marți, 13 septembrie 2011

- o alba ca zapada fara dintzi - 
sa'i critikatakam
la gioale
pe madamblogarysti

valu' de entuziasm popolar nestavilit (manifestat, deja, prin peste cin'zeci de comenturi  - de adeziuni nu mai vorbesc! - in doozecisiceva de ore de la lansare) stirnit de initziativa de creare a asociatziei neoconservative iliada plus odisea de foarte dreapta a baetzilor de pe blogay continua, periclitind in mod definitiv conserva voiculesciana, chiar dupa episodu' capului in gura tras sinucigasului sinaiot de catre jingashu' bliiiin.


dreptu'i ca nu prea's io lamurit doctrinar, cam ce ar vrea sa neo-conserve "asociatzia", decit, poate, pros(o)peritatea citorva „băieţi harnici” (nu neaparat legatzi de triou' de prost renume bevebist, retrasi in rezerva strategica de cadre, cel putzin pentru o perioada), de care, in tumultu' ei autoclarificator, nu s'o mai atins, de multa vreme, nici c'o floare, atitudine de non-violentza de salutat, da' care n'o fost valabela si in legatura cu prezumptiva fosta aspiranta la statutu' de alba ca zapada, de monika macovei vorbesc, care o avut parte de beshteleli pronuntzate, alaturi de altzi "incomozi" acomodatzi intre timp (cristian preda&co), din partea aceluiasi bliiiiiin.

sa aiva asta vreo legatura cu implicarea pe latura "executiva" a lu' axinte, in calitate de consigliere al genitoriului teoretic (practica'l omoara!) lazaroa?

n'am nimic 'mpotriva perspectivei contabilicesti pe care o 'mbraca rebolutzia anti-bugetivori lazaroasciana, adoptata de toata floarea cea vestita a "martorilor lu' diktatoru" (ultimu' sosit? binentzeles ca ceapevistu' telecomunicatzional), da' nu credetzi cumva c'atzi dat'o lulii de suflet p'aia cu conducatorii care trebe sa se sacrifice primii, si nu ma refer aici la bocanila cel viteaz, la fel de sarac si cinstit ca antecesoru ' ilicist, da' care garanteaza sa'si asigure un renume pe masura, c'o flora si'o fauna (care se dezvolta anaerob in spatele - si fara stiintza? - lui) cel putzin de aceeasi anvergura ca aia ce i'au asezonat mandatele bunicitzu-cutzului, daca e sa ne luam (si nu stiu ce argumente am avea sa n'o facem) dupa stirile din ce in ce mai alarmante care ne parvin "din teritoriu"?!

n'am citit inca statutu' asociatziunii blogary, lucru perfect explicabil daca stau si ma uit la cum arata saitu' ala al lor, care a ajuns d'o tristetzeeeee incomensurabila, mult mai  mare decit  cea de pe platforma  tristilor de pe critikatak, adversarii lor ideologici, pe care am intrat azi "pentru o documentare frugala", da' tare  ma tem ca nu urmareste decit sa pregateasca noi detasamente de lipitori de afişe, ceea ce nici nu reprezinta o tragedie in sine, ba dimpotriva, cel putzin daca te uitzi pe unde au ajuns (la fonctzii si sinecuri ma refer) fostii practicantzi ai acestei utile indeletniciri.

17 comentarii:

Shadow spunea...

faci ce faci matale si tare iti vine sa o salvezi pe "halba ca zapada". Ei da "nerecunoscatorii" de amici ai "rachetopevistului" sinistru au fost critici cu monica. Grav dar daca se "dau pe brazda" mai ca-ti vine sa ii strangi in brate. ite daca il iau in "barca" si pe tovarasu' tapalaga.

"independentii", asa cum "ezplica" asa de bine "fratiorii lor mai mari" (contributors), fata de politica.

Nea nicu asa electric si chiar "eclectic" cum vrei sa pari matale tot nu poti sa nu strambi din nas la asa "probe" de "loby".
Ei da de vina sunt antenele, felixurile si oamenii lui ilici mie imi zici.

niku_elektriku spunea...

@shadowe

mie'm zici?

tot nu te lasi de prozelitisme?

niku_elektriku spunea...

dac'as fi in locu' lu' matale (n'am stat sa verific, da' parca erai din anglitera) n'as mai pierde vremea facind lobi usele pe bloage :))

io barim, d'o buna bucacica de vreme, n'o mai am decit pe monika supt aripa...

Shadow spunea...

@niku

din Franta coane nu nu din Anglia.

Imi poti arata si mie unde am facut eu loby pt usl? Dar demonstratie directa nu "indirecta" precum cea cu "critici pdl-ul" deci esti usl-ist.

Si intradevar tine de "timp". Ca nu prea am timp. Si in general eu "critic" nu "felicit". Rar imi vine sa felicit. Drept e ca nu prea e nici material "meritoriu". Regii sau "reginele" sunt goi/goale. Cred ca ti-am dat niste referinte "manageriale" si la monica la "inceputurile" cunostintei noastre virtuale.

PS. Care "prozelitisme"? Ai gasit matale vre-un "sectant" care sa mai aibe pe mine de "guru"? Si asta macar "gratis" nu cu 120 de "leuti" neoconservatori. Mai degraba matale ai "fideli" cititori (printre care si eu) care te urmeaza "orbeste" :-p

niku_elektriku spunea...

