vineri, 27 mai 2011

  buscu are brandu' mare 

sau

cum e sa fumezi pippa cu fundu'

si cu mina la FALCA 

si'a tras brand vericu' buscu, vrind el sa'l salveze de la mirsava manevra a sabinii fati, sluga lu' adamescu, care adamescu nu stiu daca e la fel de puscarias ca vintu, sau macar la fel de securist, ca n'am avut placerea.

ma rog, si auto sexu'n fund e o munca, pentru unu' ca buscu, lucru care'i inlesneste azi operatziunea d'a scoate cu nonsalantza  citeva sute de mii de ioroi pentru a'si "lucra" brendu' tare, crezind c'o sa'l scoatza fatalau mare si neprihanit dupa ce a batut centura cu el atita amar de ani.

n'ajuta, zic si eu, nu dau cu paru.

si pentru ca tot veni vorba de munca cu curu', zic si faza cu udroaica labe unu, despre care unii rautaciosi insinueaza c'ar fi chiar al ei (ca de unde bani de bagat in gauri negre, in afara de aia a lu' birladeanca, la paunescu brazar?), si despre figura pe care a facut'o la aflarea vestii ca chireac puiule sa nu cazi e invitat in a doa parte a emisiunii lu' turcescu&cristoa. despre care o si zis ca's pretenari
si chiar or fost.
la mai mare, chireace!
am mai aflat, uitasem, ca igas e pupil cu FALCA care stim cine e, cel mai tare din parcarea pedelista (aceeasi in care se fac platzile, la palatu' victoriei?), ca organizator fruntash pe ramurica, desi, aflam cu regret, n'a catindat la nici o fonctzie de partid si de stat la ultimu' congres unde boc o fo' reales, ca s'a sacrificat, saracu, facindu'i loc monicai (macovei, nu columbeanu), cea care'l contesta deunazi cu foc,  la ce i'o fi folosit?
c'acuma monica se face ca lucreaza la criteriile ei de integritate, altfel nu 'ntzeleg de ce nu i'am auzit guritza zilele astea, or s'o fi mutat la lebada patrika?

am mai aflat, tot razant, cu regret ca bas-bocii il tzin in bretze si'l pupa pe gura pe mironescu, facindu'ma sa ma gindesc cu nostalgie la perioada din timpu' gubernarii lu' taricelu cin' diktatoru' era amarnic la minie  cu orcare  ministru' care calca pa bec.
tempi passati.

labe unu se insista cu curu' pippei

o sa tot tragem din pippa asta pina'n doo mii doi'spe, pentru ca s'a suparat shafu pa beneristi ca nu vor sa'l scoata din kkat

2 comentarii:

Riddick spunea...

Caţavencu a "schimbat direcţia" de prin 1998-99, uşor-uşor. De vreo 6-7 ani nu am mai cumpărat nici măcar un singur exemplar.

Alături de Divertis, l-a caricaturizat pe Iliescu, umanizându-l, de fapt.

niku_elektriku spunea...

@riddick

tzin minte cum se vaitau pe vremea aia de care zici ca au pierdut la tiraj ca n'au schimbat foaia dupa ce'i sprijinisera pe cederisti s'ajunga la putere.

nu bagasera, inca, botu' la savarina atit d'adinc

Trimiteți un comentariu