marți, 25 octombrie 2011

uite, vezi?
asta e cusuru' lui: e (mai) rau ca iliescu!

hai, bai, dao'n pizda ma'sii de treaba, am ajuns sa'l vedem pe ilici ca p'o culme a 'ntzelepciunii, in comparatzie cu cîinosenia gratuita a lu' baselu...

sa mai 'ntreb ce'l costa sa cumpere de la posta o felicitare tip si sa i'o trimitza regelui?

i'am ascultat conferintza de presa pentru care a parasit brussselu', pentru a merge miine 'napoi, si a devenit asa de previzibil in rautatea lui, fara ghilimele, 'ncit ma'ntreb daca noi, ca natzie, avem nevoe de un asa curier care sa'i dee vestile proaste lu' boc.

da' boc nu putea sa si le ee singur?

e bine c'avem un prezidente care se pricepe mai bine, cit de bine o fi si ala, la finantze decit acel contabil de ceape, sau cam asa ceva, care'si zice ministru' de finantze?

care ministru trebe sa mearga miercuri, am intzeles, ca sa trateze cu ceilaltzi ministrii de finantze ai ue detaliile planurilor de salvgardare (in cazu nostru: "şalvargdare")?

cum o sa se 'ntzeleaga cu aia?

prin semne (si vînătăi)?

nu mai bine 'mprumutam de la vecinii bulgari gubernu' lor, tot "de dreapta", care'si face treaba si'n conditzii de criza, si'i pe cale sa cistige "pe bune" niste alegeri, fara "vot electronic", "regionalizari", "comasari d'alegeri"?

ne mai 'ncurcam cu "miscari" mai mult sau mai putzin popolare, da' al draku' de impopulare?

io unu', o singura rasteala asteptam de la basescu, si o astept de mult, un simplu, clar si tunator "AJUNGE!", adresat "activului", cin' colo, ne'a asigurat ca "baetzii" poa' sa stee linistitzi la locurile lor: "investitziili" (stim noi care!) merge 'nainte, pentru' al tzearii viitor, pe calea atingerii idealului de veacuri al popo'ului vegetal "de dreapta", adica deficit bujetar zero barat, culmea coincidentzii, previzionat de el insusi piticu' din padurea adormita a albii ca zapada

(l'am auzit pina si pe atit de sobru' daniel daianu ca problema nu e atit ca ne 'mprumutam ptr penzii si salare, astea care "ne" sint scoase mereu pe nas, ci ca nu punem capastru clientelii, ca si borduricili tot d'acolo s'alimenteaza!).

printre picaturi, shafu' n'a ratat ocazia sa dee ordin ministrilor sa semneze odata actele pentru rmg, biensiuuur!

15 comentarii:

Micawber spunea...

Asta e mai sinistru ca Iliescu, ala avea macar scuza ca erau anii '90, cu Basescu ai mereu senzatia ca te intorci cu 40-50 de ani in urma.

stely spunea...

@Niku Elektriku,
Nu-mi vine sa cred ca postarea mea de pe fb te-a suparat atit de tare, incit sa faci un gest atit de radical! O banare in toata regula ? :( Dar cu linkul ce-ai avut ?
Si nu numai . Ne-ai exclus "la pachet" din lista ta de prieteni ? Ma mir ,zau ,intrucit nu am avut nici cea mai mica intentie sa te super ... Chiar asa : ce anume te-a enervat sau suparat in postarea mea ? Vreau sa stiu deoarece esti primul meu "banator ". A,mint , al doilea . Primul este Dorin Tudoran .

Scrie opinia ta spunea...

Ce sa'l supere, @stely?

Tu chiar nu realizezi ca'n idolatria ta pentru Mitocan, pur si simplu jignesti bunul simt, ca si ala e la mare cautare in epoca Basescu?


Ai ajuns sa enervezi si pe cei care naiv l'au sustinut pe Basea, insa naivitatea are si ea limitele ei. Dupa aceste limite nu ramane decat ticalosenia.

Cam atat.

Traiasca Regele!

niku_elektriku spunea...

@Micawber

stai asa, nu te grabi!

am zis ca e "mai rau" din punct de vedere "human", nu ca'i mai sinistru, cel putzin deocamdata.

mai are de lucrat in directzia asta pina sa'l ajunga pe ilici!

niku_elektriku spunea...

@stely

e mult mai simplu: nu te'am "banat", ci mi'am sters, pur si simplu, contu'!
lucru care nu are nici o legatura cu tine sau cu avp, pentru ca doream sa'l fac de multa vreme, acuma ivindu'mi'se doar ocazia :)

nu'mi place feisbuc, si gata (nu sint capabil sa "socializez" nici macar pe net, ce sa'i fac?!)!

niku_elektriku spunea...

