sâmbătă, 14 ianuarie 2012

boii, idiotzii utili, paranoicii si sri-u'

ce simpaticutz era bliiiiiin odata!
si nu o data.

acuma ne face boi si idiotzi (utili)
Albă ca Zăpada e un căcat. Sistemul de sănătate era o miză de paişpemii de ori mai importantă decît toate escrocheriile şi şarlataniile imaculaţioniste, pe care le folosesc unii şi alţii pentru banii şi funcţii. Mă rog, sincer nu mă doare sufletul de idioţii utili care cad în plasă, la urma urmei d-aia există idioţii, ca să fie utili unuia sau altuia, nu? Albă ca Zăpada e un non-subiect.
io credeam c'a avut buba la spate si nu la cap.

probabil ca n'a aflat ca s'a schimbat ordinu' de zi pe unitate.

ca mareatza reforma a sanatatzii doamnei se amina pina la o data care va fi anuntzata ulterior, biletele cumparate raminind valabile.
Botis n-o fi facut el SMURD dar a facut Codul Muncii – o avea el fata de tractorist si imagine de mafiot dar e un bun soecialist pe munca si lui ii datoram un cod al muncii care e cu ani lumina inaintea codului nastase, pe axa stanga-dreapta. O fi antipatic, n-o avea el o poveste media ca la carte, n-o fi legendar dar nu-l putem acuza de ce n-a facut. N-a avut nicio treaba cu banii din proiectul ala, n-a avut nicio treaba cu aprobarea proiectului. A fost doar prost si minilacom ca a lasat-o pe nevasta-sa sa intre in oengeul ala. Botis a furat ca asa pare dupa nume, nu? Daca te cheama Botis trebuie sa fi furat, si oricum, nu vedeti ce fata are? Sigur a furat! Arafat e Iisus, Botis are fata de negustor de pe treptele templului. Hai sa n-o dam in religiozitati si fanatisme de 3 lei.

iar domnu' botis, cu fatza lui de tractorist, tre' sa'si ia conced fara plata ca sa poatza sa numere investitorii straini care au navalit in tzara dupa formidabil de laudata (tot de catre bliiiin) lui reforma a codului munci, c'un singur "i".
****************************************
daca un pulifrici gradat ca asta (care a dat putzin cu nasu' p'in cotloanele puterii) vorbeste asa despre populime, imi dau sama cum om fi gratulatzi p'in "naltele" cabinete...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Corect ! Cine gandeste ca noi (bleen et les autres)este inteligent, cult, onest, cine nu e spalat pe creeri, platit de opoozitie, comunist ,hot si vai de mama lui !

niku_elektriku spunea...

@anonim

si eu sint!

Trimiteți un comentariu