marți, 6 septembrie 2011

la me(l)ci

azz e mare meci mare, c'o (si mai mare) inaugurare!

se inaugureaza un nou monument al nesimtzirii natzionale, de care - nu'i asa? - ar trebui sa fim foarte mindri.

am auzit ca frantzujii au fost intrebatzi daca sint constientzi de privilegiul pe care'l au de a ne trage o noo bataitza pe cea mai grandomaniacala aglomerare de betoane prefabricate din sudestu' evropii.

lasind la o parte ridicolu' situatziei, io unu', daca as fi fo' in locu' giurnalistilor de la respectiva conferintza de presa, m'as fi bagat supt pupitru' de rusine, nu numa' pentru ca gazonu' proaspat instalat de catre fratzioru' baronului pesedist oprisan se descuamează precum o piele in urma unei boli contagioase eruptive, necesitind o urgenta relansare a industriei natzionale de pelicanol, ci pentru simplu' fapt ca magoaia aia exista - stiind c'a costat un sfert de miliard de ieuroi, suma ce ar fi fost greu justificabila si daca prefabricatele ale erau suflate cu aur de 24k, precum canapelele de la palatu' lu' jiji, previzibilu' viitor "stapin" al edificiului (las ca "s'orienteaza" nea jiji, si n'o sa se mai lase dus d'acolo).

lasind la o parte c'am ajuns, sau am fost adusi,  sa ne dorim ca mereu perenii administratori ai trebilor publice, indiferent din ce pozitzie, sa fure, da', daca se poate, sa lase, dom'le, si ceva pentru popo', faptu' ca mergem ca oile ca sa vedem minunea de la maglavit   inseamna c'o meritam cu virf si 'ndesat si ca "ne'o cerem" in continuare.

daca'i adevarat ca la meci o sa fie prezent si diktatoru', desi  promisese c'o sa evite manifestatziunile in care ar putea fi huiduit, sper "sa si'o ia" pe masura, ca "nervosii" din tribune precis n'o sa'l  injure pe felceru' apolitic, ala d'a patronat jafu...

8 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ei, nici chiar asa curaj... B nu merge... Iar O, o sa ajunga si el intr-o zi la fel de huiduit. Doar sunt acelasi soi.

Costin spunea...

Gazonu s-a dezmembrat ca dracu, dupa prima repriza. Eu astept sa isi arate romanul adevarata fata la Rapid-Dinamo, care sigur se va lasa cu mult sex oral.

niku_elektriku spunea...

@lilick

da' ce ai, bre, cu felceru'?

nu va mai sprijinitzi pa el ("sprijinitzi'va pa tzarani!" - el fiind un tzaran de primaverii...)?

niku_elektriku spunea...

@costin

ntz!

a zis corleone ca nu se mai joaca o juma de an pe minunea aia de stadion (ai vazut, doar, cit s'au "minunat" frantzujii de el, nu?!)!

Tiq spunea...

Eh, încă o mostră de incompetenţă sau regula care confirmă că nu ştim să facem un lucru ca lumea fără să dăm cu bâta-n baltă! Dar ăştia suntem noi... împreună cu aleşii noştrii!
M-am uitat la meci doar când a fost pauză de publicitate pe History iar repriza a doua am ascultat-o la emisiunea lui Banciu! Că am pierdut o calificare nu-i mare bai, că şi aşa nu avem cu cine, dar că ne-am făcut iară de căcat p-afară ar trebui să ne dea de gândit! Oare cum îi mai suportă pământu` pă Ăştia??? Se ştiu ei care...

niku_elektriku spunea...

@tiq

sentimentu' romunesc al fi'ntzei... de cacat, pe bani multzi, neaparat!

Anonim spunea...

cred ca se rasuceste Arghezi in mormant ca n-a dedicat poezia "Baroane" cui trebuie... nu stia el nimic despre cat de groasa este USLanina viitorului.

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

esti rau!

pai tocmai ce'l ascult in casti p'un tzucalar uslo-dinosurus-cripto-comunismus (e vorba de dan dumitescu, fost cadru de nadejde in presa ante, si fost purtator de vorbe pe la steaua, care "si'a tras" e_misiune la un post de sport din bucale), care'i spala cu mopu' pe oprescu&oprisan, plus altzi pesedei din raza de actziune a macaralii, pe motiv de "efect de sera" :)

in schimb face crize de epilepsie cind aude numele amaritului de boc!

Trimiteți un comentariu