duminică, 22 ianuarie 2012

au scos'o pe monika din vitrina
si au trimis'o la televiziuni

cocoshismu' basescian "trage ultimele gloantze", oarbe, 'mpingindu'i in fatza pe evroparlamentarii pedele, in frunte cu monica, scotzindu'i din vitrina de protocol care are in continuare in spate "partidu' primarilor" pushcheriashi si pushcheriabili.

punind'o in situatzia imposibila de a apara o cauza demult pierduta in ochii milioanelor de mirceabadisti care sorb cu nesatz de noo zile tot ce irumpe din canalele cu dejectzii la (tele)comanda.
poza subtilizata, fara acordu' auctoreului (motiv pentru care avp iar s'a supalat pa mine),

daca canalishtii au organizat si sint capabili sa tzie in viatza o astfel de manifestatziune mica, da' vesela (mai eftina, probabil, decit un ics factor sau decit o alta emisiune hahaita cu dan negru), atunci: bravo lor! e "afacerea" lor, pentru care nu precupetzesc nici un efort ca s'asigure o balantza optima intre cei din pietze, care nu trebe niciodata sa depashasca un numar critic care ar putea chiar sa darime rejimu' (fapt contraindicat, cel putzin deocamdata), si cei multzi din fatza televizoarelor (reiting, nene, nu gluma!), "materie prima" ce are sa curga cu atit mai bine cu cit vor dura "protestele" mai mult!
in cinismu' lor, politrucii ne'o arata pe monica in fereastra televizoarelor lor asa cum e ea, o "inadecvata" care n'are nici o treaba cu politica, careia nu'i vine a crede urechilor ceea ce vede cu prop'iii ochi, adica ca basea'i o muhaia pentru care "nu se merita"  sa'tzi pui obrazu' la batae

popo'u' o s'o aleaga intotdeauna pa abramburica cea materm-grijulie in detrimentu' scorpiei de macovei...

25 de comentarii:

atreides spunea...

Hai dom'le las-o naibii cu Macovei asta, am vazut-o in emisiunea asta cu Abramburica, nu o mai vazusem de multa vreme la TV si uitasem cat de nesimtita este, de fiecare data cand Abramburica zicea cate ceva asta se repezea sa o intrerupa, iar cand vorbea ea si se intampla sa intervina moderatorul ala madama isi lua o pozitie intepata si zicea ceva de genul ''pot sa termin si eu o fraza?" Mi-am amintit ca o mai vazusem pe madama in alte emisiuni in situatii aproape identice, ai cumva idee care e problema ei? Doar nesimtirea, sau o fi autista, sau isi inchipuie ca o fi ceva de capul ei (altceva decat o fosta procuroare de doi bani si cu probleme de comportament in cariera, dupa cum se spunea)? Ce imi pare mie rau e ca Abramburica, fiind mai lady asa de felul ei (ca si comportare, ca altfel...) nu a stiut sa i-o traga in freza. Cu de-alde Macovei sau Pora metoda sa le inchizi gura aia spurcata e evidenta, a aplicat-o Dinescu pe Pora (''Hai ca esti nesimtita''), de-a plecat aia din emisiune. Tin sa precizez ca sunt un adept al ideii ca barbatii trebuie sa fie cat se poate de politicosi cu doamnele. Am spus doamnele, nu e cazul lui Macovei, Pora sau Vass (de alde Udrea nici nu mai vorbesc), astea sunt niste mutante.

Dan spunea...

@atreides-bag sama ca te-ai uitat la alta emisiune. :)

Dan spunea...

Din puntul meu de masura nesimtita era ABRAMBURICA CA DE OBICEI.

Anonim spunea...

Sa nu uitam: Monica Macovei a ridicat steguletul rosu pe justitie la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana! Desigur, nu toti stiu ce inseamna asta.

Crystal Clear spunea...

Talking head...

Sfat spunea...

MM are o mina ciudata, pare suferinda.

AVP spunea...

Cand mai iei poze sau alte chestii de pe blogu meu, sa-ti declari fapta, caci esti iertat ; daca nu, nu, vba aia... :cool:

ps.

niku_elektriku spunea...

@atreides

am spus mai sus ca monika nu'i o politicianca, asa ca nici n'a fost greu s'arate "mai rau" decit abramburica, mai ales cind e pusa sa se joace cu carbunii 'ncinsi de altzii carora le tzitziie fundu' acu' ca le'au aparutara mici piedici neinsemnate in calea ultimelor tunuri de sfirsit de mandat.

se punea, cumva, problema sa'tzi placa tzie monica macovei sau andreea pora, indiferent ce'ar zice sau face?

niku_elektriku spunea...

@dan

s'a vazut ca nu'i "cauza ei"!

niku_elektriku spunea...

@anonim

tocmai d'asta (si pentru multe altele) "noi" o iubim!

niku_elektriku spunea...

@Crystal Clear

stiu ca si tu "o iubesti in taina"!

niku_elektriku spunea...

@Sfat

am observat si eu (cu ingrijorare!)...

niku_elektriku spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Crystal Clear spunea...

Si eu am "iubit-o" la inceput,cand eram tanara..:)

AVP spunea...

Nu te-a turnat nimeni. Am vazut poza pe blogrollu de la Romanian Hot Blogs si, stiind precis ca io am facut-o, extragand-o de pe tembeliziunea aia, evident, am tras concluzia de rigoare. Chiar daca de pe sticla alora, iti dai seama ca e ca si cum as fi facut-o io, pandindu-i cu print screenu in mana.

Bine naiba ca-ti recunoscusi fapata :) Ramanem pretini.

niku_elektriku spunea...

@Crystal Clear

fetele intre ele, rautacioase, de!

niku_elektriku spunea...

@AVP

treaca de la matale!

:]

Crystal Clear spunea...

:)))

AVP spunea...

Elektricule, uite care e chestia. Nu-mi place ca desi ma imiti la greu (dupa cum vazuram, chiar si la poze...oops) ma tii in gramada de bloggeri oarecari, pe sidebarul din stanga, in timp ce pe cel din dreapta ai numai vedete. Asa ca mai bine scoate-ma naiba cu totul si fura-ma in continuare pe sestache, fratioare... :)

niku_elektriku spunea...

@AVP

bre, da' vaz ca esti amarnic la trufie (in loc sa'tzi para bine!), daca tot o tzii gaia matzu' cu copiatu' asta neprogramatic si recunoscut chiar dinainte sa fiu presat de cineva pentru asta.

n'am de gind sa atentez la sceptru lu' matalutza, deci, ma conformez, fara sa ma guduresc, informindu'te ca acea colona din stinga imi este un instrument d'ajutor, sa vaz ce'a mai aparut nou dintr'o privire, cei mai multzi care sint "pe stinga", exista si "pe dreapta", ba chiar in mai multe locuri (intr'o debara in care nu ma simt capabil sa pun ordine!).

"te bag" si pe stinga, na!

bine?

AVP spunea...

Elektricule, poti sa ma bagi oriunde si chiar sa ma scoti, de-acuma imi e egal. Stii si tu ca prima impresie conteaza... oops.

Poate mai vbim. Hai pa

niku_elektriku spunea...

@AVP

hai pa, daca zici mata!

atreides spunea...

''se punea, cumva, problema sa'tzi placa tzie monica macovei sau andreea pora, indiferent ce'ar zice sau face?'' Sa-mi placa persoanele Macovei sau Pora, indiferent ce ar face sau zice, exclus (tie iti plac nesimtitele?). Sa-mi placa ceva din ce ar putea zice sau face cele doua, desigur: de exemplu mi-a placut foarte tare ce a spus Pora despre basescu pe tema mizeriei aleia despre Rege, cand o spune Macovei ceva cu sens despre basescu o s-o aplaud (am spus cu sens, nu ce a zis in emisiune, ca vai a facut greseli de comunicare pe tema cu Regele sau cu Arafat-lui Macovei i se falfaie ca basescu e un individ mizerabil, ea regreta si condamna faptul ca basescu face greseli care afecteaza imaginea si sansele PDL in alegeri, sper ca e clara diferenta)

niku_elektriku spunea...

@atreides

diferentze de perceptzie, taica!

eu nu'i poci suporta pe cei de la antene, indiferent ca acuma si eu "le dau pe la gura" pedeleilor si lu' basescu, ceea ce, dimpotriva, ar trebui sa ma 'ndemne sa stau 24/24 h. calare pe postu' lor.

pora, monika si chiar AMP sint infinit mai prizabile, pentru mine, decit dana grecu & co!

atreides spunea...

Nu ca ar conta prea mult, dar sa stii ca Antena 3 nu se se reduce la proasta de Dana Grecu, asa cum nici b1 nu se reduce la porcul de Turcescu. Si pe de alta parte e complet aiurea insiruirea ''Pora, Macovei, AMP'': chiar si cand AMP era basista, nu a dat niciun semn de nesimtire, desi scria o gramada de rahaturi. In vreme ce, dupa cum spuneam, Pora si Macovei sunt nesimtite de felul lor asa, indiferent de ceea ce spun sau scriu. Probabil ca fiind atat de antipatice au capatat frustrari majore care au generat nesimtirea asta-na ca fac si psihanaliza pe basisti la ora asta.
Dar, vorba ta, chestie de perceptie.

Trimiteți un comentariu