sâmbătă, 17 august 2013

consumu' cauzează

HIPO MANGALIA. "Jocheul" Radu Mazăre, ironizat de Cristian Țopescu: "Marea surpriză ar fi fost dacă Radu Mazăre ar fi venit consumat în cal!"

Herghelia de la Mangalia a fost redeschisă prin organizarea unui eveniment hipic. Între mini miss și mini mister Litoral 2013, Mazăre a fost pe post de mini jocheu. Odată redată circuitului turistic, pe lângă herghelie vor fi deschise case de pariuri

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-a dus la evenimentul hipo de la Mangalia, îmbrăcat într-o ţinută de jocheu, purtând frac şi joben albe şi cizme de călărie. El și-a făcut apariția însoţit de cinci copii care fuseseră desemnaţi mini miss şi minimister Litoral 2013.
Prezent la eveniment, Cristian Țopescu a spus că ținuta lui Mazăre nu este surprinzătoare. "Marea surpriză ar fi fost dacă Radu Mazăre ar fi venit consumat în cal", a afirmat cunoscutul comentator sportiv.

  • Herghelia de la Mangalia va fi redata circuitului turistic


Aproximativ 200 de persoane au participat sâmbătă după-amiază la evenimentele organizate cu prilejul redeschiderii Hergheliei de la Mangalia, organizate de Consiliul Judeţean Constanţa şi Primăria din Mangalia. Printre participanţi s-au mai aflat și preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Răzvan Filipescu, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, secretarul de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului Carmen Tocală, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Reamintim că Herghelia de la Mangalia a fost redeschisă publicului, astăzi, prin organizarea unui eveniment hipic, după ce complexul a fost reabilitat şi modernizat de Consiliul Judeţean Constanţa pentru reintroducerea lui în circuitul turistic.

Pentru lucrările de reabilitare a hergheliei Consiliul Judeţean Constanţa a alocat 4,5 milioane de lei, în condiţiile în care administraţia judeţeană a solicitat Guvernului trecerea respectivului complex din administrarea Romsilva în cea a CJ, fiind iniţiat un proiect de lege în acest sens.
Herghelia de la Mangalia are circa 350 de cai rasa pur sânge arab şi peste 500 hectare de teren, astfel fiind asigurată hrana animalelor. Evenimentul organizat astăzi a inclus, printre altele, o demonstraţie hipică de trap şi galop pe hipodrom, precum şi spectacole cu cai şi trăsuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu