vineri, 22 mai 2009

cacareze de cauciuc doi

                                 


aceasta este imaginea unui stilp destinat sustinerii corpului lampilor electrice pentru iluminarea domeniului public al sectorului trei, cel al minunatului primar liviu negoitza, personaj misterios si pe cale de a deveni protagonistul baladelor urbane.
respectivul stilp este proprietatea firmei luxten, celebra firma de casa peledista, conform presii noastre capitaliste, cea care asigura ceva sinecura banoasa actualei eurocandidate eba, conform aceleiasi prese, si care stilp sustine cu voiosie, asemenea multora dintre semenii lui din beton, niste bannere peneliste cu crini in prim plan.
aceiasi stilpi de pe teritoriul sectorului trei sustzineau, la precedentele alegeri europarlamentare, figura trista, animata totusi de un zimbet enigmatic, a lui teodor stolojan.
marturisesc ca, desi circul destul de mult prin bucuresti, nu am vazut afisaje pelediste corespunzatoare celor peneliste de mai sus, in afara de niste meschine afise portocalii, alea cu "la bine si la rau".
se poate sa fie o strategie de campanie, da', mai curind, e semnul faptului ca "partidu'" nu'si sprijina propria lista.
si, poate ca, tot partidu', vrea sa'i dea un semnal lu' basescu: sa nu mai incerce sa'si "bage" oamenii peste tot !
acum, sincer vorbind, nu vad ce activist, din orice partid, s'ar simti confortabil in compania unora ca Macovei, Preda, TRU, Voinescu, Paleologu...
nu vad nici la basescu cine stie ce entuziasm la adresa respectivei liste, in afara de senzatia ca si'a impus oamenii, lucru subminat, la fel de evident, de miscarea eba...

eu sper, in ipoteza ca nu mai candideza, sa nu faca astfel un ultim oficiu de a mai asigura putzinilor loaiali o perioada de supravietzuire post-traumatica, inclusiv propriei fiice !







    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu