luni, 13 ianuarie 2014

nula na nuland ai vrut,
Лека Нощ Деца ai avut

foarte interesanta efervescentza cu care mai toate lumile bune vor sa lase senzatzia ca pe ei chiar ii 'ntereseaza unde tot dispare periodic d-l al nostru p.m. ponta, cu osebire ultima disparitzie parind a'i fi scandalizat foarte tare, desi, atunci cind, sanchi, acesta e prezent, de fapt e prezent doar de cinci ori pe zi la diverse posturi de televizie, daca e sa ma eau, si nu vaz de ce n'as face'o, dupa diversi indivizi cit se poate de respectabili care mai au puterea sa'i urmareasca interventziile (eu, recunosc, n'am avut niciodata puterea asta, spre deosebire de interventziile domnului prezidente pe care le urmaream, pina in urma cu ceva vreme, c'o religiozitate timpa, iar cind nu reuseam sa le urmaresc "live", i le cautam cu infrigurare pe net, devenenind extrem de nervos si frustrat atunci cind nu i le gaseam, in integralitatea lor!).



Pierdut premier. Îl declar nulde Florin NEGRUŢIU
puterea ganduluiÎntre albă şi neagră, dl. Ponta a ales simplu: alba-neagra, cacealmaua, manelismul politic, fuga de răspundere.
sâmbătă, 15:21112citeste
Unde s-a pitit Victoraş?de Lelia MUNTEANU
puterea ganduluiBonele sale politice l-au speriat că vine o tanti de la Washington să-l urecheze, fiindcă n-a fost cuminte. Aşa că Victoraş a dispărut. E de negăsit. Nu e nici sub băncuţa Camerei, nu s-a pitit nici printre oile Ciobanului Ghiţă…
vineri, 23:08115citeste
Un premier pierdut în ceaţăde Rodica CIOBANU
puterea ganduluiUnde a dispărut Victor Ponta?

eu unu, mi'am adus aminte d'un deziderat pe care'l aveam pe vremea nenumaratelor mandate ale lu' taika ilici, adica: sa nu mai aud, dom'le, de el, ca'mi doream o tzara in care sa traesc si in care sa fac eforturi sa'mi reamintesc cum il cheama pe presedinte, ceea ce, vaz acum, n'a fost posibil, d'aia plusez si'm doresc o tzara in care sa nu stiu nici numele p.m.-ului sau al ministrilor, sefilor de partide, parlamentarilor, sefilor si sefutzilor de "deconcentrate", ceea ce, in buna masura, actoala generatzie tinara si foarte linistita a si reusit, deja, multzi dintre ei, saracii ("bai, saracilor!") nesti'nd pe ce lume traesc, dar'mite cine e si ce face un p.m. sau un presedinte.

pentru asta am si solutzii:

pentru ca baetzii (si fetele), oricum fac ce stiu si stiu ce fac, adica bani, indiferent daca presa vorbeste sau nu de ei, propun sa se mareasca in mod substantzial salariile tutulor alesilor sau numitzilor publici, care, totodata, sa aiva dreptul de a le ocupa pe o perioada cit mai lunga din viatza lor activa, daca nu direct "pe viatza", c'asa, poate, nu mai auzim de ei, cum nu mai auzim de "nea" nicu vacaroiu, care a fost "exilat", pe bani buni, si p'un termen echivalent cu "pe viatza", la curtea de conturi, sau de "bogdanel" olteanu, care a patzit acelasi necaz la banca natzionala, sau marian sirbu, la nu stiu ce autoritate de supaveghere a asigurarilor.

in contrapartida, sa fie inscrisa in constitutzie pedeapsa capitala si pierderea penziei si a casei de protocol daca f'unu din politruci va mai fi surprins cu f'un microphon in faza.

sint sigur ca ne'ar costa mult mai putzin, macar in consum nervos, decit ne costa acum, plus ca sint la fel de sigur ca nu vom mai avea ocazia sa aflam, cum am aflat eu azi de la dan andronic, ca "Talk-show-ul lui Mihai Gâdea este cel mai urmărit din sud-estul Europei" (habar n'am daca a spus'o autocritic!)


Лека Нощ Деца!

ps:

ha-ha-ha!
"vocile dreptzii"!
cum apara ele democratzia, domnule!


Elena Băsescu: Comasarea referendumului cu europarlamentarele reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect a USL față de drumul european al României

Europarlamentarul Elena Băsescu a afirmat că organizarea alegerilor europarlamentare odată cu referendumul de modificare a Constituției reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care USL o are față de instituțiile UE și drumul european al României.
"Intenţia comasării referendumului de modificare a Constituţiei cu alegerile europarlamentare reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care o are USL faţă de instituţiile UE şi drumul european al României. Sunt convinsă că această idee va fi primită extrem de negativ la Bruxelles şi Strasbourg, fiind o încercare de subminare a legitimităţii Parlamentului European", a scris Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook. 
Europarlamentarul a adăugat că, în acest fel, vom sfârși în scandalul specific politicii dâmbovițene promovate de Victor Ponta și Crin Antonescu.
"Dacă această propunere s-ar materializa, întreaga logică a campaniei pentru PE ar fi dată peste cap. În loc să discutăm despre locul României în Europa şi ce putem face ca ţara noastră să recupereze decalajele faţă de media UE, vom sfârşi în acelaşi scandal specific politicii dâmboviţene promovate de Ponta şi Antonescu", a mai spus europarlamentarul.


Elena Udrea (PDL): Ponta l-a prostit din nou pe Antonescu

Victor Ponta a reuşit din nou să-l prostească pe Crin Antonescu şi i-a vândut iluzia că este în continuare candidatul USL la prezidenţiale, a declarat deputatul PDL Elena Udrea.
„Victor Ponta a reuşit să obţină tot ce voia: să ţină PNL la putere şi să aibă cu cine împărţi eşecul guvernării sau pe cine arunca vina, să treacă legea privind Roşia Montană, să modifice Codul Penal, să obţină o paritate de 2 la 1 pe listele pentru europarlamentare şi să-i pună la colţ pe liberalii care nu mai vor majoritate cu PSD, în unele judeţe ale ţării. În schimbul promisiunii că va fi candidatul USL, Antonescu vinde PNL-ul şi abdică de la principiile de centru-dreapta pe care le-a tot rostit în ultima perioadă”, a declarat, pentru AGERPRES, deputatul Elena Udrea.

Un comentariu:

AristotelCostel spunea...

Socant, "editorialistii" Gandul au aceeasi dilema. Nu ma asteptam. Ar fi mers un articol despre zambile, altul despre gladiole, dar nu, toate-s despre absenta lui tonta. Sa mai zica cineva ca pupinbasistii scriu la comanda. Fugi de aici!!!

Trimiteți un comentariu