luni, 13 iulie 2015

dacă emigrantul emergent "cornel", frizează geniul, atunci, nici eu nu poci fi mult prea departe de el



Comentarii (19)

  • 12.07.2015 | silenzio-stampa a scris:
    singurul motiv pentru care as posta un comentariu la acest domn patrascoiu cu n intre o si i este simplul fapt ca nu am idee de unde a selectat cele 10 aberatii de care nu am auzit pana acum. in plus, evenimentele par sa-l depaseasca. cat despre dialogul invocat de un alt poster, piedica este in ce scrie aberantul: "orb, prost, si ticalos".
  • 11.07.2015 | Corneliu C a scris:
    Domnule Patrascoinu, cum este si viata aceasta domnule. Mai ieri combateati cu colegul Rogozanu, umar la umar, in paginile prestigiosului Cotidian de dreapta detinut de stralucitul geniu financiar Sorinel Ovidiu. Astazi, dvoastra combateti in oficiosul guignolilor de dreapta de la GDS, in timp ce colegul Costy combate in Criticatacul guignolilor de stranga. Macar dvoastra ati fost consecvent si bine ati facut. Doar la dreapta eficienta e maxima si deci profitul pe potriva.
    • 12.07.2015 | Mihail Lungu a raspuns:
      @Corneliu C Vedeti raspunsul meu de mai jos adresat d-lui Muncaciu. Dvs. v-ar place sa fiti numit Curneliu?
    • 13.07.2015 | Curneliu C a raspuns:
      Domnule Lungu, sa presupunem ca as fi un guignol de dreapta neocon bugetar-bursiera, care nu ma pricep la nimic concret, cu exceptia insailarii unor compuneri de dreapta, pe teme impuse si ca asta mi-ar aduce bani frumosi. In acest caz as intelege ca e f posibil sa fiu luat in balon, inclusiv pe seama numelui, pe care am incercat sa-l lustruiesc cu acelasi succes ca si credibilitatea.

  • 11.07.2015 | Sorin Muncaciu a scris:
    Domnule Patrascoiu, ca sa va parafrazez, opiniile dumneavoastra la toate cele 10 puncte , sunt aberatii pe care le-ati imprumutat din propaganda mass mediei occidentale. Afirmatiile pe care le faceti nu au niciun corespondent in realitatea politica, economica si financiara a conflictului dintre oligarhia occidentala reprezentata de Troica si Eurogrup, pe de o parte, si poporul grec reprezentat de Syriza, de partea cealalta. Eu pot sa documentez, cu fapte, analize si citate, punct cu punct, faptul ca afirmatiile dumneavoastra sunt aberatiile propagandei! Din acest motiv, va stau la dispozitie in orice cadru civilizat de dezbatere, eventual pe orice post radio sau televiziune, la ore de maxima audienta pentru o dezbatere a celor 10 puncte mentionate in articol. Deasemeni , va ofer ca la fiecare punct din cele zece sa va raspund cu un articol contestata, care sa fie publicat , in virtutea dreptului democratic la replica. Daca aveti onoare profesionala si sunteti convins de dreptatea afirmatiilor dumneavoastra, nu vad de ce ati refuza dezbaterea punctelor " celor 10 aberatii" !
    • 12.07.2015 | Mihail Lungu a raspuns:
      @Sorin Muncaciu Daca intr-adevar doriti un raspuns (sau poate chiar o dezbatere publica, ha, ha), atunci macar binevoiti sa scrieti corect numele adresatului. Nici dvs. nu v-ar conveni sa fiti numit (de exemplu) Muncacu.

  • 10.07.2015 | Corneliu C a scris:
    Sa inteleg ca dl Patrascoinu are gradul mai mare ca dl Daianu? Viata este plina de surprize. Nu ma asteptam. Oricum, indiferent ce stele are pe umeri, dl Patrascoinu este o achizitie inestimabila in galeria guignolilor de la GDS. Va transmit respectul meu maxim si sponsorilor dvoastra cele mai calde salutari din partea taxelor si impozitelor mele varsate la fiscul german.
    • 11.07.2015 | BASCA a raspuns:
      Afara de mascari si sudalme la adresa GDS-ului si a epigonilor din subsol de acolo de la 2100 de km,nimic duios,nici un fior mioritic doar mahala,daca asta va ajuta la tonus tot inainte si la dreapta.
    • 11.07.2015 | Corneliu C a raspuns:
      Domnule Basca, va asigur ca fiorul meu mioritic a ramas intact, la fel ca si admiratia mea fata guignolii de dreapta bugetar bursiera. Doar taxele si impozitele mele nu se mai duc in conturile interlopilor care-i sponsorizeaza. Tchussi, spor la lectura cu gura cascata de admiratie si rog sa va concentrati la maxim caci dl Patrascoinu scrie foarte adanc.
    • 12.07.2015 | BASCA a raspuns:
      Reactiile dvs.acide sigur prind bine,cei vizati de sagetile aruncate de dvs., in mod cert se gandesc la latura morala a actiunilor lor si mai putin la odiosii lor finantatori.Unii se dau fete mari,nu?Dar sa-i bagati pe toti in aceeasi oala tine de o ratiune un pic intunecata.PS.Da cu Merkeloaia care da mertane sasului valah ce aveti domle,ia nu-i mai platiti taxe nici ei.

