luni, 5 septembrie 2011

dor de alexandrina gainuşe 

in timp ce maistru funeriu isi continua actziunea nesabuita de decimare a tineretului studios al patriei, prin intermediu' probelor de bacaloriat concepute anume in acest scop, tineretu' pedelist se manifesta mai rau decit ministresele cu coc ale lu' ceashka: alexandrina gainuşe or lina ciobanu or suzana gâdea or aneta spornic, nu mai stiu cu exactitate care (ca semanau toate 'ntre ele), atunci cind au sarit sa'l 'mpiedice pe diktator "sa'si depuna mandatul".

"Nu voi mai activa in viata politica dupa ce imi voi incheia acest mandat. Ganditi-va, voi avea o varsta atunci, 63 de ani. Cine sa mai aiba nevoie de mine atunci?", a spus presedintele Basescu, la care cei din sala au strigat: "Noiiiii!"
pentru ca comédía sa fie completa, dom' aktual diktatore a oferit si solutzia

ramine de vazut daca solutzia'i un acid or o baza, ca doar nu va ginditzi c'o fi monica macovei!

4 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Sorry, o intrebare total off topic, deoarece azi e zi de vacanta pt. mine, (desi poate ca fi considerata in mod tangential un tribut Zilei Profesorilor care este sarbatorita in India pe 5 Septembrie, ziua de nastere a dr. Sarvepalli Radhakrishnan, un profesor de religie comparata si cel de-al doilea presedinte al Indiei): am observat ca intr-un comentariu recent de pe blogul lui Costin Comba ai reusit sa pui un cuvant cu link activ html. Eu nu stiu sa fac asta in comentariile de pe blogger, (deci nu reusesc decat sa dau copy paste la adresa de web respectiva, uite asa, http://www.sarvepalli.com/ , dar bineinteles ca, in comentarii nu apare ca link activ), si m-ar interesa sa invat cum sa fac asta. Multumesc anticipat pt. lectie !

niku_elektriku spunea...

@Rudolph Aspirant

CUVINT PE CARE VREI SA'L SUBLINIEZI

deci, intre ghilimele bagi linku', iar intre >...< bagi cuvitu'/cuvintele sub care vrei sa apara respectiv' link, asta numa' daca nu faci mishto :))

niku_elektriku spunea...

REPET (ca nu ma lasa!):

AICI

Rudolph Aspirant spunea...

Mu faceam misto, chiar nu stiam, si nici nu vazusem pe altcineva reusind asta in comentarii pe blogger. Multumesc f. mult !

Trimiteți un comentariu