marți, 16 noiembrie 2010

cum ii mototoleste papionu' anastase lu' tariceanu, redevenit moliceanu...

'm pare mie sau l'am zarit asara pa "tari" manevrind neste pancarde p'in parlament?
si io care credeam ca infantilismu' grobian manifestat in general p'acolo p'un' se string mari grupuri da "baetz", (armata, puscarie, scoli de corectzie, ganguri de carter), se limiteaza la compunerile lamentabile (ca alea de pe peretzii closetelor turcesti mizgalite cu scirna) ce sint denumite pompos motziuni de cenzura, sau simple, indiferent cine's excretatorii de la putere si cin' in opozitzie.
atitudinea asta legata de figurina tragica a lu' madam ana-nastase, nimerita ca o nuca de cocos ciufulita'n peretele cacaniu al majestuasei hardughii ceausiste, imi evoca ambitzu' unor colococalari dintr'o cladire cuprinsa de vilvatai care nu renuntza la a'si demasca proaspata vecina, pe car au surprins'o ca se masturba'n bae, nici cind risca sa'si prapadeasca prop'iile boarfe.
hotzii neprinsi pozeaza acuma'n negustori cinstitzi, purtatori de pancarta, indiferent daca asta "cadreaza" cu papionu' or ba.

d'altfel constat cu neplacere cum numitu' "tari" s'a transformat din' batzosu' opozant al basescului (pe car l'a facut, nu ma'ndoiesc, sa'si stinga amaru' in multe sticle de chivas pe tema asta, cu lacramile aferente) intr'un tzutzer de mina sai'spe al noului conducaretz de osti antonesc 'ntiiu', cu sperantza nemarturisita ca, negasindu'se f'un altu' mai semetz p'in parcarea catindatzilor virtuali la tronu' e_ternii&fasci(st)nantii romunii, o sa'i tracteze asta si pe ei la fruncea, usor tesita, a bucatelor...
cum o facut'o si cu predecesoru'!




8 comentarii:

pdlnl spunea...

Sa n-o suparam pe lilick ca poate nimereste-o nota falsa.

Lilick Auftakt spunea...

Vezi ca stie nenea asta de mai sus? Daca va luati de alianta PNL-ului cu gruparea Blaga (pe care o vom asimila prin absorbtie) ma supar. :)) Deocamdata am facut rost doar de vreo 16 procente din electoratul PDL. Pana la alegeri vrem si restul. :))))))

PS - Tari nu era pe-acolo. L-ai confundat.

niku_elektriku spunea...

@ lilicko,
macar dac' i'atz lua pa totz la voi, sa raminem noi cu halba ca zapada :(&
la "noi", nu c'ar fi la mine, sa fie clar!
(am spus'o'n una din postarile anterioare c'o sa aiva loc fuziunea p'in absorbtzie a pedeleului la un raport, anal, de unu la zece pentru "voi")

niku_elektriku spunea...

si n'am spus c'ar fi tari'n pozele astea.
e un alt nene, liberal de vitza nobela...

niku_elektriku spunea...

@pdlnl

tu esti de la partid ?

ca altfel de un' stiai c'o sa soseasca lilicka ?

Lilick Auftakt spunea...

E de la PDL aripa NL. :D

Lilick Auftakt spunea...

Cred ca e Sulfinica. :)

niku_elektriku spunea...

?!!!!

Trimiteți un comentariu