  • 10.07.2015 | Mihail Lungu a scris:
    Sunt cu totul de acord. O singura observatie: personajul de trista amintire, fost ministru elen de finante, se numeste Varoufakis.
  • 10.07.2015 | Corneliu C a scris:
    Fac un nou apel anticomunist catre moderatorul prestigioasei reviste civile 22, deci sa valideze milioanele de comentarii elogioase la adresa noului colaborator al echipei de guignoli GDS. Dl Patrascoinu si-a dovedit deja valoarea pe piata presei de dreapta si merita o atentie pe masura.
  • 10.07.2015 | Corneliu C a scris:
    Fac un apel de suflet catre moderatorul prestigioasei reviste civile 22 sa lase milioanele de comentarii de apreciere la adresa ultimului sosit in stralucita echipa de guignoli GDS. Cristian Patrascoinu este un real castig al frontului de dreapta neocon bursiera si bugetara. Cu Dumnezeu inainte si la dreapta!
  • 09.07.2015 | Gheorghe Popescu a scris:
    De acord cu tot ce a scris autorul, cu un mic adaos la punctul 7: Nu doar politicienii sint de vina pentru criza din Grecia, ci toti cei care au profitat de situatie de-a lungul timpului: Toti grecii. Romanii au o vorba, unde nu e cap, vai de fund. Democratia e pentru oameni care gindesc, care stiu sa-si aleaga soarta in viata si care prefera sa o apere, nu sa-si vire capul in nisip. Grecii i-au ales pe socialistii (de ce nu comunisti?) lui Papandreu, tot ei i-au ales si p-astia din Siryza, tot ei refuza sa vada adevarul cu ochii. Populatia unei tari nu poate fi formata dintr-o turma de gaini care asteapta cuminti sa fie dirijate de conducatori catre libertate sau catre abator, ca pentru ele tot una e. Aia nu e democratie, iar grecii se lauda cu democratia lor. Populatia e la fel de vinovata ca clasa politica emanata din rindul ei. Si acea clasa politica nu poate fi mai grozava decit populatia din care a iesit, ca doar nu vine de pe Marte. Adaos valabil atit pentru greci cit si pentru romani. In rest absolut de acord cu autorul. Ma astept ca peste 10-20 de ani (sau poate mai putin?) Romania sa pice in acelasi pacat ca Grecia. Semnele sint foarte vizibile. Vedeti cum a fost executata fosta guvernare din perioada Basescu - Boc pentru masurile de austeritate. Vedeti hotia la drumul mare din Romania, vedeti clasa politica, vedeti starea de pregatire democratica a populatiei (sperantele pentru democratie fiind in securitate si DNA). Furtuna perfecta.
  • 09.07.2015 | profesoru a scris:
    Foarte tare, se vede ca a fost scris la nervi. De aici si micile greseli in exprimare.// Iata cea mai amuzanta analogie pentru referendumul din Grecia https://vine.co/v/enhjKXxjPrT
  • 09.07.2015 | BASCA a scris:
    A fost totusi si o naivitate suprema, daca nu chiar coniventa criminala pe banii contribuabilului occidental, a asazisei Troici.Sa te increzi orbeste in imprumutat,sa nu pui la socoteala garantiile acestuia aduce vina si in partea cealalta.Eu nu as ceda santajului ordinar chiar cu riscul unei fisuri "geostrategice";sa-i dea tarul Putin bani de salaraii daca are si asta,e strict treaba lor,pacat de banii UE aruncati pe apa sambetei.Trebuie duritate, ca precedentul e creat deja,mama lor de stangisti iresponsabili!
  • 09.07.2015 | FLORIAN D. MIREA a scris:
    Grecia este un caz aproape clasic de stat in care socialismul, comunismul si capitalismul s-au amestecat in asa hal, incat tara nu este nici socialista, nici comunista, nici capitalista ci un GALIMATIAS ajuns la ANANGHIA(S). Pentru Grecia singurul model social-politic serios raman regimul Metaxas sau regimul coloneilor. Elada epocii lui Pericle nu are nimic in comun cu Grecia de azi, in afara de spatiul geografic. Secolele de dominatie otomana i-a turcit.
  • 09.07.2015 | Ilinca a scris:
    asa e, dar aceste imbecilitati nu circula doar la noi. ai nostrii "che-guevaristi" si "stangisti" se alimenteaza cu argumentele astea din presa vestica de stanga sau cea platita de Moscova. Sa vezi in Germania de pilda cat il iubesc pe Tsipras tinerii.
  • 09.07.2015 | Militaru Mihail Daniel a scris:
    Va mai spun eu o aberatie:ca grecii ar fi sustinuti de SUA pentru a sparge UE!Ar fi un cal troian al americanilor!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Onoaaare si Glooorie dom.Niku !

