miercuri, 1 februarie 2012

desi le'a revenit, intrucitva,
inima la loc, pedelistii sint pe cale
sa'si piarza, definitiv, capu'!

asa, deci, dupa zilele in care paruse ca s'aprinde palalaia, in urma scandalului ala cu arafat, iar portocăliii (incluziv parintilii lor "spir'tual") nu mai 'ndrasneau sa scoatza nasucu' din hogeacuri, erau scosi la 'naintare evropamentarii partidului ceva mai spalatzei, monica macovei si cristian preda (ca doara nu eba sau wilhelm brinza - asta din urma are "spatziu alocat" doar pe la "oficiosu", nu se cunoaste din ce motive - base cunoasteee!), ca sa'si ee ei bobirnacele de la moderatorii excitatzi intratzi in trepidatzii semi-orgasmice, acuma, cind "regele iarna" si'o intrat in drepturi, cu aportu' esentzial al doamnii jurca, si "protestele" semi-organizate s'au mai rarefiat, lasindu'i singuri pe "martorii antenii3" si pe anarhistii "pro-stat" (o delicioasa contradictzie'n termeni, dupa umila mea parere!) ai lu' rogo (p'aia cu rosia montana nu'i baga in zeama presa noastra stupid de libera, din motive mult prea evidente), au aparut la interval "oamenii cu greutate", ioan oltean, gheorghe flutur si sorin frunzaverde (si'un praz la fel de verde), baronozaurii de omenie, care or inceput sa relativizeze hotarirea curtzii constitutzionale care decreta ca organizarea comasatelor ar fi neconstitutzionala, 'mpreuna cu disponibilitatea lor d'a arunca in pietzele publice promisiunea sutelor de lei ale lu' ceausescu care or sa duca pulii de suflet orice umbra de stabilitate "macro" obtzinuta pe spetele milioanelor de mafomisti pacalici care asteapta cu pliscurile deschise sa li se'ntimple din nou.

daca "astia" se joaca in asa grad cu focu', crezind ca personaje la fel de sinistrutze ca ei precum cuplu' comic de opozitzie n'au aderentza la masse, tzin sa'i atentzionez ca se cam 'nseala, iar recurgerea la orice forma de "artificii" 'lectorale nu poa' sa sugereze altceva decit ca exista deja "mecanisme" pe care le vine greu sa le abandoneze in ultimu' moment pentru niste "gargauni" din capu' unora sau altora, mai ales ca ramine in aer o asa splendoare uneperista de mai toata frumushatza la care "s'a muncit" cu rivna (si cu balotzi de bani) de atita timp.

asta seara am ascultat conferintza de pressa a lu' basescu tocma' 'ntors de la brussel (asta in timp ce'mi faceam plimbarica de seara), si nu pot decit sa remarc cu tristetze ca animalu' politic pe care'l reprezinta acesta este in continuare cel mai tare din parcare (din pacate pentru el o parcare ajunsa la 6-7-8 la suta), iar preopinentzii lui cu parcarile ceva mai mari (da' nu foarte mari nici ei) sint la distantze incomensurabile fatza de el, cel putzin din punctu' de vedere al faptului ca nici macar nu'i potzi pur si simplu urmari, indiferent cit l'ai detesta pe basescu.

basescu s'a referit in mod cit se poate de rezonabil si plauzibil la urss-ul care ne asteapta (vorba lu' riddick), o utopie la care o sa aderam ca sa nu raminem fara "coledgi" (ca noi nu sintem perfizi albioni , si nici soldatzi svejk czechi nu sintem) stiind sigur (mult mai sigur ca pe vremea cind construiam entuziast comunismu') ca e o constructzie care o sa ni se deshire de supt picere inca inainte de a fi apucat sa adoptam moneda lor.

nu stiu cit de periculos e ca dom' base a inceput sa fie "vizionar", sa "gindeasca'n concepte", da' fatza de catzavencul antonescu (pe care l'am auzind perorind teatral tot de la brussel, unde s'o dus sa faca o baitza impreuna cu colegii doctrinari ai dumnealui), pare de'a dreptu' "benign", cu toatre rmg-urile, udrele si daniela andreestile dumnealui.

am zis ca "pare", nu ca e si'n realitate, pentru ca nu poa' sa ma convinga in ruptu' capului ca nu controleaza deoloc partidutzu portocaliu, cu toate porcariile lui din ultimii trei ani, cu toate incercarile (nu stiu daca "jucate") de domolire a avintului de cumparare a voturilor pe ultima suta de metri, zicind chiar o vorba mare: nu sacrificatzi tzara pentru niste procente iluzorii! ("Stiu ca sunt partide care si-au sacrificat voturile, nu viata, doar voturile, si au facut-o pentru tara. Altii si-au sacrificat viata pentru tara si nu s-au mai agitat atat")




da!
dom' base mai poate fi ascultat - nu stiu daca mai poate fi crezut - (am ascultat cu mare atentzie o ora intreaga),  spre deosebire de un mihaitza calimente, de exemplu (care i'a urmat pe realitatea radio, unde'l ascultasem deja pe basescu - pentru a'i comenta acestuia declaratziile), pe care n'am putut sa'l ascult - de crezut nici nu se pune problema - nici macar un singur minutzel, fi'nd obligat sa mut repede pe alt canal radio (tot la radio sport total, refugiu' ideal!)!

e o performantza nasoala pentru niste opozitzionisti care sint in prag de preluarea puterii (cum oare o sa'i pot asculta dupa trei-patru ani dupa aia?)

ei cu ei, noi cu noi (care "noi"?), fiecare o sa danseaza'n fameglie...

