marți, 8 mai 2012

cor(t)ine, draperii
& restaurantzia de caftea

odata linistindu'ne, cu lucrurile intrate'n "matca" lor, original patent...


putem trece si noi la lucrurile serioase, cum ar fi glumitzele cu care'si condimenteaza discursurile
curajosu' nostru presidente, cel ce nu scapa nici o ocazie sa se joace, din nou, cu curu'i gol pe linga sculele scofilcite ale felicsienilor, doar - doar i'o face p'aia sa'i grabeasca suspendarea de atza vietzii tzivile binemeritate, sa poa' sa'l urmeze si el, in liniste, pe pretenaru sarkozy, care mai are putzin si pleaca pe marile calde.


doar daca nu vrea, p'in asta, sa'i incaiere pe penelisto-pecisti cu pesedistii, carora le'ar veni peste mina sa'i grabeasca accederea lu' crinulinu la palatu'n care vazui ca se  simtzeste escelent.

singura atributziune care zice baselu ca i'a mai ramas e aia de a semnala tentativele de restauratzie sau restarantzie, n'am intzeles bine, ca eram inca shokat de noua dezvaluire din seria "porumbacu" a fostului consigliere albazapadoi.

mi'e teama ca nici macar acest "andrei muresan" dezgropat intempestiv de catre lazaroa nu mai are daru' sa'i salveze pe pedeloi, care sint pe cale sa iasa nu numa' din istorie, ba chiar si din parlament, odata cu adoptarea noii variante de vot uninominal pur si dur, intr'un singur tur, de te doare si'n retur, cum si'l dorise cirmaciu si dibaciu nostru presidente, asa, ca sa reconfirme o sumedenie de proverbe si zicatori romunesti, unde dînd si unde crăpînd groapa săpată altuia, cum nu au preconizat nici macar ei sa se intimple, "ei insusi", pedelistii, cind au adoptat aceeasi monstruozitate pentru alegerile locale, ca p'atunci erau calaretzi nu calaritzi, sa traitzi!

astfel stind lucrurile, doamna monika, lasatzi'o'n belea de "solidaritate partinica in fatza raului", reprezentat, de data asta, de catre uslasii ultrasi, ca nu mai ajungem  nicarii cu amestecatu' apii cu focu', ca si uslasii au fost "unitzi", tot in fatza raului, raului basescu, ş'acuma tot cu d'alde catalin voicu si fenechiu se prezinta.

nu va datzi seama cui folosesc "unitatzile astea de nezdruncinat"?

pai, ce mi'i ca cristi preda s'a aratat revoltat de nominalizarea lu' prigoana, da' a sarit entuziast s'o sprijine pa madam sulfamida?

daca i'am cauta la conturi, nu stiu daca cei doi ar fi chiar atit de diferitzi, cu singura deosebire ca prigoana mai si poate sa justifice o parte din sume... 


lasatzi'i pe uslasi sa'si rupa gitzii, daca sint prosti si ticalosi, facetzi "opozitzie constructiva", cit s'o mai putea, nu ca aia caraghioasa in care va aratatzi (nu d-voastra personal) intrigatzi ca aia nu "reintregesc" salarele cu 16% dintr'o bucata!

curatzatzi'i pe "murdareii" de la voi, si mai vbim! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu