joi, 27 februarie 2014

teatru la microphon cu mai multzi omuletzi maruntzei & [i]responsabili (dar caaaaalmi) si cu un porcushor diktatorial & isteric, plus UPDATE!

cu asistentza de chibitzi chitzibusari si mai isterici:


VIDEO Victor Ponta: Fac apel catre colegii liberali de a salva proiectul politic numit USL, de a continua sa guvernam impreuna

de Red. Stiri     HotNews.ro
Marţi, 25 februarie 2014, 17:27 Actualitate | Esenţial


Victor Ponta
Victor Ponta
Foto: Agerpres
 Premierul Victor Ponta a facut marti, intr-o declaratie de presa la Guvern, "inca un apel, inainte de sedinta PNL, catre partenerii si colegii librali, de a salva proiectul politic numit USL, de a continua sa guvernam impreuna". Potrivit lui Ponta, "o decizie de desfiintare a USL ar fi gresita, dupa acesti ani in care am luptat impreuna in opozitie, am guvernat bine". 

Premierul a sustinut ca are disponibilitatea totala de a discuta cu liderii PNL "tot ce poate fi identificat ca solutie pentru a continua proiectul USL" si ca doreste sa ii numeasca in functie pe toti cei numiti de PNL. 





Crin Antonescu, despre apelul lui Ponta: Un pas inainte din colectia de momente in care oamenii politici sunt gata sa planga / Tariceanu: Ruperea USL, o greseala

de R.M.     HotNews.ro
Marţi, 25 februarie 2014, 18:50 Actualitate | Politic


 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat marti seara ca l-a sunat pe Victor Ponta, dupa apelul public al acestuia pentru mentinerea USL, pentru a-l intreba daca exista "date noi" legate de numirea ministrilor liberali, iar primul ministru i-a raspuns ca "nu", astfel incat "toata aceasta interventie a fost una de efect teatral".

Crin Antonescu: USL si-a incetat existenta. Cerem demisia lui Victor Ponta

     
Crin Antonescu: USL si-a incetat existenta. Cerem demisia lui Victor Ponta
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a fost printre cei sase liberali care au votat impotriva ruperii USL.








Calin Popescu Tariceanu: Ii voi cere lui Victor Ponta sa isi tina toate angajamentele luate in USL fata de PNL

de I.C.     HotNews.ro
Miercuri, 26 februarie 2014, 12:58 Actualitate | Politic


Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu
Foto: Agerpres
 Senatorul liberal Calin Popescu-Tariceanu a declarat miercuri ca ii va cere miercuri premierului Victor Ponta sa-si tina angajamentele luate in cadrul USL enumerand mentinerea tuturor pozitiilor in structurile centrale si locale, listele comune pentru alegerile europarlamentare si sustinerea unui candidat lberal la prezidentiale. Tariceanu a precizat ca urmeaza sa se intalneasca in cursul zilei cu premierul Ponta, ocazie cu care ii va transmite aceasta solicitare.


Calin Popescu Tariceanu, la Antena 3: Voi infiinta o noua formatiune politica care se va numi Partidul Reformator Liberal. Vor veni alaturi de mine mai multi liberali/ Ma gandesc la o candidatura la prezidentiale

de Ionut Baias HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2014 Revista Presei | Radio TV
Calin Popescu Tariceanu a anuntat la Antena 3 ca va infiinta o noua formatiune politica care se va numi Partidul Reformator Liberal, alaturi de care sa refaca proiectul USL, partid in care vor veni alaturi de el mai multi liberalii nemultumiti si ca ia in considerare o candidatura la prezidentiale fiind convins ca-l va invinge fara probleme pe Antonescu in turul 2. Fostul liberal sustine ca Antonescu a inceput "sa-i faca curte" presedintelui Traian Basescu pentru ca are nevoie de voturile aduse de el.

Crin Antonescu: Tariceanu a lasat impresia ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar, a fost un moment trist. / Am avut marea bucurie de a dovedi ca nu in toate partidele se face politica doar pentru ciolan

de Redactia Stiri HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2014 Actualitate | Politic
Liderul liberal Crin Antonescu a comentat, miercuri, vizita lui Calin Popescu Tariceanu la Palatul Victoria, pentru o discutie cu Victor Ponta, dupa ce conducerea partidului a adoptat rezolutia privind iesirea PNL de la guvernare: "A fost un moment trist in istoria PNL, de a vedea un fost presedinte (...) intr-o pozitie jenanta de client aspirant la usa premierului. A lasat impresa ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar. (...) Ii rog, ii invit pe toti membri PNL, pe toti liderii sai (...) sa-l tina minte in PNL pe Tariceanu ca pe tanarul care aparea in balconul Pietei Victoriei in 1990, ca pe premierul unei Romanii relativ prospere, ca un premier care s-a batut cu un presedinte abuziv. Nu ca pe omul singur care impotriva partidului si in spatele sau urca azi singur scarile catre usa lui Victor Ponta."


Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

de Luminita Pirvu HotNews.ro
Miercuri, 26 Feb 2014 Actualitate | Politic
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a demisionat miercuri din PNL, a declarat, pentru HotNews.ro, purtatorul de cuvant al liberalilor, Cristina Pocora.

Calin Popescu Tariceanu anunta infiintareaPartidului Reformator Liberal si se vrea candidat la prezidentiale

de Ionut Baias     HotNews.ro
Miercuri, 26 februarie 2014, 22:24 Actualitate | Politic


 Calin Popescu Tariceanu a anuntat la Antena 3 ca va infiinta o noua formatiune politica care se va numi Partidul Reformator Liberal, unde vor veni alaturi de el mai multi liberalii si ca in considerare o candidatura la prezidentiale fiind convins ca-l va invinge fara probleme pe Antonescu in turul 2.

"Ma gandesc si la o candidatura la prezidentiale cu sprijinul USD unde sunt convins ca-l voi invinge pe Crin Antonescu. Antonescu este doar un alter ego al lui Traian Basescu, cu acelasi tip de discurs si care urmareste doar sa dezbine", a declarat Tariceanu.


TRAIAN BĂSESCU: PONTA şi ANTONESCU, atât de MĂRUNŢI! Nu voi fi partenerul premierului la corupţie


Klaus Iohannis nu exclude o alianţă cu Băsescu: "Dacă alte formaţiuni de dreapta vor dori să vină alături de noi, au libertatea de o face"

Autor:  Larisa Ciută
Klaus Iohannis a discutat la Digi TV despre viitorul PNL, despre demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, dar şi despre suportul pe care îl va acorda în continuare partidului din care face parte.
Klaus Iohannis regretă plecarea lui Tăriceanu din PNL. "Este regretabilă, dar altfel nu va avea nicio influenţă cu ce vom face noi în PNL."
Întrebat dacă Călin Popescu Tăriceanu a vorbit cu Victor Ponta pentru a primi sprijin la prezidenţiale, Klaus Iohannis a declarat că acesta este un favorit al oamenilor. "Este demult în topul politicienilor cu o mare încredere în România. El a apărut în sondaje. Nu este o noutate"


  1. Știri despre elena udrea

    1. HotNews ‎- În urmă cu 20 ore
      Romania va continua sa ramana in criza din cauza incompetentei", a declarat miercuriElena Udrea, deputat al Miscarii Populare. Udrea a ...
    1. Realitatea‎ - În urmă cu 19 ore
    2. Cotidianul‎ - Acum 2 zile

      1. Elena Udrea - Wikipedia

        ro.wikipedia.org/wiki/Elena_Udrea

        Elena Gabriela Udrea (n. 26 decembrie 1973, Buzău, România), este un politician român, deputat de București din partea PD-L în legislatura 2008-2012 ...
        Primii ani - ‎Studii - ‎Cariera timpurie - ‎Familia

      2. Elena Udrea - Wikipedia, the free encyclopedia

        en.wikipedia.org/wiki/Elena_Udrea

        Traducerea acestei pagini
        Elena Gabriela Udrea (Romanian pronunciation: [eˈlena ˈudre̯a]; born December 26, 1973) is a Romanian politician. A member of the Popular Movement ...

      3. Machiavelli.ro - Personalitati politice - Elena Udrea

        www.machiavelli.ro › Personalitati politice

        Elena Udrea. DESPRE MINE Am 34 de ani şi sunt născută în Buzău (şi nu în Pleşcoi, aşa cum se încăpăţânează unii să susţină). Ca zodie sunt Capricorn şi, ...

      4. Elena Udrea - Ziare.com

        www.ziare.com › Personalitati

        Cele mai noi stiri despre Elena Udrea. Informatii generale, biografie/istoric, poze si video despre Elena Udrea prezentate de Ziare.com.

      5. Elena Udrea - Stiri - Pagina 1 | REALITATEA .NET

        www.realitatea.net/tag/elena-udrea_7517

        Udrea:Liderii de centru-dreapta sunt orgolioși, deşi conduc un partid mic, e al lor, sunt preşedinţi,Udrea: După despărţirea de PSD, PNL are multe de reglat, ...

UPDATE:

se poate CEVA MAI PENIBIL decit partidu'  lu' BASE si'al DUDUCHII, cea pe care O CARA BASESCU peste tot cu el IN SPATE?

IATA, ne demonstreaza TARICELU' MOLICEAN, cu PARTIDU' PE CARE i'l FACE PONTOSU', ca SE POATE! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu