miercuri, 7 ianuarie 2015

dacă lu' băselu' i'au trebuit cîteva luni bune din primul mandat pentru a'și face rost de cîtziva maniaci anti-el însuși, lu' iohannis deja ii e plin podu' cu anti-iohanniști, dovedind că, măcar din punctu' ăsta de vedere, e mult superior predecesorului!

pai, da, pretinii, sau fostii mei pretini, basisti, ar cam fi cazu' sa se calmeze, sa ia ceva de cal mare, carevasazica, pentru ca idolu' lor, fost, de nevoe, si al meu, a fost intrecut, la mare distantza, de actualu' uzurpator ilegitim si fascisto-legionar al tronului maiestatzii sale, chiorul intiiul.

jalea este mare printre cei mai mari suporteri ai eliberarii varanului, basisto-udristo-pontisto-macovisti, carele i'au tzinut pumii  in taina astuia, ca sa mai aiva inc'un front de atac, pe flancuri, impotriva mutalaului neamtz, ca din fleacuri ca perdelele madamii niculescu stan si bran au facut bitch, care mai si pocneste pina'n zioa de azi.

daca jac cristoa este el insusi, locul raposatului octavian paler a fost luat de tapalaga+pora=love si altzi sute, mii, ca frunza si ca iarba, doar locul lui adrian severin, cu al sau diktator de origini tatare nu stiu cine o sa'l ee (intre timp am vazut ca locul lui adrian severin a fost luat, in urma unei scurte lupte intestine, de catre dragos paul patlagica+vadimir tismaneanu=lovele).


nemtzalaul mut sta pe un teren cam nesigur
si cu valiza la gara, gata facuta

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cum de a uitat-o Boieru' Dinescu s-o pozeze pe Andreea Pora goala, aaa pardon nuda in Plai cu Boi, dom. Niku ?
Sunt convins ca n-ati uitat acel "hebdomadar" celebru, eu o tin minte pe Mona Musca, dar ce horror era Maia Morgenstern !!!
Alina Mungiu Pippidi e de un "erotism tulburator", dar Maia Morgenstern
incinge mintile oricarui barbat roman, aroman si megleroman...
Cum de nu s-a gandit nici un sculptor sa le "modeleze", Doamni iartimi, sa le puna langa manumentul cartofului, ala al revolutiei iliesciene...!!!
Mihaela Radulescu ne lipseste , dar femeie mai sexy , mai atragatoare ca primarita Craiovei, Lia Olgutza Vasilescu, centura neagra la karate, ce dorea sa urce trenurile cu olteni la alegeri, ca sa puna ardelenii la punct, cum sa n-aduci elogii "feminitatii" romane, dom Niku...
Sau femeile Varanului, dana grecu, andreea bercelcleanu, hauleu...

Cristian

Trimiteți un comentariu