7 comentarii:

atreides spunea...

''monica macovei si cristian preda[...]ca sa'si ee ei bobirnacele de la moderatorii excitatzi intratzi in trepidatzii semi-orgasmice''
Iar am vazut filme diferite. De unde si pana unde atatea bobarnace in capatana lui macovei, de labe1 sau TVR?!? Tot de acolo de unde-si ia si basescu bobarnacele, nu? Io zic ca daca macovei are sange-n instalatie, sa se duca sa propavaduiasca virtutile basismului in fata moderatorilor de la Antena 3-de exemplu ar putea sa se duca la Dana Grecu, cred ca s-ar intelege bine ele doua, sunt la fel de isterice. Ar fi un spectacol de neuitat.

Scrie opinia ta spunea...

Ai vazut mai nikule ce frumusel te'ntorci la tzatza aia dolofana si portocalie la care sugeai cu spor nu cum mult in urma?

Daca basistii camuflati sau nu pot fi recunoscuti prin ceva e grija draga fata de opozitie, ca si cum opozitia le schimba lor viata in bine sau in rau.

Exact ca oficiosu' ce'l pomenesti, unde toata pedeleprozeria de partid si de Stat e cu ochii pe opozitie de zici ca de 4 ani opozitia le'a schimbat viata.

Te rog in urmatorul articol sa analizezi gogomania pe care o tot peroreaza pedeleprele: "Bine ca n'am ajuns ca Grecia!"(unu oarecare tre sa fie extrem de prost ca la 200 de dolari pensie sa planga pe umarul grecilor cu 1500). Cand v'o aduce Basea la nivelul de trai din Congo veti fi fericiti, in fata oricarei crize. Tampenia asta, cliseele penibile "investitie" si "reforma"(nume de cod pt sifonarile si furtisagurile de partid) plus tupeul cu care vor sa schimbe orice legi doar sa'si maximizeze furtul electoral ar trebui sa convinga orice idiot ce'i in gusa lui Basel.

Acuma astea's fineturi caci pt orice ipochimen ar fi trebuit sa fie clar de la inceput ce'i cu Basea, de cand Morar a declarat ca Prezidentul are imunitate cvasi-totala, i'a suspendat niste dosare penale, iar bonus a fost mangaiat de Macovei si pastrat de Basel.

Ca vorba ceea: Nimeni nu'i mia presus de lege.

Ha ha ha!!!

Scrie opinia ta spunea...

Cica in perioada aia neagra a anilor 80-90, oameni simpli, mai mult de la tara dar nu numai, obisnuiau sa'i trimita colete lui Ceausescu gandidu'se ca la saracia aia, nu se cade ca Ceasca sa stea infometat. Secu s'a impacientat la inceput, insa a constatat ca nu era nimic la misto, oamenii erau ingrijorati de starea conducatorului.

Ei, lasand la o parte generozitatea, dar si prostia patentata a respectivilor, nu m'ar mira ca in urma anuntului lui Basel ca dara indemnizatia de presh ar suferi si el ca orice om simplu, pedeleprele din toata tara sa inceapa sa'i trimita colete cu ce gasesc si ei pt Mitocanul iubit.

Ha ha ha!!!

Dli spunea...

In urma protestelor din strada PDL-ul a pierdut in sondaje enorm. In stilul acesta la urmatoarele alegeri slabe sanse sa intre in opozitie.

niku_elektriku spunea...

@atreides

n'a fost inca la antena3?

ca pe la realitatzile scizipartitzionate am'ntzles c'o fost (nu pot sa verific, ca nu ma uit nici de frica!)!

iar cu dana grecu gresesti: e unica si inimitabila :((

niku_elektriku spunea...

@Scrie opinia ta

e opinia ta!

nu stiu de cita vreme nu "m'am mai luat" de opozitzionistii de butaforie pe care'i sustzii tu, pentru ca, 'ntradevar, nici mie nu mi se mai pare amuzant sa'i tot critic pe ponta si antonescu, asa cum fac, pentru o bucatzica de cozonacel mai cu nuca, unii dintre activistii din presa si hyperspatziu.

de altfel, io sint adeptu' "teoriei" (si practicii!) ca trebe sa'i critici mai virtos p'aia pe care i'ai ales, ceea ce io fac cu virf si 'ndesat, pen' ca de la ai'laltzi n'astept nimic...

io nu mi's activist, asa ca'mi permit sa zic ca alternantza la putere e obligatorie ca sa nu le ia puterea mintzile politicienilor de tot...

indiferent ca opozitzia e lamentabila iar pedeleaua risca sa nu mai intre in parlament(am auzit io asta de la otv, ceea ce nu'nseamna ca n'o sa se'ntimple neaparat!)

niku_elektriku spunea...

@ Dli

mi'e frica de faptu' ca singura opozitzie parlamentara o sa fie reprezentata de partidu'popo'ului lu' dan diaconescu, o alta creatzie a "baetzilor"!

Trimiteți un comentariu