joi, 20 ianuarie 2011

marele fluviu isi aduna apele, de incompetentza, deci!

nefiin' io prea dus la beserica (citeste: mai deoloc), ca sa nu zic ca la scoala, un', cu mare greu, abea am depasit nivelu' obligatoriu, nu'i de mirare c'asa'mi vine cit'odata sa'mi bag picerele'n ia de tzeara, cu homunculii ei cu tot, cin' vaz c'are asa o mare grija de  viitooorul ei (plins cu hohot. aplauze zguduitoare.) 'ncit isi permite luxu' sa procedeze in modu' descris aici.

pe ministru 'nvatzamintului, ce nu stiu dac' are macar grupa mica de la gradinitza efectuata in sistemu' publec romunesc, il tremetem sa'si echivaleze deplomele, ca doara nu'i de nasu' lui sa stee la masa cu absolventzii la ff de la spiru, sau alta universitate cre(s)tina, sa nu'i zic miloasa (cu i din i), fiind el doar un vehicul de dus legi pina dincolo de promulgare, 'ncasin', in timpu' asta, destule opuli in gura de la cele mai diverse categorii sotziale, 'n frunte cu crema, sa nu zic alifiia, 'nvatzamintului de stat&privata. 

aia den esstremu' orent au procedat, in decursu' diferitelor perioade historice, la trimiterea in occidentu' evropean, si'n amerika, a cohorte 'ntregi de sugative cu ochii oblici care sa se impregneze cu conostintzilii necesare tzearilor lor pen' a p'opasi.

te'ai fi asteptat ca "vulturii cruciatzi" ai servici'lor noaste secretze, 'nfiltratzi 'n toate structurilii, de la burebista'n coa', sa lucre si 'n folosu "comunitatzii" den car' s'or 'ntrupat, da', se pare, c'or fo' coplesitzi si ei de tarele, si taritzele, genetice dobindite odata cu suptu' de la tzitza tatii.

ordinu' de zi p'unitate o ramas tot ala cu "'mbogatzitzi'va!", proclamat ('ntr'o 'nregistrare de pe vremea cepeuneului) de primu', si adevaratu', om de dreapta, pre numele lui petrika roman ot ardeal, si lastzi'o naibii de tzara, ca noi n'avem traba cu confucianismu', poate cu confuzionismu', ca noi ne'am nascut crestini, cristosii ma'sii!

tinerii "eminentzi" nou recrutatzi pent'u re'mprospatarea sinjelui organilor, pina capata si ei dreptu' suprem la 'mbogatzire, sin' tzinutzi, tot probabel, sa vaza ce mai scrie f'un prostovan ca mine pe blog...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu