joi, 12 ianuarie 2012

agresoru' din tramway intzeapa
balonu' umflat al harapului arafat!

mi'e rusine de cum arata zilele astea "blogosphera mea" portocalie!

13 comentarii:

jderu' spunea...

Motto:"Arabii toţi răsar din cort,
Să-mi vadă roibul, când îl port
Şi-l joc în frâu şi-l las în trap!
Mi-e drag ca ochii mei din cap
Şi nu l-aş da nici mort."
(George Coșbuc, El-Zorab)
Luați partea bună a lucrurilor, Dom"Niku! Cu ocazia scandalului declansat de operațiunea "El-Zorab" s-a dovedit că România are aproape 100 000 de specialisti în Medicina de Urgență și Reanimare (conform datelor de pe Coshbook)!

Anonim spunea...

cred ca nu ti-au mai tamas neuroni

Shadow spunea...

Bravo nikule. Rusine cam greu "citibila" dar orisicat rusine. Tot e bine ca azi macar 100.000 de oameni se specializeaza in medicina de urgenta decat sa avem un unic singur si irepetabil "specialist" mai tot timpul beat prin mahalaua cotrocenilor.

PS. "specialistul" ala e si "agresorul din tramway"? Asa pare sa duca "titlul". Nu de alta dar tovarasul nu mai circula decat cu mercedes blindat la orice incercare de "baie de multime".

niku_elektriku spunea...

@jderu'

basescu a reusit sa ma "transforme" si pe mine intr'unu' din cei o suta de mii de "specialisti", asa cum milica n'a reusit sa transforme pe mai nime' in mult mai putzini (parca cin'spe mii?)...

niku_elektriku spunea...

@anonime

bine, bai!

niku_elektriku spunea...

@shadowe

acuma, sa stii, nu ziceam ca basescu le'ar fi 'ntzepat p'alea in tramwayu' 41 (nu stiu daca esti "la curent"), da', parca, "cineva", stim "noi" cine, incearca sa dezumfle scandalu' cu arafat prin aglomerare de evenimente tabloide, printre care, acu' citii, una prin care incearca sa'l victimizeze iar pe berbecalu', ca sa'l bage, banuiesc, in parlament (natzional, de data asta)

jderu' spunea...

Dom'Niku, la 100 000 de specialiști in Medicină de Urgență și Reanimare este clar că existența SMURD devine inutilă!

six spunea...

Ia d-aici un "laic"... ca buton n-ai!

six spunea...

Ia d-aici un "laic"... ca buton n-ai!

Shadow spunea...

@nikule

sunt la curent si cu tramvaiul si cu vatmanul si cu recercetatii in curand perpetuu cercetatii la "momente de restriste". Nu prea am inteles eu atunci cand am pus la misto intrebarea ce facea referinta la "intepator" dar baloane de astea ai avut in presa tot anul iar anul asta cum an electoral cu cheltuiala se tine o sa vezi si mai multe. Noi sa fim sanatosi. Si la punga nu tocmai subtiri.

Vorba lui six nu ai prin vre-un ungher de blog si un "buton laic" sau "mirenesc"? Ca prea totul a devenit religios in Romanica. Toata lumea "crede" (pro sau contra) si nimeni nu mai "cerceteaza".

niku_elektriku spunea...

@jderu'

stie si dom' base asta...

niku_elektriku spunea...

@six

mie tot mi'e rusine!

:(

niku_elektriku spunea...

@shadowe

las' sa cerceteze organili, sa minince si gura lor

Trimiteți un comentariu