marți, 18 octombrie 2011

"servite"

cum i le dadeau aia "servite" lu' basescu (in perioada doo mii sapte - doo mii opt), ca sa poa' sa'si cresca popularitatea p'in intermediu' unor referendumuri de a caror teme putzin ii pasa pina si lui, asa si astia de azz (tot basescu, care, a naibii coincidentza, "a reusit" sa'i contamineze si pe neo-republicani) le baga procente'n traista uslashilor "cu fortza", pentru ca trebe sa fii dus rau cu capu' sa'tzi inchipui ca potzi sa faci o asa modificare majora in anu' alegerilor, mai ales daca nici n'ai majoritate pentru asta, nici macar in prop'iu'tz partid.

cum pulimashu' din ultimu' element constitutiv al piciorului de plai romunesc n'are sa renuntze in ruptu' capului la statutu' de proaspat locuitor al unei comune sau orasel lipsit de oricare din atributele ce l'ar 'ndreptatzi la asta (ca doar oricare "demnitar" cu oarecare trecere pe la "organe" a tzinut sa'si 'naltze'n grad localitatea de bashtina), cu exceptzia evidenta a unei primarii dotate cu mobilier de la ikea, plus anexele humane asortate, incluziv premare, vicepremare, secretare, consiglieri si badigarji mascatzi supt forma de politzai mai comunitari decit ciinii vagabonji, asa nici locuitorii giudetzeler abuziv desfi'ntzabile de catre basescu n'o sa renuntze la  statutu' lor judetzean pentru a accepta sa fie "dizolvatzi" in mult-laudatele, de acelasi basescu, regiuni de (supt)dezvoltare, indiferent cit le'ar fi fluturat p'in fatza ochilor steguletzu' roshu' al baronimii care suje sinjele popo'ului.

de parca, daca schimbi forma vasului, se schimba intru citva contzinutu'!

d'aia, obstinatzia asta in a te crampona intr'o initziativa ce e pe cale sa devie idee fixa, cu atit mai  mult daca vezi ca n'are sanse de punere in practica, imi apare tot mai mult a semana cu o izbire premeditata, si  multiplu repetata, cu capu' in peretele pe care'l banui c'ar putea deveni foarte 'ntzelept, in cele din  urma, si va ceda.

sa le oferi capeteniilor (goale) uslashe oportunitatea d'a apela la referendumuri locale pe tema asta, de care tu te feresti acuma ca dracu' de tamiie, e curata tembelie patenta, mai ales c'ajusa pe masa giudecatorilor in capoate lilichii de la curtea constitutzionala hotarirea poa' sa nasca puii vii ai precedentului care i'ar 'ndreptatzii pe ei inshishi iredentishti maghiari, germani si de alte natzionalitatzi si rase, precum si altzi "dentishti", sa'si vaza  visele colorate cu ochii (maro!)...

sa vezi atuncea "disolutzie", nu ce tot doineshte cetepeaua!

iata o tema in care sint d'acor' cu riddick!

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Daca se va face vreodata aceasta blestemata de regionalizare, sper doar sa se faca pe cele 8-9 regiuni istorice. Istorice! Nu inventate acum ca fiind... "istorice". Daca nu se face asa, mai bine sa nu se faca nimic.

niku_elektriku spunea...

@lilick

mai, tu vrei sa ma faci sa emigrez in principat?
(nu in monaco!)

Lilick Auftakt spunea...

Nu, nu. Uite, ti-am facut si un stegulet. :)

http://media.makesweet.com/share/show/e5319f58/

Trimiteți un comentariu