luni, 10 august 2009

iaru am o revelatzie

stau in balconele vastelor mele proprietatzi, fumezez, si iau aminte: a bagat steaua gol !
un ragnet din rarunchii titanilor mei vecini imi vesteste, o ce veste minunata, ca noi sintem romani, deci stelisti !
un urlet strabate eteru' romanichii, de la nord la sud , est la vest, si invers. chiar de te afli'n vurfu' omului, muntele, tre' sa'tzi tratezi urechile cu solutzii antifonare foarte eficiente, eventual ceara de albine adaugata peste ceara de productzie proprie, pentru a te feri de participarea cu fortza la bucuria generala a romanului, tziganului si altor natzionalitatzi conlocatare.
fericirea deplina a spatzilui mioritic e aproape: ciobanu' e la oi, la brusel, si taaare mindru e de el...
si 'telectualului roman, frate (frate, da' brinza'i pe bani), mai ales 'telectualului roman iaru, tzin sa'i declar aici, pe proprie raspundere, ca, chiar daca viatza e scurta, si complecsa, ciobanu e pe noi ! si'i vom degusta, in deplina pace si normalitate, cit de curind, pe parcursu' egzistentzii noaste scurte, brinza buna din burdufu'i de ciine ciobanesc mioritic ...
si ca oricit de atei sintem, nu ne va mai feri nime' de patrafiru' becalian pus peste tzeste... asa o sa ne pedepseasca pe noi dumnezeu, de stelisti cu steaua'n cinci coltzuri gravata pe cortecs !

acuma, serios vorbind, a 'nceput sa ma'ngrijoreze teribil evolutzia ciobanului natzionale ! de la vita/oaia originara, cu ajutoru lu' dan pavel au ba, se vede o evolutzie nedatatoare de mari sperantze la ipochimen. are, asemeni lu' ceashka, o siretenie, si capacitate proprie de prelucrare a informatziilor, ce nu poate sa'l faca, 'ntr'o sotzietate fara printzipuri ca a noastra, decit cistigator !
unde'o sa se opreasca cu oistea'i decit in gardu' respublicii noastre populare, la care atitzia muncitara s'o transforme intr'atit incit sa merite'un asemenea baci ?!

2 comentarii:

Riddick spunea...

Aaaa, Nicule, suntem titanici vecini de cartier !
Cu ciobanu' îmburghezit este cam nasol, dacă merge la turu-ntâi cu tribunu', iar la turu' doi zice ce zice ăla.

niku_elektriku spunea...

da, dom'le, sint pe titanic, in plina deriva becaliota !
si ce e si mai trist, cre' ca daca stateam in giulesti/stefan cel mare/pipera/etc, tot urletele astea le'as fi savurat...
ciobanu' ie pe noi !

Trimiteți un comentariu