marți, 19 mai 2015

aspida pippida tabloida

pentru că mihalache, regret, intr'un fel, ca doamna alina mungiu pippidi n'a ajuns consigliera la cotroceni, desi, am vaga bănuială, scandalul din jurul avgustei dumneaei persoane ar fi fost cel putzin de magnitudinea celui din jurul antipaticului pesedist apevist mihalache.

desi m'am certat cu 'mnea'ei, singur in oglinda, de nenumarate ori, in perioada mea roz-bombasista, trebuie sa recunosc ca'i urmaresc cu nesatz toate aparitziile publice, cel putzin cele radiotelevizate, ii citesc aproape cu creionu'n mina toate articolele sau editorialele de popularizare politologico-democracica (doamna se recomanda drept profesor de democracie), fara sa fac, niciodata, nici macar in sinea mea, remarci rautacioase in legatura cu esarfa care ii inconjoara, fara exceptii, gitul.

m'am abonat chiar la feed-ul romaniei curate, saitul organizatziei pe care o conduce si din care au plecat, din motive neprecizate public, dar care tzin foarte mult, se pare, de ego-ul dumneaei farte pregnant, o serie de tineri precum sorin ionitza si cristian ghinea, cu care doamna pippidi a continuat sa se certe, parte'n parte, prin intermediul presei, ajungindu'se chiar sa'i fie intentate procese in justitzie, pe baza de acuzatzii neprobate (si care nici nu vor putea fi probate, probabil) ca respectivii ar avea sponsorizari sie, sau cam asa ceva.
ce vreu sa spun?

pai, in locul celor numiti mai sus, la romania curata au venit altzii (nu'l amintesc aici decit pe singurul pe care il stiu: mihai gotiu), care pe linga ca sint foarte "eco", si foarte nervosi, sint si foarte tabloizi, ceea ce a inceput sa ma deranjeze, pentru ca, daca mi'as fi dorit tabloid, m'as fi abonat la click sau prosport (zic si eu la intimplare).

am observat, totodata, ca de cind au intervenit respectivele schimbari, doamna alina mungiu a inceput sa se laude cu traficul!

oare evropenii aia plicticosi (mult haulitul soros nu stiu daca "mai e bagat"), moartea pasiunii, care ii finantzeaza proiectul, sa'i fi impus asta?

dislike!

p.s.

n'am sa'i comentez ultimele articole doamnei alina mungiu pippidi, pentru ca incep sa intzeleg din ce in ce mai putzin din ce vrea sa zica, lasind de'o parte ca din ultimul am priceput ca si dinsa il acuza pe iohannis ca... tace










3 comentarii:

Anonim spunea...

faza cu "Esti vizitatorul nr: 2.295.000 din 2014" este antena3curata.
incrementeaza la fiecare click pe orisicare link de pe site, corect ar fi sa zica "ai lovit intamplator sau cu sete" , ca-s destui si care comenteaza, in general cu "un articol exceptional, ca de obicei"
ps: vad ca dom'tudoran numai in pauze lungi si dese o tine, sper ca nu a fugit pe tweeter, cu alde obama, clinton &co

niku_elektriku spunea...

@ anonime,

eu cred ca are contorul dat, de citeva ori, peste cap!

daca prin trafic vrea sa le vin de hac tinerilor sau mai putin tinerilor ei fosti colaboratori...

granturile ale s'or achita peshin per numar de vizitatori (tot de la bani s'or fi luat?)?

iar in locul lui dom' tudoran, mai ca si eu as face la fel, daca nu mult mai rau (nu stiu daca as mai avea dispozitzia sa ma mai uit in urma).

niku_elektriku spunea...

uite ca nu le ajung granturile, vor bani si de la mine, vorba vine, ca banii aia oricum i'a luat ponta demult:

Procentul de 2% din impozitul pe venit poate fi redirectionat către SAR și România Curată pana la 25 mai prin depunerea formularului 230, pe care-l puteți completa aici.

Site-ul România Curată este cel mai cunoscut și citit portal al societății civile din România. Împreună încercăm să schimbăm în bine guvernarea, să modificăm sistemul electoral pentru ca românii din diaspora să poată vota în condiții civilizate, să oprim tăierea pădurilor românești și dispariția vânatului, să sprijinim cercetarea românească să scape de influnța politică, să-i stimulăm pe cetățeni să ceară sococoteală autorităților pentru banii pe care-i primesc prin taxe și impozite și multe, multe altele.

Inițiat și coordonat de Societatea Academică din România (SAR), România Curată este un portal al tuturor cetățenilor responsabili, care se implică. Acum poți susține direct acest proiect inclusiv din punct de vedere financiar, fără niciun cost pentru tine!

Completează aici formularul 230!

Trimiteți un comentariu