marți, 30 septembrie 2014

ce bine'm pare că tzi'ai loat tzoapă!
una cu "gît adînc"...

deci, se spune, sau se vrea sa se lese de 'ntzeles, ca, pardon, ca urmare a unui denuntz al corpului de control al d-lui al nostru p.m. ponta, andresat deneaului, care ii avea drept tzinte, aparent mobile, pe pempistii funeriu si vreme, au cazut in plasse inc'o serie de caracude pesedizde, de calibru mijlociu spre mare decalibrat, in dosarul care priveste, mai mult sau mai putzin chioris, dosarul licentzelor microsoft

1. Dan Nica
2. Adriana Ţicău
3. Gabriel Sandu
4. Daniel Funeriu
5. Alexandru Athanasiu
6. Mihai Tănăsescu

7. Serban Mihăilescu
8. Ecaterina Andronescu
9. Valerian Vreme

Așteptăm cu nerăbdare!

> Microsoft set to unveil Windows 9 on September 30th
http://www.theverge.com/2014/8/21/6052807/windows-9-preview-press-event-september
Fotografie: 1. Dan Nica
2. Adriana Ţicău
3. Gabriel Sandu
4. Daniel Funeriu
5. Alexandru Athanasiu
6. Mihai Tănăsescu
7. Serban Mihăilescu
8. Ecaterina Andronescu
9. Valerian Vreme

Așteptăm cu nerăbdare!

>  Microsoft set to unveil Windows 9 on September 30th 
http://www.theverge.com/2014/8/21/6052807/windows-9-preview-press-event-september

zecile de bulioane de evroi (sau de dolari?) ramineau sa putrezeasca'n saltelele plutinde'n marile calde, daca anchetele n'ar fi porninde de catre organili altor state vecine si pretine, sua si helvetzia, zice nervosu de raresh bogdan, "acela", chiar in momentele astea grele pentru tzeara (nu si pentru el), nici vorba de corpurilie si corpuscurile de control ale incostientului nostru vesel ponta, pe care lazaroa, la shto, incearca sa ni'l descrie drept deep throat-ul care inghite, incet, git alunecos, inima zburdalnica, pesedeoa.


Lazăroiu: Lotul de miniștri la DNA e dovada că Ponta e acoperitul

Denisa Miron, Colaborator26/09/2014


Fostul consilier prezidential susține că ultimele evoluții din Dosarul licențelor Microsoft dovedesc faptul că actualul premier candidat la președinție e de fapt ofițerul acoperit de care a făcut vorbire președintele Traian Băsescu.
“Vreti probe ca Ponta e ofiterul acoperit? Pai ancheta pe Microsoft nu de la el a pornit? Din 2001incoace toti pesedistii care au ajuns pe mana procurorilor s au tot intrebat cine e “Deep Throat” ? Baietelul ala cu ochelari?Nuuuu, el doar sta, asculta si observa.”, susține Lăzăroiu într-o postare pe Facebook.

damage controlul a pornit, odata cu "retzinerea la sursa", adica la procurorul general nitzu, fruct pirguit al coabitarii, a solicitarii de ridicare a imunitatzii a celor 9, pin' se oo, ministri, precum si prin suspendarea precipitata a lucrarilor shparlamentului, pentru ca, naiba, sa nu'si dee abramburica foc.

pentru ca evenimentele, spre deosebire de shparlament, nu mai au rabdare, am ajuns ca'n seara asta sa fac o exceptzie de la regula de a nu ma mai uita la teveuri, cel putzin la posturile de shtire, asa ca ma uit in paralel la susamintitul raresh, "acela",  si la morticia sorina matei adams, "aceea", cum bine ii zise cineva, vorba vine ca ma uit, pentru ca la raresh, "acela", il vaz - surpriza! - fara sa vars, pe srs-ul vorbind de coruptzii din guberne, iar la morticia aceea am parte d'un uluitor program artistic de divertisment, cu reprize compuse din fragmentzele si spi(l)cuiri din ultimul discurs al shafului al mare, de la congresu' pntzcd - f.c. duduka s.r.l., la fiecare 5-10 minute, vorbind, bine'ntzeles despre varani si despre coruptzi, ca doar lumea o uitat deja ca procuroarea care urma s'o ancheteze pe duduca s'a pensionat subit, rushinata ca shafu i'a atras atentzia ca erea controlata, la tzurloae, pe tot terenul, de catre tolontan.

si pentru ca ancheta licentzelor microsoft este legata de cea eads, nu intzeleg de ce, dar nu conteshte ce intzeleg sau nu intzeleg io, dar ashe graeste acest raresh bogdan, "acela", cu ochii pe ciolan, iar numarul de ministri care s'ar putea sa fie invocatzi, ca nu se stie daca vor ajunge vreodata sa fie si anchetatzi, se va deplasa catre cifra absolut respectabila de 40, de mucinici, astept cu nerabdare "aruncarea pe piatza" a noilor nume, nu de alta dar parca citii acum citeva saptamini la bliiiiin axinte, fost axintoiu, ca urmeaza s'apara chiar si numele buldogului vasile, ceea ce n'ar fi exclus, ca da bine la campagnia lui iohannis shese casse, iar shafu oricum erea suparat pe el, si nici bliiiiin axintoiu nu cred ca'l iubeste prea tare, ca tot la bliiiin citii, tot pe feisuc, ca avarul ala gushat n'a iesit la zar decit cu neshte amaritzi de zece mii de evroi, pe care, in conditziile actoale, poate sa si'i bage pe gitul ala gros si adinc, daca nu di-rekt'n cur.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu