luni, 24 octombrie 2011

rompuyii mei!


las la o parte razbelu' intre necuvintatoarele de la canale, cu care n'am avut placerea d'a ma delecta, da' observ, la schimb, ca nea caisa basescu s'a asigurat d'o noo deplasare la varza de brusssel (cu multa carne), miine, asa c'o gasit pretextu' ideal d'a nu fi prezent in plenu' marii adunaturi natzionale cu ocazia discursului regesc, nu c'ar fi avut f'un gind altcumva sa participe, el tzinin' mortzish sa se opinteasca pre picierele dinapoi pentru a reprezenta ultimu' bastion al fesenismului tirliu, desi zice ca n'o fost niciodata fesenist, ca sa nu'i lase orphani pe puii de gostat ramasi debusolatzi, in conditziile in care pina si tatucu' ilicist s'a convertit la monarchism cu stelutza rosie'n cinci coltzuri.
e haios cum ii tzin isonu' diktateurului secureii pripashitzi (pătruşcă&co, de la vechiu' "organ" al lu' ciripoi seresexu) pe la "oficios"! (hoooo, nu saritzi, ca n'am devenit io insumi monarchist!!! da', totusi, "nu se face"!).

in alta ordine de idee, din ce in ce mai fixa, SE PARE C'AM (cam) 'MBULINAT'o, pen' ca nu "vom" mai avea d'unde ne'mprumuta pentru a ne plati pensiili si salarili, si ce drak om facutara? - taman akushika cin' se faceau planuri de majorare a lor, pentru p'opasirea 'lectorala a principalului partid "de dreapta" din tzarishoara noasta?!
ioropenii aia's din ce in ce mai panicatzi, in frunte cu rompuyii mei, si'i doare'n palarie ca se rasteshte diktatorele la ei, asta dupa ce fusese cel mai putzin iorosceptic din parcare, ba, dimpotriva, se plasase in avantgarda ioropenismului integrator si de suveranitate natzionala mîncator, atit de des dezavuat de pretenu' riddick, iata ca nu far' de temei.

mi'e ca jupin diktatoru' trebe sa'si  ee ore pentr'un un mik - o maslina training de la jiji, 'mpreuna cu sobor de popi in coada, pentru a alunga ndiavolii din hemiciclele brussseleze, si a'si mai ostoi ghinioanele de car' avu' parte de la'nscaunare si pina azi, 'ncepute cu multiple inundatzii, continuate cu tariceanu&acolitzii, boc&nutzi-ritzi-pitzi, pentru a se zvirjii apoteotic cu criza asta'n forma de esoes - si - doamne feri de f'un zbucium tectonic sa'i puie motz, de sa zici ca nu'i da, doamne, rumunului cit poa' sa  duca!
desi, daca te uitzi bine, solutzia'i aproape, capabela sa'mpace si capra si verzele acrite'n rele, 'ntrupata in persoana stranepotului lu' vlad tzepesh, ala pe care'l mai desemnasem io odat drept moshtenitor a ceva mai mult de jumatate de'mparatzie - daca nu se grabeste nu pupa nici atit! - 'mpreuna cu minushitza duduchii de pleshcoa, pentru ca baba lisaveta a dooa se'ncapatzineaza sa nu dee coltzu'.

ce, n'ar fi fain?

tzepele din piatza palatului regal 'nfipte de chiar stranepotele lu' tzepesh?

Un comentariu:

Anonim spunea...

alo! sper ca n-ai incalcat arminstitiul (aminstitiul) cu blogurile liberale!?
ca acus te cheama Dragoteasca la ea la emisiune. si cum n-are maceuza te machiaza ea cu materialul propriu de discutie:
http://sareinochi.com/2011/10/24/corina-dragotescu-s-a-machiat-singura-apoi-l-a-smacuit-si-pe-striblea/
ce-i nasol e ca nici io n-am sa fiu maine la discursul regelui (la fel de balbait ca ala de-a luat Oscarul?). am un prieten bun care face cu o saptamana inaintea mea anii pe care am sa-i fac si io - asa ca ma duc la el sa-i beau beutura si sa-i zic: boshorogule!

Trimiteți un comentariu