duminică, 1 mai 2011

singuru' argument valid 

din motziunea

"Rrromania dreapta, Rrromania puternica"

  de unu mai muncitoresc, 


  daca de unu' mai  prost  


  nu  se poate, 


  de zioa munci, cu'n singur "i",  


  adica:  





  cui ii bate ceasu'?  

4 comentarii:

Riddick spunea...

Hopa (E)milică ! :)))

E meci mare. Daca câştiga Buldogu', "secta" face partid nou.

niku_elektriku spunea...

@ riddick

n'au, dom'le, "coae"!

'n afara de madam monika...

Anonim spunea...

@Riddick ,
Chiar crezi ce (E)este atit de slab si nepriceput ca presedinte al PD-L ? La ora actuala mi se pare cel mai bun .Fata de "Buldog" ,care nu mi-a inspirat niciodata incredere si nici nu mi-dat impresia ca ar avea "coae" prea tari :) ,E.Boc are mai multa credibilitate . In primul rind are, dupa parerea mea c..e chiar tari ,ca daca n-ar fi avut, la bombardamentul mediatic al tv-moguliene si la noianul de motiuni de cenzura care s-au pravalit peste el ,altul ar fi clacat de mult. Or el si-a facut treaba cu zimbetul pe buze si iata ca se intrevede iesirea din recesiune ,iar institutiile statului au inceput sa functioneze in paramatrii cit decit acceptabili . Eu mi-am pierdut increderea in "c ..le lui Blaga de cind a pierdut primaria capitalei (singura competitie in care a intrat in nume personal ) iar cea de-a doua cind cu mizeria de greva a politistilor ca s-a dovedit incapabil sa-i stapineasca.
Desigur ca aveti sa spuneti ca nu va place nici Blaga ... In cazul asta pe cine ,bre ,vedeti voi ca fiind mai bun ?
p.s. @Niku ,vad ca desi nu ai "butoane fesbucciene" ,ai inceput sa "bagi "la greu subiecte pe facebook... Aproape ca vrei sa-l intreci pe Riddick ? Eu zic s-o lasati mai usurel ca sa am timp mai mult pentru subiectele voastre.. oops!
stely

niku_elektriku spunea...

@stely

pedeleaua e pierduta si cu boc si cu blaga!
desi monik, 'preferata mea", il sprijina, pe boc nu'l mai suport nici eu, mai ales cind vad zilnic in ce consta reformismu' gubernamental.

iar cu feisbucu, ce sa spun, acuma apas pe toate butoanele pe care le 'ntilnesc in cale, si d'aia, poate, itzi dau senzatzia asta!

n'o sa se mai 'ntimple!

pina la riddick, ohooo, mai am...

Trimiteți un comentariu