miercuri, 2 mai 2012

mirele, mai pune cinci puncte pe tine!

nu, nu e vorba in propozitzie despre fostu' aghiotant madamblogaryst al lu' lazaroa...

e vorba de mirel turambar dagnir glaurunga, zis palada, cu care tzineam minte ca ma "invecinam" cindva (daca nu m'or fi sters intre timp) in blogroalele unor pretini virtuali (tog, delaepicentru), fosti "portocalii" si ei, actuali "noua-romanisti", caruia chiar tziu minte ca'i si citisem unu' dintre articolele cele mai apreciate de pe blog, cu care tare fusesem d'acor' pe vremea aia, si cu care, constat acum, mai aveam un punct comun, fara sa stiu, adica, "garantam impreuna" pe nicushor dan, asa, d'ai dracu, sa moara veta de ciuda!

stiam oarecum vag ca mirel este ceva shefutz in "componenta sociologica" a trusului lu' felics, asa ca n'am fost foarte mirat ca l'am zarit alaturi de "haita" cnn-istului gide, aseara, in prag de "sarbatoare a munci", cu'n singur "i".

nu m'am mirat deloc de a-vinturile revansharde ale invitatzilor din studio, cu un mircea badea cu freza tot mai "corecta" in post de virf d'atak, care vor, ca semn al unei ritualice biruintzi, sa'i rupa gitzii diktatoreului, si monikai lui (duduka a cam fost crutzata, constat fara mare surprindere), fara intermediari, in direct si la ora de virf.

cu ison sustzinut de acelasi mirel, care'i si'ntrecea, nu cu mult, cu'n procent - doua - cinci - noua, spre victoria finala, acel 99,9% al lu' ceashka.

si cu daniel "ala micu" constantin in frunte, fie'i numele la fel de des pomenit ca in inregistrarea de mai jos!diktatoru' (si ai lui) "si'o merita" cu virf si 'ndesat, da' "noi" ce vina avem?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu