luni, 24 februarie 2014


și blonda noastră o să fie numa' bună de președintă, după ce'o să iasă din pușcărie

ar fi cazu', in aceste vremuri de restriste, cu rusii la ushe, nu la gushe, ca, in sfirsit, partidu' duduchii sa (re)intre la gubernare, sa'si aduca aportu neprecupetzit la harmalaia din cutia ukraineana a pontosului.

pina nu se 'ntoarce putinica de la soci, nu soci, 
vremea nutzy trece 




ar fi cazu' s'o faca, cit mai repide, ca pina si banciu a 'nceput sa faca niste misto de dinsa'ntrinsa, ceea ce, cu nu multa vreme in urna, ar fi fost de neconceput.

p.s.

ce'mi vine sa ma riz cind citesc d'alde astea:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că, în caz de nevoie, România poate prelua, pentru început, 3.500 de refugiaţi din Ucraina în spaţii de cazare.


pentru ca'mi aduce aminte de ceashka, care se oferise, cu de la el putere, in anii 80 ai secolului trecut, sa'i cedeze poporului frate polonez, care se afla in plina criza oeconomica si in razmeritza solidarność-oasa, o parte din ratzia noastra de oloi si zucker, deja strajnic dijmuita, ocazie cu care a avut parte d'un refuz, nu stiu cit de politicos, dar, oricum, ferm, puindu'l in ipostaza caraghioasa a boshorogului care dorea sa treaca tinara si nurlia poloneza strada, pe stomacu' gol, fara ca aceasta sa i'o ceara - ceara ma'sii de treaba! - evident!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu