joi, 23 decembrie 2010

spre criptocapitalism in zbor; carnitza proaspata p'altaru' reformii

andreea, ai legatura!


10 comentarii:

Riddick spunea...

Slab. Erbaşu era un adevărat artist.

niku_elektriku spunea...

da', da asta mai are timp de progress, ca n'a dat, inca, coltzu', saracu...

Shadow spunea...

ce frumos exemplu de ipocrizie. As zice ca va bucurati. E bun mistoul dar exista si unele limite.

niku_elektriku spunea...

@shadowe
si eu as zice ca ma confuzi, zau, cu ipocrizia, mai ales ca, parca, te stiam peste mari si tzari (s'ar putea sa ma'nsel, si mi'e lene sa verific!).

mai ales ca s'ar prea putea sa ajung si eu, cit de curind, in situatzia nefericitului :-{

niku_elektriku spunea...

adeca: sa ramin doar cu rinjetu' ala prefabricat, daca ma'ntzelegi...

Shadow spunea...

@nikule

nu iti doresc sa ajungi in situatia nefericitului. Daca ai copii sper sa fie sanatosi si matale la fel. Sa nu ai nevoie nici de doctor nici de vre-un ajutor al statului. Sanatate va doresc.

Poti verifica dragule. Sunt peste "tari" nu peste "mari". Dar mai stii nu e niciodata prea tarziu sa pun si niste mari intre mine si "minunata" Romanie.

PS.
referinta la "progres" impreuna cu "datul coltului" si "saracul" punctiform masoara ipocrizia. La ridiche ma asteptam la matale nu prea.

niku_elektriku spunea...

chiar nu'ntzeleg, bre, de ce v'otz mai implica atita afectiv, voi astia de peste tzari, si nu ne lasatzi pe noi, cu salamu' nost' cu barba, sa fim ipocritzi, in loc sa punem mina pe par!
nu cunosti notziunea de risu-plinsu?

Shadow spunea...

@niku

am mai auzit "placa" asta. Ca tot dadeai exemple pt mine cu ciutacu, taman la ciutacu cu care m-am si incontrat dealtfel. Ce sa ne mai implicam noi astia "afectiv" si mai ales "electoral" in Romania?

Ei uite mai sunt si unii ca mine care isi iubesc tara si locul in care au copilarit, care au inca niscaiva prieteni buni acolo si parinti. Si ramanem "implicati" chiar daca "criticile noastre" fac atat de mult rau celor care mananca inca "salam cu soia". Stiu ca romanasii nu-si "vand tara" (oops dar parca asta era argumentul alorlalti de care matale te diferentiezi cu "aplomb").

Cunosc "hazul de necaz" si "rasul plansul" chiar foarte bine. Nu sunt insa educational permise in cazuri precum cel mai de sus.

niku_elektriku spunea...

ok

fa un comitet d'initziativa pentru nou' partid al monikai, daca l'o face!

si daca zici ca'tzi pasa...

sau, de ce nu? fa tu unu' (partid)

Shadow spunea...

@niku

n-am timp. Ca trebuie sa-mi intretin familia. Si nu am trait niciodata(mai putin anul 87-89) cu slujba la stat. Dar o sa fac altceva. O sa fac "loby" cu informatie reala din Romania pe la toti clientii si beneficiarii mei din UE.
Sa vedem care loby o sa fie mai bun cel pdlac sau al meu si al prietenilor.

Trimiteți un comentariu