@Scrie opinia ta

sint de acord cu "traiasca regele!"!

restu', nu!

stely spunea...

Niku Elektriku ,
Multumesc pentru raspunsul tau, pe care il gasesc sincer si plauzibil.Spun "plauzibil",intrucit nici eu nu am prea multe veleitati "fesbucciene" .
P.S. cind am spus ca nu am avut intentia sa te supar ,am fost cit se poate de sincera.Dovada fiind faptul ca am venit de graba( aici )ca sa aflu motivul supararii tale. Imi pare rau ca nu ai asteptat sa raspund ultimei tale postari ,pe care am citit-o de altfel in e-mail ,intrucit am sesizat ca nu i-ai inteles scopul si ce "legatura " a fost intre tine si un anume "humor".
Dar sper ca ai citit pe "peretele" lui AVP si ai vazut contextul acelui raspuns care se pare ca te-a deranjat si care ti-a dat prilejul stergerii contului. Nu sunt de acord cu tine cind spui ca nu esti capabil sa socializezi pe net. Eu te -am gasit capabil ,motiv pentru care (eu) ti-am cerut prietenia "feisbucciana"si tu desigur mi-ai acceptat-o.
Da, imi place si "debaraua" ta : atit forma cit si continutul ei ,care este consistent si plin de umor .Prin urmare ,fie de vrei ,fie de nu ,eu voi mai veni pe-aci , poate mai des ca pina acum ,si, de ce nu ,voi pune din cind in cind si cite un mic comentariu .
Si,da : La Multi Ani ,Regelui Mihai!

niku_elektriku spunea...

@stely

multzam d'intentzie!

desi m'ai prins intr'o dispozitzie mizerabila, nemaiavind chef sa fac haz - nici macar humor! vazindu'mi vechii pretenari de pe net cum isi ajusteaza opiniile dupa "indicatzii" nevazute, poate in mod inconstient, in functzie de cele ale personajului politic vremelnic pe care l'au sprijinit, si pe care l'am sprijinit, la un moment dat, chiar si dupa ce acesta o ia serios p'aratura.

mesaju' avepeului, pe care nu l'am mai citit in intregime, m'a izbit de la 'nceputu' lui prin imputatzia pe care (parca! nu mai tzin minte exact!:) mi'o facea precum ca i'as copia stilu'!

lucru' care e caraghioz in esentza sa pentru ca nu l'am negat niciodata (ba dimpotriva!), din puru' si simplu' motiff ca eu, nefiind "un hom de litere", n'am avut "un stil" propriu si personal pina la virsta venerabila la care am facut blogu' (n'am avut nevoe - ce sa fac cu el? io lucrez cu alte "scule"!).

am si spus odata ca eu "nu sint romun", din cauza ca n'am scris in viatza mea fo' poezie, nici macar epigrame (cu exceptzia a fix doo versificatzii pornografice la virste imberbe!), ce sa mai zic de schitze, novele, romane, eseuri!

iar atunci cin' mi'am facut bloaga (nu ma justific acu'!), am incercat sa scriu "serios", da' n'avea "nici un chichirez", iar apoi, revoltat de halu' in care se prezinta lingua romuna dupa diversele hotariri arbitrare ale cacodemiei romune, am inceput "s'o pocesc" si eu, mai abitir, in semn de protest, iar diversii autori, inclusiff avepeu', mi'au fost modele (pentru ca nu numai de la el fur, chiar involuntar), cu atit mai mult cu cit eu nu sint un ins "cu educatzie", 'telectual, car'vasazica, care abia si'a terminat, cu chiu cu vai, "elementarele"...

tocmai d'aia ma si 'nerveaza conflictele astea pornite din naiba stie ce intre oamenii de cultura pe care'i apreciez, fie ca se numesc ei avp, dorin tudoran, tismaneanu, patapievici or grebu!

saru'mina, inc'odata!

stely spunea...

Niku ,
Ma bucur ca ti-ai spus "of-ul" si ca situatzia nu este ,zau ,atit de tragica daca numai asta este cauza supararii tale -anume- ca ti s-a facut un repros :imitatzia stilului avepian .Nu mi s-a parut ca acesta a fost motivul principal al "supalarii " lui AVP. Nu vreau sa mai "pun jar pe foc " ,pentru ca uite cum au sarit scanteile . :evil: Totusi ,daca te "nerveaza conflictele astea ", nu crezi ca ar fi normal sa le gasim cauza si posibila rezolvare si nu sa le lasam balta ? Bunaoara ( eu ) am vrut sa ma conving ,gindind ca am uitat cum a inceput conflictul cu Goe ,si ca urmare am avut momente cind am crezut ca AVP a fost cam intransigent cu el ,inca de la inceput ,de cind acesta a intrat pe blogul lui .Asa ca am profitat de pauza "de constructie " si am mers pe firul istoriei conflictului ,intrind pe topicele cu postarile lui Goe pe care le banuiam a fi primele lui interventii . Da, acum sunt in masura s-o spun cu toata convingerea, ca vinovatul proncipal a fost in permanenta @Goe ,nici macar "humorul" .Nu stiu de ce nu s-a oprit la timp , atunci cind AVP i-a cerut sa nu-i mai ingaduie lui rh sa -l porcaiasca pe blogul lui cu atita tembelism . El, dimpotriva , i-a ingaduit in continuare si, mai mult, i-a tinut isonul lasindu-i impresia ca se bucura de prezenta lui , asta determinindu-l sa fie si mai grobian. Niku, tu te-ai suparat numai pentru un mic repros si ai actionat ,asa ca acum ,dar gindeste-te cum ai fi procedat sa fi fost in locul lui AVP ? Ai fi rezistat ca, zi de zi ,sa-ti vina aici citiva ca ei , sa te faca albie de porci, cind stii ca tu nu meriti asta ? Ca n-ai gresit cu nimic fata de nimeni ? Spui ca ai intuit ca @Goe este "confrate " cu AVP ,motiv pentru care nu te-ai bagat intre ei. Nu crezi insa ca este cu atit mai rau ? Ca acest" coleg "are un comportament blamabil ? Zau, ma gindesc cu groaza la momentul cind se va sti adevarata identitate a nicklui Goe . Da doamne ,ca intuitia ta ,dar si a mea sa nu se confirme ,sa nu fie cine presupunem a fi!
Hmm !Am zis ca nu vreau sa mai pun jar pe foc, si ? ..tu ce crezi ,am pus ? :roll:

niku_elektriku spunea...

@stely

nu, nu'i asa!

chiar nu m'am suparat de reprosu', sau "asa zisul" repros, ca l'as copia...

acolo m'am oprit eu din citit simtzind si la avepelu' o unda rautacioasa adresata cui nu trebuie!

cum adica, eram vinovat ca nu i'am dat cu analcid lu' goe atunci cind "m'a calcat", nu mai mult de doua datzi, fara a ma fi atacat la modu' mirlanesc?

pe goe, cel care ma introdusese, de la el vointza, in blogrollu'i, ocazie cu care, dupa o perioada, l'am "bagat" si eu in al meu, dupa o cercetare prealabila in care mi'am dat sama ca nu'i draku' atit de negru (mai fusesem si'nainte, daca nu ma'nsel, intr'o faza in care acolo la el era un fel de "tribuna a refuzatzilor", sau cam asa ceva, si pe care nu o "gustam" deloc!)

si cum din nimicuri din astea se nasc marile dusmanii, m'am oprit!

acuma, tot in legatura cu goe (humor e in afara discutziei - pentru ca'l "sar" de cite ori il intilnesc), in primu' rind, te rog sa ma crezi ca nu am avut vreme (din cauza asta nici nu prea comentez pe la altzii: nu fac fatza ritmului!) sa urmaresc toate interventziile lui astfel incit sa pot sa'mi dau seama de unde porneste "pasiunea" cu care se ocupa de persoana avepe.
intzeleg, te "introduci" in sufletu' (blogu') omului, odata, de doo ori, ma rog, trintesti cu mucii'n fasole, da' ce motiv ai avea sa consumi atita energie cind vezi ca produci evidenta exasperare stapinului locului?

asta sa fie scopu' lui in viatza?

e si o parte buna (!) in treaba asta (iar avepe nu da semne ca apreciaza :), nu'i asa?

stii, chestia cu pomu' roditor :)))

a, era sa uit: habar n'am cine ar putea fi!

Sfat spunea...

Poate totusi reveniti la scrierea normala. Prosteala asta in ortografie aduce prejudiciu postarilor, care de altfel sunt de bun simt.

niku_elektriku spunea...

@sfat

n'auzi ca'i pro(s)test?

Sfat spunea...

Un protest care pica la test. :) Ce rezolva in afara faptului ca va alaturati grupului din ce in ce mai larg care poceste limba româna?

niku_elektriku spunea...

@sfat

stii, i'o chestie aici: daca as scrie corect, in ipoteza improbabila ca as putea'o face, s'ar rezolva ceva?

n'ar mai fi publicatzii serioase care protesteaza si ele impotriva hotaririlor cacodemiei romune neaplicindu'le?

Sfat spunea...

Ok, e dreptul dvs. sa credeti ca daca va aliati cu Raul aparati Binele. :))

Trimiteți un comentariu