luni, 16 decembrie 2013

galeria cu alexandrine gainuse despletite si salbatice

dupa saptamina patimilor declansate de mult prea tensionatzii nostri politruci de bine, incheiata cu doua manifestatzii ale presupusii furii populare cam fisiite, dupa gustul meu, pe mine m'au frapat la frapiera citeva semne ale reunificarii dreptzii noastre cu coturi si ghiventuri, dreapta care d'abea asteapta sa se 'ncoloneze in spatele conducatorului suprem operat la coloana, pe motiv c'ar fi singuru posesor atestat de coae, articol aflat in grav deficit p'aceasta parte a spectrului politic, si nu numai, dar nu aia de pe stinga ne intereseaza pe noi acu.

iminentza unei ruperi a rindurilor si a gitzilor de catre actualii gubernantzi tembeli, plus apropierea vertiginoasa a celor dooa rinduri d'alegeri care urmeaza, se pare ca i'a prins in miezu unui eba prins pe partizanii care i'au ramas fidea actoalului prezidente, grupatzi in miscari si guerile mai mult sau mai putzin digitale, incredibil de neincrezatori de pleasca ce le cade pe cap, odata ce aia care se dadeau fortzosi, mindri nevoe mare de dezicerea diktatorului, in frunte cu buldogu jiganit al pedeleului, s'ar putea sa adopte si ei in curind pozitzia ghiocelului, cazindu'i la picere marelui cirmaciu si haraciu, precum alexandrinele gainuse ale lu ceashka, atunci cind pingelica se prefacuse ca'si da dimisia.

vom avea astfel mult dorita dreapta unita, unde dreptul patrim.onanial de a purta, cu schimbu, coaele inaltului demnitar, il vor avea doar duducele si ebele de ambe secse, domnul "cristi" preda nefigurind printre pretendenti.
despre alte uniforme - si despre altzi uniformi - se pronuntza, esscelent, ca d'obicei, domnul tudoran, la 'mnelui pe blog.


Interviu cu Monica Macovei, eurodeputat PDL
15 Decembrie 2013

Monica Macovei. Foto Paul Antoniu


iar monikutza, nu pleaca steagu, si nici nu pleaca acasssa,
nici macar atunci cind diktatoru'i mirlan pina si cu ea




in conditziile astea, vom vedea tot mai multe cadavre politice alergind spre victorie

3 comentarii:

Starea spunea...

:)) interesant

niku_elektriku spunea...

ce facusi, emigrante, cedasi taman acuma, cind te deconspira dom' dudas, ca fiind agent menit sa ma bage'n sparietzi?

totusi, cel mai intzelept cedeaza, asa ca te intzeleg si te aprob!

Unknown spunea...

Nu te-ai prins dom’Nikule. Eu vreau sa-i conspir mai tare ( nu glumesc – in sensul ca trebuie sa se ocupe in principal de altele )…Se deconspira singuri pe internet si prin presa…

Sparietzi? Mai mult ca soacra si ca nefasta ?….Si Machiaveli a scris odata ceva asemanator…Mai am o brosurica prin casa…, ceva cu unul Belphegor daca-mi aduc bine aminte…

Salutari cu deschidere de la mare (pt. Emigrantu’ : “ Ala cu capu’ ”)

Trimiteți un comentariu