marți, 30 octombrie 2012

meserie,
te ha-ha-lesc!

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat luni ca decizia de a nu-si mai depune candidatura pentru un nou mandat de senator a fost luata inca din anul 2011, deoarece intentioneaza sa se ocupe, in viitor, de construirea unui avion, relateaza Agerpres.
"In primul rand eu am luat aceasta decizie de mult, in decembrie anul trecut (2011 - n.r.), deci nu a avut nici o legatura cu faptul ca nu mai suntem la guvernare. Implinesc cat de curand 23 de ani de cand sunt prin Parlament. Eu am fost in toate legislaturile si cred ca este suficient. Cred ca trebuie sa mai vina si altii mai tineri, mai proaspeti, cu alte idei, cred ca ne trebuie o improspatare. Pe de alta parte eu sunt unul dintre parlamentarii care mai au si altceva de facut pe lumea asta decat sa fie politician. Sunt multi care daca nu mai sunt in politica sau in Parlament trebuie sa mearga in somaj ca nu au vreo profesie sau vreo activitate alta decat asta.


(...) Eu am o meserie care imi este foarte draga. Eu am sa fac niste avioane. Am sa fac un avion si dupa aceea, daca toate lucrurile o sa iasa cum sper eu sa iasa, o sa fac o fabrica de avioane. E un proiect destul de ambitios si de dificil, mai ales de unul singur, dar eu mi-am mai propus si alte lucruri dificile si le-am realizat. Sunt convins ca am toate sansele", a declarat Berceanu.
Senatorul a precizat ca lucreaza deja la construirea unui avion proiectat de el, cu ajutorul unui kit.  
"Am mai facut un avion dintr-un kit, deci din niste parti pe care le-am cumparat. Asta este un avion pe care eu l-am proiectat, l-am calculat, l-am realizat, cat e realizat. Sunt pe la jumatate asa, poate mai mult de jumatate si cu care eu o sa zbor prima data si sunt convins ca o sa mai auziti de chestiunea asta", a adaugat senatorul PDL.

in timp ce un "dinozaur" bevebist, "cu meserie", se retrage "in pace si onor", un alt dinozaur, care tzine cu tot dinadinsu' sa moara cu noi de gitzi, face tot ce stie sa faka el cel mai bine, "baga fitile", ceea ce tot de meserie tzine:


Dan Voiculescu a declarat luni seara, in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" (Antena 3), ca presedintele Traian Basescu trebuie sa fie din nou suspendat, "de asa maniera incat atunci cand mergem la vot pe 9 decembrie pentru alegerile parlamentare sa avem si referendumul" de demitere.
"Dupa opinia mea, Traian Basescu trebuie sa fie din nou suspendat. Trebuie sa fie suspendat de asa maniera incat atunci cand mergem la vot pe 9 decembrie pentru votul parlamentar sa avem si referendumul. Data de 10 decembrie sa fie ziua in care Traian Basescu nu mai e presedintele Romaniei. Sigur ca acest lucru nu depinde numai de mine. Cum in 2007 a depins de romani, cum in 2012 a depins de Europa si de interesele straine Romaniei, eu cred ca 9 decembrie poate fi ziua in care romanii, mergand la vot sa-si aleaga parlamentarii, sa poata sa voteze pentru demiterea lui Traian Basescu", a declarat presedintele de onoare al Partidului Conservator la emisiunea lui Mihai Gadea.

si pentru ca toate acestea trebuiau sa poarte un nume, altu' decit ala al uraganului sandy, care e pe cale sa strice niste socoteli electorale pe la americani, io tot sper sa nu i'l dea tot kolerik-kolea kureliuku' nostru diktatore, printr'o suprareactzie tzifnoasa menita sa'l creasca in ochii lu' cristoiu, care, de cind a fost cu presidentele in delegatzia din turkmenistan, nu mai pregeta sa vesteasca apocalipsu' unui discurs devastator de infierare a nu stiu cite luni de gubernare pontoasa.

adica o noo dovada de gura bate guru.



sprijinitorii diktatorelui din presa si partide, plus pupinkuristii de sorginte 'telectuala, mai bine s'ar lega cu lantzuri de gardurile de la cotroceni ca sa nu'l lase sa mai deskiza gura, barim pina'n seara de 09.12.2012, decit sa'i tot zgindareasca orgoliu' de mascul alfa, ca tot duduka i'a mincat capu' si de data asta.


sa vedem care din astia doi,
felics sau cristoiu,
o sa'si revendice 'naltu' titlu de asasin politic






LASA'NE SA TE UITAM, DIKTATORULE!





nu'i mai bine sa pari un iepure fricos decit sa te dai mare urs ca bombo,
'nainte sa ne 'mbarcam noi spre congo? 



ca aia de se uita la antena3 

nici n'or sa aiva nevoe de gidea sa

crează ca ursu' nu hiberneaza in decemvrie



iara dragnea, stim cu totzii,
nu doarme ni-cio-da-ta!


spre deosebire de crin...

caruia inca'i tae coasa,

meseria lui e circu'


*********************************


*cu aportu' neprecupetzit si nepretzuit al magistrului mardale, care a lasat'o cam moale cu catzavencii 
(de ce oare? oare pentru ca "aia" nu prea mai au humor deoloc?)

3 comentarii:

Anonim spunea...

@Oare chiar Voiculescu sa faca in tara asta ce vrea el? Oare chiar sintem atit de prosti incit sa ne dirijeze cum vrea el cu ai lui? Oare chiar isi poate bate joc de tara si de noi, pe banii nostri, la nesfirsit?
mc

niku_elektriku spunea...

@mc,

dupa cum recomanda si emigrantu' de mai jos de matale, n'ar trebui s'avem prea multe dileme in ceea ce'l priveste pe varanu' felicsit, pentru ca, noi, astia care nu ne uitam la dejectziile care circula p'in canalili lui, sintem, se pare, in crunta minoritate.

cind or sa fie mult mai multzi aia care o sa'l prefere pe bungs bunny lui mircea badea, atunci s'ar putea sa incepem sa avem ceva sanse.

niku_elektriku spunea...

@ emigrante:

dovada, dovada!

ca sorin ionitza consuma banet de la bujet, adica.

(cre' ca'i cazu' sa nu te mai chinui sa afli raspunsu' la intrebarea cu duduca, pentru ca nu shafu' o sprijina pa duduka, ci duduka e shafa lu' shafu', pe linie de servici(i)-fugi-d'aici!)

Trimiteți un comentariu