@shadowe

frantza, deci!

aha!

bine, atunci, 'nseamna ca poci sa te fac direct "comunist", ca asa e moda la neo-consrvatori, atitudine neaparat de adoptat si de catre mine, care's un pro-fund "om de dreapta" fara parale!

merci de perseverentza de a ma vizita, totusi...

Anonim spunea...

BRAVO...
(!) Nikule, dar esti nebun omule! :)
...pai aia de pe "blogary" si "Contributors" sunt veritabili fascisti - un adevarat "Partid Brevik fara permis de port-arma", nu cred ca-i bine sa te pui cu ei....

PS: E bine ca le-ai tras un egg-face lui AXINTE&BIOHAZARD, dar macar pune-ti familia la adapost, cu astia nu se stie niciodata... :):):)

Shadow spunea...

@niku dragule

nu stiu de unde ai scos matale "oximoronul" ala cu "omul de dreapta fara parale" ca e abuz de limbaj zau asa. Zi si matale "scapatat"(om de dreapta scapatat) ca sa "lustruiesti" o fosta, ipotetica glorie personala de asa zisa "dreapta".

Matale poti sa ma "faci" cum iti cade bine, comunist, fascist, alea alea. Ca astea nu au nevoie de argumente. Iar "absenta carnetului" de membru este in mod clar "agravanta".

nikule placerea e doar de partea mea :-). Oricate "scripturi" ai instala macar odata pe zi tot trec sa te citiresc(nu conta weekendul unde tot timpul meu este daruit "golanilor mei" deh ca orice om de dreapta "autentica" eu am prioritati pur si egoist personale).

niku_elektriku spunea...

@anonime,


hmmm, simtzeam io ca se'ntimpla "lucruri" p'in preajma mea!

deja cre' ca'i prea tirziu ca sa po' sa'mi mai iau masuri, si greutatzi, de prevedere!

nu stii?

gura bate curu, iar cine limba lunga are cinci ani va taia la sare!

daca amaritu' ala de sinucigas a patzit'o, itzi dai seama ce'o sa patz io?

si nici clinica de la balotesti a sereiului nu cre' ca'i disponibila pentru o colaborare reciproc avantajoasa :((((

niku_elektriku spunea...

@shadowe

bun asta cu "scap(at)at"!

in izmene?

incep sa cresc in ochii mei maro ca cafeaua

Lilick Auftakt spunea...

Nikule, cred ca esti putin invidios. Ca orice oameni de dreapta baietii se asigura sa le curga banu'. De la stat? Ce conteaza? Cum poti sa spui ca tu esti om de dreapta fara bani? Nu cumva esti si asistat? :))

niku_elektriku spunea...

@lilick

n'am aflat, inca, daca sint "asistat" or nu, da' potzi sa stii cu ce s'or ocupa baetzii aia cu ochi bleo de la minister?

jderu' spunea...

Domn'niku,
De dincolo de vreme și mormânt,chiar și poetul dus din lumea celor vii făcut-a cu-asociația legământ! Maestre, versu'!

"Mi se-nlăcrimează rece spada
Când ajung în faţa ei şi-o vad,
O iubesc pe Albă-ca-Zăpada
Şi albastrul ochilor prăpăd.

Uneori ea spune şi cuvinte
Cum ar fi ca frigul e frumos,
Dar îmbrăţişarea mea fierbinte
Ar putea s-o dea din sine jos.

Legea ei e depărtarea noastră,
Ca să fie, nu o vom avea.
Fulgera o lacrimă albastră
Şi mă tem că se topeşte ea.

Îmi păstrez în drob de gheaţă spadă
Nici n-aştept să se mai facă zi,
Şi pornesc spre Albă-ca-Zăpada
S-o ating, dar fără-a o topi.

Şi mi-e frig, dar mult mai drag îmi este
Şi îngheţ păzind-o vinovat,
Şi mă tem că va fugi-n poveste
Şi-o să moară la vreun dezgheţat.

Turture înmiresmat mi-e spada,
Să despice-n jurul ei femei,
o iubesc pe Albă-ca-Zăpada
Şi-am să mor în basm de dragul ei."
Adrian Paunescu, "O iubesc pe Alba ca Zapada"

niku_elektriku spunea...

@jderu'

ptiuuu, drace!

nici aici n'o fo' lazaroa original?!!!!

maestre, jos palaria!

Anonim spunea...

bai da s-o fi tinand vreun congres USL pe Insula Mare a Brailei ca am si io un mesaj din partea lui Brejverik sau Brejnevik ala...
sa-nmanez si io buchetul cu lilikele si sa zic: nu se rupe (sau mi?)

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

bre, nu de usele ma doare pe mine acuma!

mi's la fel de indiferentzi ca partidu' beutorilor de frectzii diana din insulele mauritius, dac'o exista asa ceva!

de "ai nostri" ca brazii, inclusif madamblogarysti, ma doare, cind ii vaz cit sint de pasionatzi de secsu' ingerilor, in timp ce'i plaseaza chiftelutze - in figura - monikai, amplasata circumstantzial in vitrina partidului, in nadejdea - desarta - ca'i vor putea incasa, la nesfirsit, dividendele electorale (vorbesc/scriu prostii, pentru ca la alegeri vad ca tot pe alde antonie solomoni se axeaza!)

nora damian spunea...

Nikule, salut, asta-i piesa. Şi doar cu Macovei nu se va face integritate, din păcate...

niku_elektriku spunea...

@nora damian

opritzi lumea, vreau sa cobor, saru' mina!

Trimiteți un comentariu