joi, 1 septembrie 2011

am valoare! 



in timp ce oamenii seriosi se cearta pe copyrightu' bancurilor, amaritu' de mine sufar violuri repetate cu multiple perversiuni pe teme mai mult sau mai putzin "culturale".


pentru ca am crescut in comunism si pentru ca am fost impregnat de convingerea ca sint posesoru' dreptului inalienabil d'a avea acces GRATIS la toate produsele putredului occident (care ne vinduse - nu'i asa? - la ialta/malta/balta), fie ca ele erau intruchipate, p'atunci, de vinilurile (mai tirziu, vhs-urile) care erau asteptate precum piinea calda sa aterizeze la otopeni, la fel ca strabunica, ca apoi sa circule din mina'n mina pina ne faceam fiecare cit'o copie pe benzile/casetele orwo, agfa si basf - si numa' precursorii de azi ai "baetzilor dashteptzi" se gindeau  sa scoatza un cistig din asta, deci, pentru toate astea, si pentru inca altele citeva, am ajuns azz sa privesc siderat cin' cineva imi pretinde sa'i respect propetatea 'telectuala.


oricit "de dreapta" si rotund ma dau io pa bloage, tre' sa recunosc, precum magistru' cristoa alt'data, ca am ramas un comunist 'mputzit in privintza asta.


care merita "taxat"!


si m'or taxat, cine al'cineva decit (macar aparent) unu' din cei peste trei mii de slugibashi de supt conducerea "democratica" (liberal democratica?) a srtv (finantzatzi, dezinteresat, inclusiff de mine), si tot pe motiv (se putea?) de plesu&liiceanu!



care, intre timp, s'au evaporat si din pagina cu inregistrari a glorioasii televizii "natzionale, pagina care nu stiu de ce o mai tzin astia, ca a devenit o lunga serie de "casutze" goale de orice contzinut (si "la propriu"!).


bine, dac'ar fi fo' doar asta n'ar fi fo' nimic mai mult decit paguba'n ciperci, ca cine o avut de vazut s'o uitat pin' acu' (iar io mi'amfacut copii de rezerva!), mai ales ca nici respectivii plesu&liiceanu n'au facut in respectivele emisiuni gaura'n cer, parind ca s'achita doar d'o corvoada si atit. da', ors'cit, faceau parte dintr'o "normalitate" de spoiala culturala care nu te'ar lasa sa urmezi exemplu' "clientului"  lu' bliiin d'acu's citeva zile.


da' lucrurile nu s'or oprit aici...
desi io restrictzionasem accesu' la respectivele fisiere doar la prop'ia'm persoana, si crezind, in naivitatea mea, ca ajunge!

drept urmare:
adio si'un praz verde!
**********************************
aseara, incercind sa'mi accesez bloaga, ce vaz?


hopaaaaa!
sa'ngroasha "gluma"!

ramas bun, (si) pica$$$a!
******************************************************
bagindu'ma pe neshte linkuri, care nu aflasera inca asta, reusesc sa strecor un oftat de ushurare"

SFIRSIT???
nuuuuuu, ca'i prea simplu!
 
asa ca: 
"Nu cerceta aceste legi, 
Că eşti nebun când le-nţelegi! 
Din codru rupi o rămurea, 
Ce-i pasă codrului de ea! 
Ce-i pasă unei lumi întregi 
De moartea mea!"
************************************
am revenit la conditzia anterioara doar ca urmare a unei proceduri care a presupus o apriga violare a intimitatzii mele, ce'i drept facuta de prop'ia'm minutza (tot mina, saraca, mai "salveaza" cite ceva!), p'in introducerea numarului meu telephonic intr'un formular de contact si expedierea de catre robotzu' goagl a unui cod de deblocare!

d'acu' goagl (si nu numa') stie precis de un' sa ma ia, de parca n'ar fi stiut si pin'acu' (doar cine n'a vrut n'a stiut!)...

ce pot sa zic?

doar atit (absolut totu'i valabel, minus "sa curga banetu'!"!): 





************************** 
acuma, serios vorbin' :), nu cre' ca "dushmanii mei" se reduc la aia de la asa-zisa srtv, ba, mai mult, sint convins ca intra si anumitzi politruci in categoria asta, carora nu stiu daca po' sa le garantez o "cumintzire" subita (iar ma dau mare!). 

"victima politica" mai am pin' sa ajung!

macar sa fiu una a regimului portocaliu, ca exista destui, deja! 

mai stau p'aici cit m'or lasa, cu doza subconstienta de autocenzura inclusa, totusi...

4 comentarii:

Turnofftheglory spunea...

Neplacut, frustrant si nasol.
Tu nu esti hot, esti colectionar. TVR are poate unul din cele mai tampite site-uri din Ro.
Pe de alta parte Gogu nu uita si nu iarta.

Tiq spunea...

Nasoală chestie dară, ceea ce confirmă regula nescrisă că ceasu` rău şi mâţa trişpe acţionează tocmai atunci când te aştepţi mai puţin!

niku_elektriku spunea...

@TOG

as fi d'acor' cu tine in privintza lu' gogu, da' daca ma uit pe alte conturi ale unora care n'au "pacatuit" cu nimic mai putzin decit mine, si care rezista cu succes in continuare (nu zic asta ca sa moara si capra vecinului!), nu prea mai sint :)

niku_elektriku spunea...

@ tiq

nu mor caii cind pisica neagra!

Trimiteți un comentariu