luni, 27 iunie 2011

bambilici

l'am vazut pe prisacariu la televizor cum zicea ca tot haloimasu' asta legat de regionalizare i'au adus pa basescu si pedele in pozitzia de 'nvingatori la puncte, in sensu' ca i'a fidelizat pe udemeristi, fara a mai fi obligatzi sa le dee legea minoritatzilor si aminind sine die si discutziile despre tzinutu' biscuiesc.


parerea mea e ca poa' sa serbeze inc'o victorie d'asta si ii caut pe la subsolu' clasamentelor, luptindu'se 'ntru monarchie cu ciorbea.

il vazui si pe crinutzu', disperat c'o sa iasa udemereu' de la gubernare (doamne fereste!) si'i cheama diktatoru' la gubernare 'nainte de termen (punindu'i LUI PERSONAL in pericol pozitzia de principal aspirant la pufu' pernii de pe tronu' cotrocenist), cum o sarit, angrenindu'si partiduletzu' ascultator, la gitzii hungurilor cu declaratziile alea demne de vaccinachis (hunguri care, repet, s'or doveditara, iarasi, mult mai "resposabeli" ca romunii).



o avut vreme in doo'j de ani (de stat) p'in pouli(tichie cu margaritare) sa'nvetze toate trucurile d'atras musculitzele tzatze la rahat.

astia au 'nceput sa se cam joace sah cu piese sculptate din fecale, si astea nici macar uscate, iar noi stam si le comentam mutarile parc'ar fi facute de alde fischer or alehin.

revenind la prisacariu (tot despre cîcat e vorba), iata ca zilele astea s'or gasit destui amatori sa'l scoatza pe matroz din scîrnă.

mardale "rupe apa" 'nainte sa se 'nhame la alt mogul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu