luni, 3 octombrie 2011

"dreptate si fratzie!"

am uitat sa precizez:

nu am aderat, inca (daca ar conta), la initziativa d-lui neamtzu de frica unei noi republici scopite, dotata cu'n diktatore cu prea multe coae (pe care, de altfel, calca deseori cu gratzie), contrapondere la o monarchie/republeca dudeasca-anteneasca.

d'l neamtzu imi pare deocamdata prea "caldicel", pe linga ca'l presimt c'o sa aiva in curind o mare dilema existentziala atunci cind o sa trebuiasca sa ia atitudine fatza de o monica macovei (auto)"epurata" din partidu' gubernamental.

inregistrarea completa cu monica aici 

7 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Pai diferenta e simpla si poti sa alegi: vrei prezidentialism (Neamtu - PDL - Basescu) sau parlamentarism (republica sau monarhie - opozitia). Daca zici ca vrei prezidentialism ii faci cadou un colegiu lui Neamtu. Altceva nimic. Ca PDL nu poate sa ne mai impuna ce Constitutie sa adoptam. Nici macar UDMR nu ii sustine cu prezidentialismul lor. Cum nu ii sustine nici cu VUM, nici cu regionalizarea, nici cu votul prin corespondenta...

niku_elektriku spunea...

care opozitzie, lilick?

doamna monica n'a iesit/n'a fost data afara, inca, din partid!

Anonim spunea...

opozitia lui dreptate si fratzica

Lilick Auftakt spunea...

Opozitia cea mai puternica la ora asta e, sigur, UDMR. Paradoxal, nu? Eu sunt foarte bucuroasa ca ei se opun pe cele mai importante (si, desigur, extrem de nedemocratice) teme ale PDL-ului, chiar mai eficient decat sunt in stare sa se opuna USL. Care Monica Macovei? N-am vazut-o sa se opuna la temele nedemocratice, poftim, cum o face UDMR, nu USL, ca sa nu zici ca le iau lor partea. Ei?

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

le urez succese multe, tutulor!

niku_elektriku spunea...

@lilick

monica nu'i, bre, om politic!

n'ai auzit ca'i procuror comunist?

iar udemereu', in baronizarea lor nesimtzita, sper sa poa' sa'i 'mpiedice pe mult mai baronizatzii pedelei sa adopte neshte masuri asupra carora am si io mari dubii (doobie brothers!).
de altfel, baronetu' pedelist ii ia pe baronetzii udemeristi drept alibi ca sa nu faca ce le tot cere basea, care cam "le vede" monstruos, in ultima vreme, ca de simtzit, le simte enorm, ca tot romunu' care asteapta doo mii doi'spe, cu apocalipsurile aferente...

Lilick Auftakt spunea...

Da. Ar fi bine sa fie asa.

Trimiteți un comentariu