sâmbătă, 28 aprilie 2012

o rugaminte dezinteresata adresata 
domnului prof. dr. Mircea Mihaies

desi, in conditziile trecerii in opozitzie a celor pe care i'atzi sprijinit implicit - si aproape explicit - in ultimii citziva ani, s'au creat conditziile sa va putetzi inscrie si d-voastra, din nou, in rindu' lumii, adica sa criticatzi, in sfirsit, pe cine e la putere (singurele tentative pe care le'atzi facut, de cind va citesc interventziile senatoriale din EVZ, au fost citeva timide "scincete" atunci cind s'au redus salarele bugetarilor, deci, inevitabil, si al d-voastra), va rog, cit se poate de serios, sa luatzi in considerare eventualitatea ca atzi putea sa va ginditzi sa urmatzi exemplul prietenilor si colegilor d-voastra Horia Roman Patapievici si Mircea Cartarascu, adica sa'i bagatzi in pizma ma-sii pe politruci.

stiu ca e greu, pentru ca l'am zarit si eu aseara pe bogban chireac plimbindu'se pe la televizii cu cutzitu' razbunarii 'ntre dintzi, dar, totusi, eu va prefer in postura d-voastra de carturar si profesor, parindu'mi rau realmente ca nu mai am virsta la care as putea nazui sa va devin studinte.


va multzumesc anticipat pentru atentzia pe care sint constient ca e aproape imposibil sa mi'o acordatzi!

4 comentarii:

Garcia Muerte spunea...

N-ai avea ce invata de la el, prietene...believe me! Ramai cum esti pentru ca e bine. ;)

niku_elektriku spunea...

@dom' garcia,

nu te potzi caca in gusturile omului, chiar daca acel om sint eu!

Dl.Goe spunea...

Daca proful Mihaies se retrage sau nu din literatura politica mai spre ses sau mai spre SF asta nu conteaza prea tare. Important este ca dupa Cartareascu, Patapievici si Plesu un alt mare analist se retrage (scarbit) din politica pentru a intra direct in posteritate cu meta-fizica exo-biologiei ovoide. Da, da, AVP renunta (de bunavoie si nesilit de nimeni) la activism politic in hiperspatiu. Fa-ti o idee necusorule, a opta oara.

niku_elektriku spunea...

@dl goe,

le numarasi, ai?

Trimiteți un comentariu