joi, 10 noiembrie 2011

prigoana, impotriva portocaliilor???

am intrat, tot din gresala (c'am mai intrat si al'dat), de la lilick, pe blogu' unui fost pedist (nu stiu daca si fost fesenist), actualimente nu mai stiu ce'i, ca parca'si daduse demisia din usele cu ocazia desemnarii drept catindat al acestei (di)formatziuni a unui harbuz, protector al (ne)cuvantoarelor cu patru si mai multe picioare, la alegerile partziale din neamtz.

gestu' parea unu' de constiintza, lucru d'apreciat din partea unuia care acceptase pin' atunci  sa fie camarad cu posesori de multiple cadavruri p'in dulapuri, asa ca'i dadusem si io o bila alba pentru asta.

pe care i'o retrag de data asta, dupa ce am vazut cum plinge cu lacrami de sinje pe motiv ca unu' din personajele din poza de mai jos, captata tot de pe bloaga domniei sale (cre' ca'i de la o festivitate de premiere al unui tirg de blogeri) s'ar putea sa ajunga la tzuhaus, ca persecutat politic, bine'ntzeles, cu toate ca personaju' cu oo nenumarate o fo chiar shafu' detestatului harbuz, si n'as zice c'are un renume mai bun ca al acestuia, ba dimpotriva!

iar pentru a masca miscarea asta mirshava, cu aroma de razbunare, diktatorele'n ezercitz s'a apucat sa'si decimeze pinguinii.


un alt individ demn sti(g)ma, prezent/premiat si el p'acolo: 
despre spirtu' democracic care'l bintuie pe fostu' (actualu'?) parlamentar vorbeste  de la sine coloana din dreapta a paginii de mai jos, in care n'am intzeles de ce nu l'a bagat si pe ceashka, ca si ala o fo' tot presedinte al unei romunii democrat sotzializde, si nu stiu daca are la activ la fel de multe victime pa perioada da timp precum o avut 'ntii statatoru' statului postrebolutzionar, mai draga...

si pentru ca sa'i fie intarite suspiciunile domnului george, ca gheorghe nu'i poci zice, iata ca mina basescului fu chiar mai lunga, provocind o regretabila confuzie ce s'ar putea sa se lase cu  reactzii diplomatice la cel mai 'nalt nivel, prin anchetarea ginerelui regelui spaniei,  cind, de fapt, el vroise anchetarea lu' duda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu