miercuri, 6 octombrie 2010

zar de fuga

asa deci:
„2012, anul PDL când vom câştiga alegerile locale şi parlamentare“
zice premieru' boc...
iar Doamna Tia il confirma: "la bingo, poate"daca nu s'or gindi singuri ca palariutza puterii ii cam stringe, si'si pregatesc o retragere cu tortze, ca sper sa fi aflat si ei ca relansarea ioconomica mondiala, in dintzi de feresteu, e pe cale sa se aburce, abrupt si definitiff, peste mereu confirmata noast'a oprire din caderea nadragilor in vine.
si cum presimt ca nu le'ar conveni prea tare ca motziunea de cenzura a, sanchi, opozitziei sa'i trinteasca la fel cum a mai facut'o si anu' trecut pe vremea asta, belferii pedeloi au bagat'o iar p'aia cu tot felu' de asumari-asomari, doar-doar vor aparea ca heroi ai luptzii pentru pace cazutzi pe cimpu' de batalie cu' peptu' de crevedia scos la 'naintare.
pe maica ma'sii de reforma au 'ngehsuit'o d'au labartzat'o di tat, de nu se mai cunoaste om cu persoana, abramburind si zgomotoasa restructurare a potcoavelor de cai mortzi, asa ca marea enigma a finantzarii deficitului diverselor bujete pe anu' viitor ramine ca'n ura si la gara, si fara bani de la femei, ca s'o speriat si isarescu facindu'si singur curagi ca rezistam far'un nou 'mprumut, spre deosebire de base, car' s'o essprimat dimpotriva, si fara aia doos'cinci la suta taietzi de la bujetari, pe care daca 'ntrebi totzi ministrii gubernului o sa'tzi dee 'n'șpe variante, ba ca se elimina tot, ba ca se aplica o majorare la aia șap'ș'cinci ramasi, ba ca mai taie inca cin'sute la suta.


lasatzi'i drak pa vitejii comunisti maoisi si leberali de stinga sa ne saliveze ei cu sindicate cu tot, ca trotil mai mare ca comunistii in opozitzie, pe vreme de criza (aidoma si cind nu e criza), nu'i mai mare decit cu ei la putere.
si ce daca pune mina mogulii pe tot ?
acu' o fi altfel, ca doar n'o zis vintosu' c'are nu'ș cite sute de infiltratzi in structurili statului.
aia or sta dejaba, te pomeni !
si ce daca scapa totzi de dosare penale ?
ce sa zic, nu mai pot ei de dosarele voastre !
justitzica'i fata buna, tocmai ce s'o tavalit cu totzi amatorii cheș, iar din esarfa de la ochi si'a dat comanda sa'si faca bikini pentru mis piranda.
altfel, vorba lu' mardale, suspensoru'i de baza !

5 comentarii:

Riddick spunea...

Niku, ştii care-i faza ? N-ar fi nimic dacă ar veni iar roşiii la putere, pâna-n 2012 stau şi-ntr-un picior, treaba e că ăştia vor mandat întreg, de 4 ani, dupa 6 luni de provizorat (adică 4,5 ani în loc de 2).

Nu mai intru în detaliile strategice si geopolitice.

Anonim spunea...

Nu mere nici in brauserul vanghelian :Goagal Chrome si nici la blondele din Norvegia(ma refer la "Opera"). Daca se intoarce comisarul Ardelean,zis "Vulpea" poa' o sa mearga si in Mozilla fireFOX ! Iar Nenea de mai sus sa-si pusche limba cu "tomatele" lui ilici, nu de alta dar poshirca "Saniutza" a lu' Nea Nicu Vacaroiu doar la "anticariate" de astea : http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iasi-Cuviosul_Teodosie_hapsanul_0_331167414.html se mai gaseste...

niku_elektriku spunea...

@riddick
calculele ma urmaresc, calculele ma depashesc, mai, mai !

niku_elektriku spunea...

@george (george ?)

si io care credeam ca numai io am computator cu pedale !

niku_elektriku spunea...

iar pe teodo_sie ala nu'l mai satura nici talpa iadului un' ar trebui sa stee o mie de ani ascuns, ba dimpotriva, parca l'am zarit dind cu tamiie pe la medgidia la festifalu' dan spataru-cincinalu'n-patru ani-si-jumatate.

da' asta nu avea un procest de shpaga ?

Trimiteți un comentariu