miercuri, 10 octombrie 2012

între tzîtzele

monicăi macovei

și perversele

lu tabacu și andronic



ah, ce ma 'nerveaza sa fiu întotdeauna d'acor' cu sorin ionitza și sa avem, amîndoi, intodeauna dreptate:

Monica Macovei, ȋntre ţâţele lui Udrea şi ale Dacianei
Sorin Ionita octombrie 9, 2012 Fără categorie
Cotidianul ȋn care cu onoare ȋmi dau cu părerea săptămânal publică azi un jeg tipic montat pentru compromiterea Monicăi Macovei, subiect preluat mot-a-mot după Antene, care bănui că e doar un avertisment pentru ce va urma. Dacă nu se potoleşte ȋn comisia de etică a ARD şi nu dă liber la candidatură dnei Elena Udrea, aceasta din urmă demonstrează că are mână lungă şi mulţi prieteni ȋn presa română, tot mai fomistă. Sau, poate, sunt alţii care vor să scape simultan de amândouă, cine ştie.
EDITORIALUL-EVZ-Feminitatea-politicienelor-model-Scandal-mocnit
Astfel, după cum puteţi citi ȋn ziar, două poze absolut decente, deşi un pic uşchite (dar tehnic cam nereuşite), care ȋnsoţesc un interviu al Monicăi ȋntr-o revistă glossy sunt puse pe acelaşi plan cu pictorialele vag BDSM ale dnei Udrea, care nu ȋnsoţesc nici un interviu, sau cu cele ale Dacianei Ponta ȋnvelită implauzibil ȋn steagul UE, căreia nu e clar de ce i-ar lua cineva vreun interviu defel. Totul sub semnatura unei autorităţi ȋn materie, din marea şcoală de bârfă a anilor ’90, cei care au ajuns prosperi directori de conştiinţe azi, trecut pe la Hustler, Cancan, etc. Plin de curaj masculin ca un paparazzo care trage cu teleobiectivul de la 1km, autorul insinuează pe baza experienţei profesionale că opoziţia Monicăi Macovei faţă de candidatura Elenei Udrea vine din faptul că ultima “arată altfel”. Mă rog, atâta cât să creeze pretext pentru un titlu-bombă – femeile din PDL se păruie şi se bat ȋn pictoriale – care pentru mulţi rămâne singurul lucru citit. Ca dovadă, articolul meu de alături despre impozite locale, adică moartea pasiunii, are clickuri de două ori mai multe, deşi pe total tot puţine.
Prevăd trei lucruri: (1) că dna Macovei nu se va potoli, deci atacurile sub centură vor continua, probabil şi pe B1; (2) că bărbaţii politici din PDL, sau din Alianţă ȋn general, o vor lăsa singură ȋn această tăvăleală prin rigolă, deşi nici ei nu o ȋnghit pe Udrea, preferând să ducă Monica acest război riscant; (3) că va fi o tăcere asurzitoare din partea prietenilor ipocriţi ai Monicăi, activişti care suflă ca nişte Savonarola ȋn iaurturile familiei politice Băsescu, dar ignoră subţire, din vârful buzelor, cazanele cu rahat aburind ale familiilor Ponta, Antonescu, etc. Sau mai nou, din nou, ȋn revenire, Geoană.



mardale stieeee...

Un comentariu:

niku_elektriku spunea...

@ emigrante,

am intzeles ideea, d'aia, zic, ma leși?

Trimiteți un comentariu