miercuri, 19 august 2009

mircea badea sarac = mircea badea un bou ?



nu l'am mai vazut de multisor pe badea, mai ales de cind am scos closetele  alea de stiri din meniu' tutulor receptoarelor mele. cred ca le mai am prin tuneru' de la calc si in unu extern pe care'l mai atasez la laptop. da' astea le pornesc doar cind vreau sa "trag" vreo chestie, ca videou' e prea anacronic. asa ca nu'i pericol sa fiu tentat sa zapez spre ele.

nu mi'as fi adus aminte de badea daca nu dadeam de un link spre un articol de'al lu' oreste

http://www.gardianul.ro/Mircea-Badea,-un-cap-de-pod-s140154.html

nu stiu ce poa' sa'i apropie pe cei doi indivizi, poate doar esperentze comune traumatizante, mers la fomei, etc, altfel nu poci sa'mi reprim imaginea unui misto gros facut de badea in propria'i emulsiune la adresa unui individ ce umbla inzorzonat cu diverse totemuri, tzortzonele, mosorele, si care nu'i este pretin.

se sparie glandu' !

ca , dupa cum il vad io pe badea, cel putzin in aparitziile lui la tv, este un clasicist in viatza, vestimentatzie  si tunsura, in traditzia apaca, fabrica de camasi braila plus cooperativa higiena. si chiar daca ar purta si haine "de firma", nu ma pricep si nu stiu daca poarta, sint convins ca ar merge cu sablonu' de croiala dupa el ca sa'l reproduca sub emblema marcilor respective.

sincer, cred ca badea detesta tipu' de om gen oreste, cu superstitziile, credintzele, temerile si viziunile lui, si daca totusi il mai suporta e maaare lucru.

reciproca e valabila.

si cum cred ca mircea badea nu s'a schimbat prea tare de cind nu'l mai savurez, nici macar intimplator, indraznesc sa spun ca daca e adevarat ce scrie oreste despre el, ca e sarac adica, chiar in termeni relativi, atunci mircea badea e cel mai mare bou !

la cit cacat a mincat !

de ce'ar fi  un nistorescu, hurezeanu, srs, dinescu si multzi altzii, multi milionari  in euroi in baza aceluiasi obicei ?


3 comentarii:

Riddick spunea...

Rate la bancă, adică...

Riddick spunea...

M.B. bagă rate la greu după afacerea țepuită cu fabrica de chibrituri Gherla.
Face pe oprimatu', dar latră pentru esploatatori ( ;-) ).

niku_elektriku spunea...

mai da'l 'n moasi'sa, pa ghiatza, ca la citzi fanei are, d'astia cu scuipatzi in freza, nu suge el doar cit sa'si plateasca ratele...

Trimiteți un comentariu