Recunoasteti dom.Niku ca sotzialistzii astia syrizieni de pe la noi n-au imaginatie ; pai de compara Gotziu ala sau Rogozanu , crescuti la sanul (pusche-m-as pe limba) "mungiano-pippidian" la romania "curat-mundana", cu clica comunista ce il interzicea pe Lucian Pintilie ori cum interziceau comunistii rock-ul ???!!!???
Haideti sa le dam un os de ros si sa le spunem franc ca feisbukul, tuitarul , blogareala si gargara tv e ochiului dracului, a americanilor, pardon a nemtzalailor, daca ar fi sa ne luam dupa boemul Dan Alexe, corespondent la Europei Libere prin cafenelele din Bruxelles , ce tine partea grecoteilor mai ceva ca Otto Rehagel, antrenorul grecilor ce a adus titlul Greciei la trosbal, vorba lui Razvan Ioan Boanchis !
https://www.youtube.com/watch?v=_Ru2yPQlEW4

Va recomand asta seara un singur lucru dom Niku : maine cica trece sonda New Horizons pe langa planeta Pluto si sa ne bucuram ...

Despre celelalte sonde Voyager 1 si Voyager 2 nu mai stiu nimica ...

Cristian
https://sonkab.wordpress.com/2015/07/12/pluto-imagine-noua/

Unknown spunea...

Mare bandit dom'Corneliu 'ista. Ar trebui sa punem mana pe el !

niku_elektriku spunea...

cristiane,

eu, la virsta mea care incepe sa devie venerabila, am ramas p'orbita planetei gigant pluto, din galaxia disney, asa ca il las pe romanul cristian, dar si pe cristian roman, sa ma tzie la corent cu evenimentele din vecinatatea imediata a planetei pitice pluto, din galaxia laptoasa

niku_elektriku spunea...

punetzi d-voastra, daca va tzine mina, dom dudase, ca domnul 'cornel' bag sama ca trebue sa fie foarte rapid, daca, de supt poduri de unde se afla indeobste, reuseste sa aiva, in acelasi timp, productivitatea neamtzului, care'i permite sa fie platit, dupa propriile'i marturisiri, cu un salariu mult mai mare decit salariul pe care ar fi trebuit sa'l capete, dar nu l'a capatat, domnul al nostru presedinte purtator de balton, dar si sa fie pe qvasi-totalitatea saiturilor si blogurilor, fara deosebire de sex si alifilieri, 24/24h, unde intra, cu o precizie pe cit de germana, pe atit de matematica, la spam, numai 'la mine' nu

Unknown spunea...

Ar trebui sa (ma ) tzine mina....Doar sunt cetatean european si am drepturi....Si ne-am si rugat sa fie iertate greselile noastre precum noi am iertat grexitilor nostri ( Romtelecom...)...

Daca "exista" Cap'tain America, de ce n-ar exista si Sergent Corneliu ? Daca-i vorba de emigrantu' nu este Q.E.D. ? Spre deosebire de Reinhard Gehlen care a devenit abia la sfarsit pastor neoprotestant, ai nostri, mai dibaci, au inceput invers....dupa 1990.

niku_elektriku spunea...

dom dudase,

si zicetzi ca, pardon, cornel, e din vaslui (si cu sergentul, zece)?

Emigrant spunea...

Da bai carnatilor, sunt asa productiv ca am timp simultan sa produc de 20 de ori cat salariul vostru minim si sa va mai si bag batzu prin gard ca sa-mi fac placerea.
Asta e viata.
Unii chiar pot.
Hai tchussi si spor la lectura!

niku_elektriku spunea...

cornele,

daca promitzi sa le platesti datoriile grecilor, ca neamtz ce te dai, ca sa nu se mai inerveze rominasii ultraproductivi pe feisbuc, eu chiar o sa cred ca esti un geniu

Max Peter spunea...

Unii ar trebui duşi direct la o instituţie specializată în care se tratează oareşce probleme cu deranjul neuronului.

niku_elektriku spunea...

@ Max Peter,

pe emigrantul "cornel", pe care cred ca il ai si tu pe undeva prin spam, l'a marcat atit de tare experientza "dezradacinarii", de neam si de tzara, incit isi petrece absolut tot timpul injurind pe saituri si pe bloguri (pe feisbuc nu l'am localizat, inca, dar asta nu inseamna ca nu presteaza si acolo), activitate pentru care se lauda ca este platit absolut occidental, desi el presteaza destul de oriental

Trimiteți un comentariu