vineri, 18 noiembrie 2011

cine l'a ucis pa mihai bravu?

uite, dom'le, ca m'am "specializat ingust" pa prisacariu.kamikazeonline.ro, care'mi arata cit de multe potzi sa pierzi daca n'ai o privire "cu multe grade", cit mai aproapiate de 360, asupra realitatzilor inconjuratoare.

ca in bancu ala misto cu janos care mininca bataie de la ion (pe motiv de mihai viteazu), pot sa zic si eu ca "da, da' eu abea ieri am aflat!", ca micutzu' bo-bocel are amanta, care amanta nu se multzumeste deoloc, da, deoloc, stii? cu un mutzunache de plush, indiferent c'ar fi acesta mai barosan ca barosanu' din fruntea gubernului.

si pentru ca surpriza gradatzilor tabloizi de la cancan sa fie completa, am dat acolo si de "dovada-dovada!" pe car' o asteptam inca de pe vremea cind coana leana (ai'lalta!) era inca mult prea calda si cu gura cit o shura ce abea astepta sa fie plombata cu plumbii iubaretzului aluia de voican, metaphisico-clitoristic.

o dovada vie de ce o sa mor io cirpa'n cur, fara "recomandare" de la cine trebuie.

   

"saracu" si "cinstitu" boc!

2 comentarii:

Anonim spunea...

pacat cu nu se moare si din exces de minciuna. sa-i vedem pe politicieni facand spume la gura si dand scurt din picior dupa ce au depasit doza admisibila de minciuni.
http://sareinochi.files.wordpress.com/2011/11/tonta-si-antenescu.jpg
io m-am lamurit cu privire la toata gama spectrului cel larg al politichiei romanesti. hai Noua Republica, viitorul luminos al Romaniei (daca va mai exista vreuna!)...

Arogantu' spunea...

Hă, hă, hă - 'Noua Republica' !
Da' ce-are, bre, asta veche - scirtiie prea tare ?
Nu 'republica'-i problema - ci republicanii care o jecmanesc !
@Niku_elektriku: Boc e sarac cu duhu' ca un activist comunist si cinstit ca o lepra de marinar !

Trimiteți un comentariu