joi, 14 iulie 2011

lauda'ma gura

PAH nu stie cum sa ne'o zica p'aia ca catzavencii "se vinde" (a cita oara?) in peste cin'zeci de mii de exemplare!

pentru asta se tot cearta cu turcesqu, transmitzindu'i un "sic!" onanist de te doare capu'.

pentru ca asta 'nseamna sa te lauzi ca ai o asa maree de cititori "elevatzi", mai ales cind vrei sa'i atragi tot cu rozeta lu' nastase.

ca fosti coledgi de servitch (c'au fost totzi la trustu' vintosului) aiasta nu s'ar prea facea, mai ales ca turcesqu a iesit  mai putzin afectat din experientza  cu hidrantu', io neretzinind sa'mi fi provocat gradu' de scirba pe care mi l'or provocat ei, sugubetzii.

a, ca n'o fi el f'un mare "stilist" (ca nici mie nu'mi placeau "editorialele" lui de pe vremea cotidianului), se prea poate, da' in privintza "omului de televiziune", cu "bilele" lui cu tot, cred ca poate fi considerat un adevarat "semi-curatzel" in comparatzie cu sumedenia de "jegosi" care au umplut ecranele.

ma'ntreb daca s'ar mai putea repeta, oare, experientza cu bila alba/bila neagra in romunika televizuala de azi?

cre' c'a fost una din emisiile cele mai "tari" care s'au facut vreodata la noi dupa rebolutzion, pina cind, vezi bine, "cineva" (prigoana sau venise vintu deja?) a hotarit ca nu e cazu' ca "somitatzile" invitate sa fie "evaluate" si "cintarite" d'un tzigan turcesq.

in zilele noastre, de impliniri maretze, si foame in metze, nu stiu daca s'ar mai "lasa" careva din "aia" "greii" evaluatzi "la bile", c'asa or ajuns barzaunii, "labili" zenzibilosi, cu neprecupetzitu' nost'u efort!

turcescu n'are pic de humor in el, recunosc!
nici catzavencii nu mai au nici un haz...
*trucaj!

6 comentarii:

Anonim spunea...

pai, de la rozeta lui Nastase nu poti avea decat o maree de diaree, nu de cititori. I PAH dau stire: io nu mai rasfoiesc Ctavencu de prin 98 (ma saturasem sa fiu mai inteligent ca ei)

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

ai avut ceva "fler", bre!
io i'am citit/cumparat cam pina'n primavara lu' 2005.
ba mai facusem si colectzie, strinsa in cutii de hirtie xerox, care era foarte apreciata, printre care si de moliile care'mi umplusera casa!

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

O zi buna.

jderu' spunea...

Supărarea asta ține mai mult de o rabufnire a subconștientului lui PAH. Păi cun tocmai el, coborâtor din gintă latină, să scrie la o revistă care poartă cu mândrie pe frontispiciu litere glagolitice!

niku_elektriku spunea...

@jderu

ai un "spir't" d'observatzieee spirt, domnule!

niku_elektriku spunea...

da PAH nu era giurnalist pe la o publicatzie locala (de la tucea?)?

in exil

Trimiteți un comentariu