luni, 25 februarie 2013









originea (s)peciilor





"Mie sincer, mi-a plăcut caracterizarea pe care a făcut-o Victor Ponta: "Să avem o locomotivă, să avem o locomotivă în fustă: Elena Udrea!", a declarat, duminică, la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Vâlcea, şefa organizaţiei de femei a PDL Vâlcea, Iuliana Moisa.

Ulterior, în aplauzele sălii şi zâmbind, aflată la prezidiu, Elena Udrea a preluat microfonul şi a precizat că diferenţa dintre ea şi Traian Băsescu este "la păr!"

Elena Udrea a mai declarat că alegerea unei femei lider de partid este "un pas important în viaţa politică românească" şi că nu vrea "PDL balama, un partid moale".



"Problema e ca Basescu nu face intotdeauna alegeri rationale, nu voteaza intotdeauna cu mintea, ci si cu altele. A demonstrat-o, printre altele, in cazul celor doua Elene – Basescu si Udrea. Oricat de multe prejudicii de imagine au adusa partidului, a continuat sa le tina in brate, sfidand evidentele. Acum, insa, de soarta PDL-ului depinde si ramanerea presedintelui in istorie. Miza e uriasa si pe plan personal. Ramane de vazut daca presedintele va gasi puterea de a se ridica la inaltimea propriilor asteptari de om politic, sau daca, in competitia dintre minte si altele, vor castiga altele."

Un comentariu:

Anonim spunea...

Va proptiti in cuvintele lui Fumurescu precum betivul intr-un gard. Da' ulucile-s deja putrede si va mai tin cat pentru "the hangover" 1,2,3. Dupa aia urmeaza "awakenings", cand o sa pricepeti ca animalul(politic?) cotrocenist a avut o singura deviza toata vietisoara lui: "care are, care n-are, care-i aia marcatoare?"

A jucat alba-neagra cu o tara intrega, iar unii dintre intelectuali i-au aplaudat spectacolul ieftin de iluzionist de balci.

Trimiteți un comentariu