperantza a crestin democraciei romunesti, pambleca depamblecata taeta'n pregiur adeca.

de ce mi'e mie freca nu'i de eventualele, si previzibilele, reactzii din partea cancelariilor (oare cancelaria e locu' de un' ne vin noo loviturile, cu rigla, la palma?) occidentale, ci de ce'o sa zica coledgii nosti valentin stan&co

4 comentarii:

Riddick spunea...

Dacă zice unul de la socialişti că nu e bine, atunci SIGUR e bine, ce dracu', e simplu...

Oricum, Baconschi e slab, dovada suspansul cu reprezentarea României la decernarea Premiului Nobel şi cu directorul din MAE care a declarat că "România are o poziţie clară şi transparentă cu privire la programul nuclear al Iranului şi consideră utilizarea energiei nucleare ca drept inalienabil al Iranului".

http://riddickro.blogspot.com/2010/12/director-din-mae-bucurestiul-sprijina.html

niku_elektriku spunea...

dom'le, io's de principiu' sa nu'tzi aratzi ceea ce nu posezi, recte: muschii, altfel ai probleme cu' rectu'

Anonim spunea...

Bre mokule, iti propun incepand de duminică, de la ora 18.00, 50 de minute cu Pleşu şi Liiceanu pe tevereu.

niku_elektriku spunea...

@ vazui si io, si ma 'ndignai mai dihai, vazind televizia natzionala cazin' prada bucilor plesiene...

unde esti, tu, chireaceeee?

Trimiteți un comentariu