miercuri, 13 februarie 2013







compot
de
grisine.


pîna și


andreea pora


face mișto


de bilele debile


ale lu' turcesqiu












daca nici astea doo nu's neste stiri in urma carora diktatoru poate zice - come ti dice? - d'acuma po' sa mor fericeeeeee...




Ceea ce pana acum era doar un zvon primeste o confirmare neasteptata din anturajul lui Syda: sotia lui, Elena Basescu, e gravida.
Publicat astăzi, la 00:00




Elena Udrea, mai bărbată decât Vasile Blaga: „Pot să mă bat cu Ponta şi Antonescu”

Elena Udrea spune că poate veni cu un proiect prin care PDL să redevină un partid care se luptă din Opoziție cu abuzurile și cu minciunile USL
Deputatul Elena Udrea va candida pentru funcţia de preşedinte al PDL. Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a făcut acest anunţ ieri, la grupul deputaţilor democrat-liberali. Cu o zi în urmă, liderul PDL Vasile Blaga anunţase şi el că va intra în cursă pentru un nou mandat. „Am decis să candidez la funcţia de preşedinte al PDL deoarece cred că partidul are nevoie de o schimbare. Candidez pentru că am curajul, am forţa şi energia necesară să vin cu un proiect nou pentru PDL, un partid care se află acum la finalul unei etape. Cred că experienţa de luptă politică de peste opt ani de zile este suficientă pentru a garanta că pot să mă bat în continuare cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu, aşa cum am făcut- o întotdeauna”, a arătat Elena Udrea.
REACŢII DIN PDL:
REACŢII DIN USL:



DESIIII, 
daca stai si citesi mai bine, corveta presedintelui incearca - CE FACEEE? -

o de-li-mi-ta-re???
”Trebuie să depășim era Băsescu. Noul partid nu trebuie să depindă de un singur lider, ci de o echipă. Trebuie să ne adresăm electoratului care refuză să vină la vot în ultimii ani. Avem nevoie de un alt tip de proiect”, a adăugat Udrea."Eu l-aş invita pe Traian Băsescu. Aş lua-o ca pe un rămas-bun", a spus Udrea, menţionând că actualul şef al statului este spre final de mandat şi nu doreşte, aşa cum chiar el a declarat, să aibă un nou proiect politic legat de PDL.



DOMNU' ALBAZAPADOIU, CAMARADE, CE PUNCTU SI VIRGULA MEA INSEAMNA ASTA?

pina si turcesqiu e debusolat, nu mai stie spre cine sa se gudure mai cu spor, d'o obliga pina si p'andreea pora sa faca misto de el





acea andreea pora de care totzi masculii feroci, bine dotatzi, frumosi si dasteptzi de pica'n freza ai natziii se simt obligatzi sa se ee pa baza ca n'ar fi atit de fatzoasa ca madam duduka cea laptoasa, d'o pilda.

Apariţiile dese ale Andreei Pora la TV, principala cauză a impotenţei la români
Scris de Calin | Marţi, 12 Februarie 2013 12:50
Un studiu al Ministerului Sănătăţii atrage atenţia asupra riscurilor la care se expun bărbaţii care se uită la emisiuni TV în care apare Andreea Pora.  Cifrele prezentate în studiu sunt de-a dreptul dramatice: 7 din 10 bărbaţi care au privit-o de cel puţin trei ori pe Andreea Pora la TV au acuzat la scurt timp după disfuncţii erectile.
“După cum se ştie, majoritatea bărbaţilor cu disfuncţii erectile sunt afectaţi de o combinaţie de cauze psihologice şi fizice. În cazul Andreei Pora, este vorba în primul rând de cauze psihologice. Un bărbat care o vede pe Andreea Pora nu mai este capabil, din punct de vedere mental, să se gândească la o relaţie sexuală cu o femeie. Cu timpul, asta duce la impotenţă”, a explicat un reputat medic urolog.
Reprezentanţii CNA au reacţionat imediat şi au decis să oblige toate emisiunile TV în care este invitată Andreea Pora să-şi avertizeze telespectatorii de sex masculin asupra riscurilor cărora se expun. Astfel, atât la începutul emisiunilor, cât şi pe parcursul lor, vor rula avertismente cu mesajul “Atenţie, Andreea Pora în platou! Vizionarea acestei emisiuni poate provoca impotenţă!”


stitzi, bai dasteptzilor, mai bine impotent pa baza de andreea pora decit futaciosi la palma ca voi sau ca banciu, asta care, dupa ce i'a lasat, o vreme,  sandalele in pace, iata'l ca aseara si'a readus aminte de ea, cu'n remarcabil simtz d'oportunitate, plus altu' (sau tot acelasi?) d'oportunism, dublate, triplate, qvadruplate cu misoginismu lui selectiv binecunoscut, atunci cind s'a gindit, nevinovat, sa faka remarci deplasate asupra presupuselor diferentze estetice care ar exista intre o andrea pora, pe care de data asta a cuplat'o cu monika makovei, si madam duduka, cea cu mălăieş in călcăieş, frunze'n buze si alte delicatese si coloniale disponibile pa stok.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu