marți, 20 septembrie 2011

relaaaaax, baetzi, reeeelaaax!
nu mai fitzi asa constipatzi!

noroc ca un "circar" cu pedigree (cum il "alinta" binevoitorii), ca paleologu jr, i'a "salvat" pe pedelisti d'o noo ocazie d'a arata leit ca niste fesenisti sadea, fara lulea!

"Nu vorbesc în numele grupului PDL, vorbesc în numele meu şi fac apel către colegii din grupul PDL să voteze şi ei pentru invitarea regelui Mihai. Este o chestiune de obraz. Motivul invocat că Regele Mihai nu ar fi şef de stat nu ţine, e chestiune de obraz, e o chestiune de întîlnire cu istoria noastră. Şi tocmai pentru că preşedinele Traian Băsescu a spus ce a spus în iunie, este o chestiune de obraz pentru noi toţi să votăm pentru invitarea regelui pe 25 octombrie"


5 comentarii:

Riddick spunea...

Ce naiba poate spune Clăpăugul atât de interesant ? Să îi pună un corector de ton la amplificator, cu "înaltele" date la maxim, barem să se înţeleagă ce spune.

Iar pitecantropul de Paleologu îşi duce mai departe misiunea de sabotor al PDL, nestingherit (deocamdată).

Lilick Auftakt spunea...

Hai ca astazi Paleologu a fost in prim plan si merita felicitat! L-a pus pe Rege mai presus de orice, impreuna de Tariceanu. A fost o lectie de democratie.

niku_elektriku spunea...

@riddick

nu sint de acord cu tine, desi imi fac griji si eu in legatura cu ce s'ar putea intzelege din mesaju' regelui rostit in casoiu' lu ceashka!!!

n'o s'o aflu niciodata, pentru ca n'o sa ma uit...

niku_elektriku spunea...

@lilick

in legatura cu democratzia asta am unele mici rezerve :)

niku_elektriku spunea...

@riddick

mi'am adus aminte: ce poa' sa fie (facin' abstractzie de dude) "mai de dreapta" decit un rege, fie el si abdicat?

mi'a placut asta: "ghiolbănie fesenistă" :)))

Trimiteți un comentariu